KROTOSZYN – spotkania regionalne
Normalnie post pod postem
Panie i Panowie sprężać dupska
Zlot Wiosenny Czaplinek 25-27 kwietnia 2014 – informacje i zapisy
ZAPRASZAM WSZYSTKICH
Panie i Panowie sprężać dupska
Zlot Wiosenny Czaplinek 25-27 kwietnia 2014 – informacje i zapisy
ZAPRASZAM WSZYSTKICH
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
To co Panowie, maj mamy- piękny miesiąc, może byśmy się zgadali na małe kopanie opony ?
Warto byłoby odświeżyć nieco kontakt
Warto byłoby odświeżyć nieco kontakt
Myślę że oprócz mnie nikt tu już nie zagląda Kumple od Mazdy powiedzieli że im spoty już się znudziły i teraz spotykają się z innymi fanami motoryzacji. Na FB maja swoja stronę gdzie piszą o spotkaniach, ale ja nie mam tego szmelcu wiec nic nie wiem Ale jeżeli ktoś wyrazi chęć spotkania to z chęcią przyjadę
A tak w międzyczasie zapraszam na : Track Day Tor Rakietowa, Wrocław 28 czerwca 2014
A jak nie masz teraz czasu to rezerwuj termin na : 5-7 września 2014 – Mega Zlot Ryki
Wtedy zobaczysz co to znaczy porządna impreza motoryzacyjna
Pozdrawiam.
A tak w międzyczasie zapraszam na : Track Day Tor Rakietowa, Wrocław 28 czerwca 2014
A jak nie masz teraz czasu to rezerwuj termin na : 5-7 września 2014 – Mega Zlot Ryki
Wtedy zobaczysz co to znaczy porządna impreza motoryzacyjna
Pozdrawiam.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
Ja jestem zbyt zalatany na takie większe imprezy, więc jedynie lokalnie niestety
Ale czasami jestem w Krotoszynie, to może się uda chociaż na rynku gdzieś zgadać wieczorem tak na chwilkę.
Ale czasami jestem w Krotoszynie, to może się uda chociaż na rynku gdzieś zgadać wieczorem tak na chwilkę.
Ale na "mały rynek" wjadę :p
Spoko, jak bym był przejazdem, to dam znać.
Lipa ogólnie, bo myślałem, że uda się coś skołować, ale wiadomo- nic na siłę
Spoko, jak bym był przejazdem, to dam znać.
Lipa ogólnie, bo myślałem, że uda się coś skołować, ale wiadomo- nic na siłę
Mogę się dowiedzieć kiedy "tamci" coś będą planować i się spotkać tylko ja na pewno nie mam teraz czasu, może następny weekend
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
Szyna napisał(a):Myślę że oprócz mnie nikt tu już nie zagląda
Oprocz Ciebie jeszcze ja Zajrze od czasu do czasu zeby zobaczyc ja Wam sie uklada ale od jakiegos czasu widze ..zastoj.Nic sie nie poradzi,na sile amatorow wspolnego spedzenia wolnego czasu nie sciagniesz..Sam tez utknalem w tym sezonie wiec wiem,ze moze sie nie ukladac.Mimo wszystko zycze powodzenia
Tradycyjnie bezawaryjnosci i przyczepnosci zycze
- Od: 31 sie 2012, 22:41
- Auto: Jest:
M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'
Ludzi ogólnie na cokolwiek ciężko jest zebrać, także tutaj wyjątku nie mamy
No nic, będę tutaj czasami zaglądał, jak będą jakieś konkrety, to będę miał temat na oku.
Gdybym był w Krt, to dryndnę w końcu numery do siebie mamy
Również szerokości Panowie
No nic, będę tutaj czasami zaglądał, jak będą jakieś konkrety, to będę miał temat na oku.
Gdybym był w Krt, to dryndnę w końcu numery do siebie mamy
Również szerokości Panowie
no ogólnie to w krocie już ciężko dlatego wybieram się dziś do poznania
Jak będzie jakiś spocik w Krocie to ja się pisze co nieco bym sie dowiedział o mojej Madzi
-
xris1985
Tyle mazd po Krocie się kręci a tu taka cisza ? wiem wiem czasu brak
- Od: 3 paź 2010, 12:14
- Auto: Mx-3EC B6D 96"
Xedos 6 CA 2.0KF 92"
Wszystkich zainteresowanych zapraszam
Zlot Czaplinek 2015
Zlot Czaplinek 2015
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
Tak z grubej rury od razu mi starczają mini spociki jedna dwie mazdy na parkingu tak serio do komunii idę 10tego
- Od: 3 paź 2010, 12:14
- Auto: Mx-3EC B6D 96"
Xedos 6 CA 2.0KF 92"
Uwierz mi że jeżeli raz przybędziesz na taki zlot to już nie będziesz chciał opuścić następnego A u nas sen zimowy trwa Widzę że jeżdżą po naszej "wsi" Mazdy na klubowych podkładkach, ale tak się wszyscy interesują "klubem" że nikogo udzielającego się tu nie widzę Cały czas powtarzam, jeżeli jest ktoś chętny/zainteresowany zawsze mogę podjechać jak będę miał chwile wolnego czasu bo tylko to mnie ogranicza.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
Krotoszyn jeszcze żyje?
@thewildone86 widzę Twoje auto pod robotą i Twojego brachola czasami na mieście, więc jakoś tam żyjecie . Może kiedyś jakiś spot?
@thewildone86 widzę Twoje auto pod robotą i Twojego brachola czasami na mieście, więc jakoś tam żyjecie . Może kiedyś jakiś spot?
Szyna jeśli masz pisać takie pierdoły i głupoty to lepiej nie pisz wcale. "Swoje" mądrości zachowaj dla siebie i nie wypowiadaj się w moim imieniu. Nie mam czasu na spoty... zazwyczaj (także ze "swoimi" znajomymi); w weekendy pracuję, a tygodniu rzadko kto ma czas. Natomiast jak już mam wolne, lub trochę luzu w weekend, to wolę spędzić czas trochę inaczej. Jeśli kogoś to boli – maść na ból d*py jest w każdej aptece
- Od: 23 lis 2010, 00:32
- Auto: Była: Mazda 323F BA GT
2.5 V6 KL-ZE... J-Spec '96
Jest: Mazda MX-5
1.8 10 Anniversary
Ja akurat z takimi rzeczami nie mam problemu Jurek źle to odebrałeś i nie spinaj się tak Każdy się spotyka na swój sposób i z kim chce i nikogo nie zamierzam do niczego zmuszać Wiadomo że w dzisiejszych czasach jest trudno znaleźć chwile wolnego. Ale jeśli ktoś z tu obecnych będzie miał ochotę się spotkać to możemy coś pomyśleć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała