Wisniaus napisał(a):Kup sobie Denso Hybrid i masz ori mazde,80-90zl komplet przód
Ja za swoje Denso Hybrydowe dałem 60 zł w IC ze zniżką. Używam je od 11 miesięcy i działają jak nowe.
www.mazdaspeed.pl
Wisniaus napisał(a):Kup sobie Denso Hybrid i masz ori mazde,80-90zl komplet przód
jaciek napisał(a):Ja mam denso hybrydowe od lipca 8 tys.przejechane i polowa wycieraczki pasazera przestala zbierac izawiodlem sie
jaciek napisał(a):No to przejechales sie na tych boschach,a wracajac do moich denso to napisze Ci ze dobrze ze starych nie wyrzucilem zalozylem stara i hula po calosci.
WisniaUs napisał(a):b2 napisał(a):b2 napisał(a):no zobaczymy, zamówiłem valeo xtrm, cena podobna do denso. ja nie wypalą, to wracam do alca z tesco
po 11 miesiącach używania, jakies 10kkm valeo powoli zaczynają "kreskować".
tak czy owak, uważam, że są o niebo lepsze, niż denso.
Prosze cie!!! U mnie denso hybrid, 2gi rok po 60 000km nic nie kreskuje
Dopisano 13 sty 2015, 20:57:CLAU napisał(a):Ktoś kojarzy ile kosztuję ori wycieraczki w salonie Mazdy ?
Po co ci to??? Kup sobie Denso Hybrid i masz ori mazde,80-90zl komplet przód.
matthies napisał(a):gdzie kupowaliście swoje Denso Hybrid
milky napisał(a):Miał ktos z was do czynienia z wycieraczkami Valeo serii FIRST FLAT BLADE MULTICONNECTION (takie coś http://www.iparts.pl/czesc/pioro-wycier ... 75787.html ) to są najzwyklejsze wycieraczki czy moze jakieś lepsze, warte uwagi? W sumie nie przypuszczałem że kupno nowych wycieraczek sprawi mi tyle "zabawy"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Opinie i Poradniki