Czateria...cd
z 2014 roku. wtedy niektórych z tych stacji, o których mówię, nie było. na mapce sprawdzałem i tam w tych, co mnie interesują, jest napisane, że obsługują
A mnie tam ceny paliw i rabaty nie obowiązują bo ja zawsze tankuje za 50zł 

sebekle napisał(a):z 2014 roku. wtedy niektórych z tych stacji, o których mówię, nie było. na mapce sprawdzałem i tam w tych, co mnie interesują, jest napisane, że obsługują
ale to jest lista z ich strony
https://flota.orlen.pl/Artykul/biznestank
Dopisano 15 lut 2016 20:38:
Gib napisał(a):O lol!
masakra
Gib napisał(a):O lol!
Chyba sobie kupie i zamontuje przy fotelu pasazera. Brzeczyk niezapietych pasow w BK jest tak ordynarny i ryjacy beret, ze nawet slyszac go tylko przez chwile po pare razy na dzien mam dosc. W BLu poszli po rozum do glowy i uzyli bardziej cywilizowanego dzwieku
mx-3lover napisał(a):Rozumiem, że klub MazdaSpeed liczy się jako flota?
żartujesz chyba
[...]wystarczy że prowadzisz działalność gospodarczą w jednej z poniższych form:
Działalność Indywidualna (na podstawie wpisu do Ewidencji Działalności Gospodarczej)
Spółka Cywilna
Spółka Jawna
Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Spółka Akcyjna
Spółka komandytowa
podmiot z sektora budżetowego
działalność rolnicza
Poza tym:
Karty BIZNESTANK przeznaczone są dla klientów instytucjonalnych, czyli firm, przedsiębiorstw, podmiotów gospodarczych oraz instytucji publicznych dysponujących własnym taborem samochodowym.
5. Użytkownicy Kart BIZNESTANK
Użytkownikiem Kart BIZNESTANK może być wyłącznie osoba fizyczna posiadająca pełną zdolność do czynności
prawnych, która została upoważniona przez Klienta do dokonywania Transakcji w jego imieniu i na jego rzecz.
Ja mam taką kartę z innego forum i jeszcze nie udało mi się jej wykorzystać. Albo stacja nie brała udziału w programie, albo zaczęli zadawać pytania o NIP firmy
Gib napisał(a):Nemi tam są światła ale akurat było zielone, zafoliowany radar i owszem. W wyścigu spod świateł pewnie bym wygrał niestety przy rolce 250 vs 400 Nm już robi różnicęWiększy problem mam z tym że wracałem autobusem
Gib sorry, ale dlaczego ty mówisz, ze przegrywasz przez wyższy moment obrotowy diesla? Robisz to często. Dlaczego nie dzielisz tego momentu obrotowego przez ~1,5? Gdzieś o tyle skrzynia w dieslu musi być dłuższa żeby na tych samych biegach osiągnąć podobną prędkość. Mowię o normalnych autach nie kręcących sie do 8200 jak moje albo Hondy, które mimo braku Nm robią robotę. Nigdy nie mogę tego zrozumieć. Masz szybki samochód do przemieszczania sie w trasie i tyle. Do sprintu z pod świateł, ani do rolki sie nie nadaje. Ja jakoś nie płacze, ze ostatnio jak jechałem GTkiem prawie dostałem od Skody
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

taki koncern jak Orlen sprzedaje karteczki po 5.5 na rabaz na 4 grosze ,ludzie ,pojechałem na stacje Moya dostałem kartę i 5 gr rabatu ,za free ,to ja jestem ich klientem nie oni moim

Rzucili sie jak Chińczyk na tarta kredę

Rzucili sie jak Chińczyk na tarta kredę
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Nic nie płaczę po prostu niuta brakuje i tyle. Z każdym rokiem przybywa aut od których dostaję, bo mają więcej w użytecznym zakresie, nie powiesz mi chyba że Octavia TDI po programie czy CLK 270 CDI to są auta do sprintu czy rolki. Nie są tak samo jak i mój opel, natomiast podaż momentu w momencie rozpoczęcia wyścigu w silniku doładowanym nawet diesla jest ogromna, ja musiałbym trzymać na 3000-4000 żeby to wykorzystać, a nie trzymam bo ja tylko reaguję na styl jazdy innego kierowcy
. Jeździłem z turbo to pamiętam co na co mi takie merce mogły naskoczyć 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego moj post na temat wątpliwej legalności tego procederu zostal usunięty bez śladu? Żenada.
Edit. Ktoś zyczliwy przeniósł do czaterii, niech Wam będzie
Edit. Ktoś zyczliwy przeniósł do czaterii, niech Wam będzie
Gib, Trudno nazwac wyscigiem cos, kiedy nastawienie nie jest wyscigowe a Ty startujesz z emeryta silnikiem benzynowym n/a. Dziwne zeby batow nie dostac.
Te karty to chyba gra nie warta swieczki, ale testujcie
Te karty to chyba gra nie warta swieczki, ale testujcie
loockas napisał(a):Lol, napisałem powyzszego posta w temacie kart biznestank i przeniesli tutaj
Miałem przez lata taką kartę z klubu Seata od kumpla, zero problemów, tylko rejestrację sprawdzali, może się teraz pozmieniało, jak każdy klub moto ma taką kartę i się okazuje, że warsztat samochodowy czy hurtownia moto ma nagle flotę 2000 samochodów