GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
my raczej będziemy 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Witam moto orkiestra odbędzie się 11.01.2015 na placu koło Jysk-a impreza jest organizowana od godziny 11.00 do godziny 16.00
Nightfall napisał(a):Dzięki Kali za info.Ja się pojawię napewno
Nie przyjechał byś to bym się pofatygował do Świecka, żeby sprzedać Ci takiego solidnego kopala :p
Nightfall napisał(a):Czyli mam rozumieć ze się widzimy w niedzielę w Gorzowie
Tak dokładnie :p Ktoś musi przyjechać gorszym autem niż Twoje
pany
rzucam temat 17 stycznia do was
szczegóły u Crenshawa i w wątku Szczecina
pozdro mobilkom 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Potwierdzam, w Sobotę 17.01 jedziemy do Szczecina do chłopaków z pomorza
spot będzie pod dachem więc zabierać żony i dziewczyny, więcej porozmawiamy o tym w niedzielę na moto-orkiestrze 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
I takie pytanko Panowie kto chętny po mnie w niedziele wyjechać? :p I którędy lepiej szybciej będzie przez pierwszy zjazd koło Shell, czy przy Orlenie? :p
Przy shellu, zjezdzasz i jadac w strone ronda odbijasz na nim w prawo pozniej w lewo, przejezdzasz kolejne rondo prosto i przy nastepnym skrzyżowaniu w lewo. I tak oto dotarles do celu. Dziekujemy za skorzystanie z automapy 
Hahahah dobre. Maksiu ci dobrze wytłumaczył. Nie wiem jak będę stał z czasem w niedziele przed 11.w razie czego się zdzwonimy 
Nightfallówna
Zorganizujemy małe konkurencję
* najniższy samochód zlotu (Adam
)
*najstarszy samochód zlotu i najnowszy samochód zlotu
*najgłośniejsze car-audio (Adam
)
*najładniejszy samochód zlotu
*najgłośniejszy wydech zlotu (Mayki
)
i grupa MazdaSpeed miażdży
* najniższy samochód zlotu (Adam
*najstarszy samochód zlotu i najnowszy samochód zlotu
*najgłośniejsze car-audio (Adam
*najładniejszy samochód zlotu
*najgłośniejszy wydech zlotu (Mayki
i grupa MazdaSpeed miażdży
Maksiu921 napisał(a):Przy shellu, zjezdzasz i jadac w strone ronda odbijasz na nim w prawo pozniej w lewo, przejezdzasz kolejne rondo prosto i przy nastepnym skrzyżowaniu w lewo. I tak oto dotarles do celu. Dziekujemy za skorzystanie z automapy
Czyli po prostu kierować się na Nova Park/Bp/Dworzec zgadłem?