Tutaj się witamy
Cześć,
nazywam się Łukasz i mieszkam w Warszawie. Rejestruję się na tym forum z myślą, że uzyskam pomoc w zakupie Mazdy.
Jeszcze tydzień temu jeździłem RX-8 jednak przygoda ta miała przykry finał w postaci wypadku :–(
Na razie jeszcze się waham, ale prawdopodobnie celować będę w Mazdę 3 1.6 MZR.
Pod tym samym nickiem posiadam konto na RX-Klub
Pozdrawiam :–)
nazywam się Łukasz i mieszkam w Warszawie. Rejestruję się na tym forum z myślą, że uzyskam pomoc w zakupie Mazdy.
Jeszcze tydzień temu jeździłem RX-8 jednak przygoda ta miała przykry finał w postaci wypadku :–(
Na razie jeszcze się waham, ale prawdopodobnie celować będę w Mazdę 3 1.6 MZR.
Pod tym samym nickiem posiadam konto na RX-Klub
Pozdrawiam :–)
-
amazing
Witam wszystkich
Mam na imię Bartek i od tygodnia posiadam Mazdę 3 2.0 CD. Wcześniej jeździłem Fiatem Albeą. Także przesiadka nieziemska. Pozdrawiam
- Od: 15 lut 2015, 21:56
- Auto: Mazda 3 2.0 143 KM 2007
Cześć,
Jestem Maciek, od czwartku będę posiadaczem Mazdy 2.0 141 KM 2005 GG.
Pozdrawiam.
Jestem Maciek, od czwartku będę posiadaczem Mazdy 2.0 141 KM 2005 GG.
Pozdrawiam.
- Od: 16 lut 2015, 15:42
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 MZR 2005
bartezo napisał(a):Cześć klubowicze
klainkaa napisał(a):witam
franekv6 napisał(a):witam serdecznie
Simonkg napisał(a):Witam wszystkim
pulsee napisał(a):Witam
sebastian_ napisał(a):Witam serdecznie
mirosz napisał(a):witam
amazing napisał(a):Cześć
Xinum napisał(a):Siemka
Bartek1987 napisał(a):Witam wszystkich
sidneypolek napisał(a):Cześć

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

Kolego pulsee zapraszam tutaj -->> klik
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
cześć wszystkim
dopiero dołączyłem na forum
mam nadzieje, że milo będzie sie dyskutowało 
Dopisano 17 lut 2015, 13:19:
coprawda nie posiadam jeszcze samochodu, ale poważnie myślę nad zakupem
Dopisano 17 lut 2015, 13:19:
coprawda nie posiadam jeszcze samochodu, ale poważnie myślę nad zakupem
-
Maniek1305s
Witam wszystkich!
Posiadaczem Mazdy jeszcze nie jestem, ale mam nadzieje że to się zmieni w ciągu najbliższych miesięcy
Pozdrawiam
Posiadaczem Mazdy jeszcze nie jestem, ale mam nadzieje że to się zmieni w ciągu najbliższych miesięcy
Pozdrawiam
-
Mortimer
Witam,
jestem Damian, mam 22 lata, mieszkam w Płocku, jestem posiadaczem Mazdy 626 GW z 1999r
SIlniczek 1.8 90 koni,
Pozdrawiam wszystkich użytkowników, mam nadzieje że będzie się nam miło gawędziło
jestem Damian, mam 22 lata, mieszkam w Płocku, jestem posiadaczem Mazdy 626 GW z 1999r

