Szukam warsztatu lub sklepu
Witajcie drodzy forumowicze,
Szukałem, lecz nie znalazłem. Czy możecie mi polecić jakiś dobry warsztat blacharsko-lakierniczy we Wrocławiu lub okolicach, gdzie mogę naprawić moją Mazdę 6 po kolizji? Mam do zrobienia nadkole oraz przedni zderzak.
Pozdrawiam serdecznie,
Łukasz
Szukałem, lecz nie znalazłem. Czy możecie mi polecić jakiś dobry warsztat blacharsko-lakierniczy we Wrocławiu lub okolicach, gdzie mogę naprawić moją Mazdę 6 po kolizji? Mam do zrobienia nadkole oraz przedni zderzak.
Pozdrawiam serdecznie,
Łukasz
- Od: 17 sty 2011, 12:29
- Auto: Mazda 6 Sport 2007 CiTD 2.0
Witam!
Czy ktoś przeprowadzał konserwacje antykorozyjną podwozia w Poznaniu na u. łagodnej 3 u Pana Macieja Marciniaka?
Będę wdzięczny za jakąkolwiek opinię na temat usług wykonywanych w tym warsztacie.
Pozdrawiam
Czy ktoś przeprowadzał konserwacje antykorozyjną podwozia w Poznaniu na u. łagodnej 3 u Pana Macieja Marciniaka?
Będę wdzięczny za jakąkolwiek opinię na temat usług wykonywanych w tym warsztacie.
Pozdrawiam
- Od: 29 gru 2013, 15:20
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 115KM '01
Witam!
Czy ktoś ma może kontakt telefoniczny do polecanego Kierownika w Krakowie? Próbowałem wysłać PW, ale bez odpowiedzi
Z góry dziękuję!
Czy ktoś ma może kontakt telefoniczny do polecanego Kierownika w Krakowie? Próbowałem wysłać PW, ale bez odpowiedzi
-
Baasu
Czy ktoś ma w Warszawie i okolicach miejscie gdzie będę mógł zrobić zabezpieczenie podwozia?
-
bangi86
bangi86 napisał(a):Warszawie i okolicach miejscie gdzie będę mógł zrobić zabezpieczenie podwozia?
W ostatnim czasie Jaksa zaczął robić konserwację podwozia. http://www.autojaksa.com.pl/kontakt.html

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
O! Ciekawe czym tryskają.
Jutro dzwonię
Jutro dzwonię
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
widmo82 napisał(a):O! Ciekawe czym tryskają.
Jutro dzwonię
Napisz koniecznie wieści po telefonie (jak i za ile)
Mam trzy rzeczy do zrobienia :
1. Konserwacja auta
2. Instalacja LPG
3. Dynamiczna wymiana oleju w skrzyni aut.
i szukam warsztatów.
Najchętniej zrobiłbym to w okolicy Puław/Ryki, ale może być również Poznań albo okolice Brodnicy/Toruń.
1. Konserwacja auta
2. Instalacja LPG
3. Dynamiczna wymiana oleju w skrzyni aut.
i szukam warsztatów.
Najchętniej zrobiłbym to w okolicy Puław/Ryki, ale może być również Poznań albo okolice Brodnicy/Toruń.
mario: Zapomniałem zadzwonic do Jaksy a teraz nie odbiera
Steve: gaz tylko u bananmina. Nie dygaj, że daleko. Jedzisz jednym autem, wracasz zastępczakiem i później odbierasz jak zrobią. Jak pogadasz z nim to zrozumiesz dlaczego warto się do niego wybrać. Teoretycznie moga Ci zrobić na takim samym sprzęcie gdzies bliżej i moze taniej, ale tylko teoretycznie. Do tego dochodzi mega doświadczenie w ustawianiu takiej instalacji. Przeważnie jak się płaci mechanikowi to myślisz: Ech, ale drogo, ale chamy. Tam jest inaczej, wiesz za co płacisz i czujesz, że wiedza co robią.
Steve: gaz tylko u bananmina. Nie dygaj, że daleko. Jedzisz jednym autem, wracasz zastępczakiem i później odbierasz jak zrobią. Jak pogadasz z nim to zrozumiesz dlaczego warto się do niego wybrać. Teoretycznie moga Ci zrobić na takim samym sprzęcie gdzies bliżej i moze taniej, ale tylko teoretycznie. Do tego dochodzi mega doświadczenie w ustawianiu takiej instalacji. Przeważnie jak się płaci mechanikowi to myślisz: Ech, ale drogo, ale chamy. Tam jest inaczej, wiesz za co płacisz i czujesz, że wiedza co robią.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
witam poszukuje warsztatu badz dobrego mechanika w okolicy Łodzi badz Zduńskiej Woli który miałby pojecie na temat japończyka.
Problem to trzęsienie autem/ silnikiem na wolnych obrotach gdy silnik jest rozgrzany. Obroty w zakresie 650. Po właczeniu choćby klimatyzacji obroty sa w zakresie 750-800 i trzesienie jest juz mniejsze mozna by nawet powiedziec nie odczuwalne.
Pacjęt: Mazda 6 sport 2.5L benzyna z 2008r.
dzięki wielkie z góry za odp pozdrawiam.
Dopisano 10 lip 2015, 19:12:
badz jakiegos sprawdzonego serwisu Mazdy...
Problem to trzęsienie autem/ silnikiem na wolnych obrotach gdy silnik jest rozgrzany. Obroty w zakresie 650. Po właczeniu choćby klimatyzacji obroty sa w zakresie 750-800 i trzesienie jest juz mniejsze mozna by nawet powiedziec nie odczuwalne.
Pacjęt: Mazda 6 sport 2.5L benzyna z 2008r.
dzięki wielkie z góry za odp pozdrawiam.
Dopisano 10 lip 2015, 19:12:
badz jakiegos sprawdzonego serwisu Mazdy...
Próbowałeś czyścić przepustnicę i przepływomierz? Możesz to zrobić własnoręcznie tanim kosztem, a może to pomóc na Twoje objawy (choć nie musi).
-
Im trudniej, tym lepiej
- Od: 19 cze 2015, 07:10
- Auto: Mazda 6 GY LFVE '06
Mazda 323 BG B6 '92
Korzystał Ktoś z Was z tego sklepu?
http://oil-land.pl/
Jakieś wrażenia, opinie?
I jeszcze allegrowicz:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=25428406
Ktoś, coś?
http://oil-land.pl/
Jakieś wrażenia, opinie?
I jeszcze allegrowicz:

Ktoś, coś?
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Witam, poszukuje warsztatu w slupsku ktory zamawia i wstawia oryginalne czesci dokladnie chodzi mi o pasek rozrzadu pompa wody . Aso za komplet z wymiana chce okolo 3300 zl same czesci okolo 2000 zl.
dzwonilem do kilku serwisow i maja tylko zamienniki . Jak kupie same czesci w aso a wymiane zlece w innym warsztacie i np. peknie pasek na gwarancji to bedzie problem kto ma za naprawe zaplacic . Moje auto to mazda 323f 2.0 td 90 km rok 2000. Jesli by ktos znal jakis warsztat to bede wdzieczny
dzwonilem do kilku serwisow i maja tylko zamienniki . Jak kupie same czesci w aso a wymiane zlece w innym warsztacie i np. peknie pasek na gwarancji to bedzie problem kto ma za naprawe zaplacic . Moje auto to mazda 323f 2.0 td 90 km rok 2000. Jesli by ktos znal jakis warsztat to bede wdzieczny
-
wojt_22