http://www.bitmat.pl/pianka kauczukowa z klejem ( super mocno się trzyma ). Ja dałem na podłogę 9mm, ale w GD spokojnie 13mm też by weszło. A jakieś łączenia czy boczki skrzyni biegów przy lewarku, okleiłem 6mm. Ogólnie na podłogę starczyło około 2,2m^2. I jeszcze parę ścinków zostało. ( nie liczyłem miejsca pod tylną kanapą, ale w przyszłości coś tam pójdzie.
Jak na złość zepsuły się wycieraczki, chodzą mega wolno jakby nie miały sił dojść i wrócić... mam nadzieję, że fotorelacja z działu technicznego wystarczy do naprawy

edit:
Wycieraczek nie moglem wykręcić, mega się zapiekły. Ale rozruszałem je ręcznie na najszybszym trybie i działają b.dobrze.
Środek auta złożony, obudowy bagażnik również. Ze środka zostały mi 4 plastyki (pewnie w Japonii za dużo zamontowali

), dwa z podłogi już tam nie wrócą ( ich rola to osłona rury nawiewu na nogi pasażerów z tyłu, więc nie ma to większego sensu, poza tym jest pianka na podłodze), a kolejne dwa wiem gdzie pasują.
Widać prze mega różnice między wypranymi fotelami, a fotelem kierowcy który jeszcze nie był ruszany.
edit2:
Po złożeniu środka jest ciszej dzięki podłodze. Do tego stopnia, że słychać szum tylnych łożysk
Kiedyś przyjdzie czas na drzwi i bagażnik.