Pozdrawiam wszystkich użytkowników, mam nadzieje że będzie się nam miło gawędziło
damian00136 napisał(a):jestem Damian, mam 22 lata, mieszkam w Płocku
sprawdź pw
Witam
Mam na imię Krzysiek od 11 tego lutego zakupiłem Mazdę 323F BG z 1,6 16v silnikiem z 1994r będę przybywał na zloty żeby coś się dowiedzieć na temat Madzi
Mam na imię Krzysiek od 11 tego lutego zakupiłem Mazdę 323F BG z 1,6 16v silnikiem z 1994r będę przybywał na zloty żeby coś się dowiedzieć na temat Madzi
-
prezes1992
Witam,
Od roku jestem posiadaczem Mazdy 626GF 2.0 z 2000 roku w benzynie z sekwencyjnym LPG.
To moje pierwsze auto. Na forum chciałbym poznać sporą dawkę informacji o jego codziennej eksploatacji oraz utrzymaniu tego auta w dobrym stanie technicznym.
Pozdrawiam Wszystkich
Bartek
Od roku jestem posiadaczem Mazdy 626GF 2.0 z 2000 roku w benzynie z sekwencyjnym LPG.
To moje pierwsze auto. Na forum chciałbym poznać sporą dawkę informacji o jego codziennej eksploatacji oraz utrzymaniu tego auta w dobrym stanie technicznym.
Pozdrawiam Wszystkich
Bartek
-
BrtsK
wkamer napisał(a):Witam
Maniek1305s napisał(a):cześć wszystkim
uve12345 napisał(a):Witam wszystkich
Mortimer napisał(a):Witam wszystkich!
damian00136 napisał(a):Witam
prezes1992 napisał(a):Witam
BrtsK napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam forumowiczów, planuję zakupić mazdę gdyż całkowicie mnie oczarowała, a wiem że forum dostarcza wszelkich niezbędnych informacji
jestem Wiktoria i pozdrawiam wszystkich
-
ruda102
Witam
Forum znam od dawna, a od 2009 jeżdżę mazdami, poprzednia to była trójka BK 2005, którą nazywałem "japońską alfą":), to było 5 lat bezproblemowego ujeżdżania, silnik 1,6 benzynowy bardzo go lubiłem. Zapisałem się wreszcie bo jak przeglądałem forum to nie raz chciałem coś dopisać, teraz obiecuję, że co jakiś czas zajrzę i jakoś się udzielę.
Witam jeszcze raz i pozdrawiam Wszystkich
Piotrek
Forum znam od dawna, a od 2009 jeżdżę mazdami, poprzednia to była trójka BK 2005, którą nazywałem "japońską alfą":), to było 5 lat bezproblemowego ujeżdżania, silnik 1,6 benzynowy bardzo go lubiłem. Zapisałem się wreszcie bo jak przeglądałem forum to nie raz chciałem coś dopisać, teraz obiecuję, że co jakiś czas zajrzę i jakoś się udzielę.
Witam jeszcze raz i pozdrawiam Wszystkich
Piotrek
-
Piotrek_S.Wola
Witam.
Z tej strony Marcin. Będąc jeszcze kilka lat temu na studiach postanowiłem, że kupie sobie Mazde 6, co oczywiście moje postanowienie koledzy wyśmiali. Od około 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 z 2003r. i zrobiłem nią 28 tyś. km.
Po zakupie wymieniłem cały rozrząd na NTN i olej MOTUL 10W40. Ze względu na to, że na Mazdzie były oznaki korozji poprosiłem znajomego blacharza by wyprowadził nadkola, a całe zawieszenie zakonserwował bitgumem. Obecnie jak jadę na kanał lub wymianę ogumienia wszyscy są w szoku
Jedynym problemem jaki miałem z Mazdą to wypadający 5 bieg. Oddałęm skrzynię do Kielc na regenerację. Po naprawie wszystko śmiga.
Pozdrawiam Wszystkich na forum.
Marcin.
Z tej strony Marcin. Będąc jeszcze kilka lat temu na studiach postanowiłem, że kupie sobie Mazde 6, co oczywiście moje postanowienie koledzy wyśmiali. Od około 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 z 2003r. i zrobiłem nią 28 tyś. km.
Po zakupie wymieniłem cały rozrząd na NTN i olej MOTUL 10W40. Ze względu na to, że na Mazdzie były oznaki korozji poprosiłem znajomego blacharza by wyprowadził nadkola, a całe zawieszenie zakonserwował bitgumem. Obecnie jak jadę na kanał lub wymianę ogumienia wszyscy są w szoku
Jedynym problemem jaki miałem z Mazdą to wypadający 5 bieg. Oddałęm skrzynię do Kielc na regenerację. Po naprawie wszystko śmiga.
Pozdrawiam Wszystkich na forum.
Marcin.
- Od: 28 sty 2015, 12:41
- Auto: Mazda 6 – 2.0 CD Comfort