Mazda 323F BJ RF4F '02 Sporty
Zestaw do tankowania pobija wszystko
Na glebie pięknie wygląda

Na glebie pięknie wygląda
- Od: 17 kwi 2012, 12:25
- Auto: Mazda 323F 2.0 DITD 2000r. Pakiet Sportive, BI-XENON
Guma88 – najszczersze gratulacje w związku ze zrobieniem użytku z tym przednim zderzakiem. Szczerze – ostatnimi czasy widziałem na prawdę BARDZO dużo sportiv'ów ale nie sądziłem że taka nakładeczka zrobi tak sporą robotę i będzie się tak fajnie prezentować.
Też mam ten sam przód, jednak myślałem, że aby cokolwiek z nim zdziałać należało by go po prostu wywalić i kupić mazdaspeed kit.
Też mam ten sam przód, jednak myślałem, że aby cokolwiek z nim zdziałać należało by go po prostu wywalić i kupić mazdaspeed kit.
Co pokazuje ten nowy gajgerek? Zestaw do tankowania bardzo sprytny
Dokładka od laguny też robi robote 

Portal napisał(a):Guma88 – najszczersze gratulacje w związku ze zrobieniem użytku z tym przednim zderzakiem. Szczerze – ostatnimi czasy widziałem na prawdę BARDZO dużo sportiv'ów ale nie sądziłem że taka nakładeczka zrobi tak sporą robotę i będzie się tak fajnie prezentować.
Bardzo dziękuję, cieszę się,że się podoba. Sportive już za bardzo opatrzony
luki_92_92 napisał(a):Co pokazuje ten nowy gajgerek? Zestaw do tankowania bardzo sprytnyDokładka od laguny też robi robote
Zegarek pokazuje ciśnienie doładowania turbinki. fajny bajer bo się wskazówka rusza

Według mnie dość ciekawe zmiany
Również witam kolegę z regionu! Mi osobiście podoba się zmiana pająka z funkcją INT. Sam będę myśleć o takiej modyfikacji.
Dodatkowe nakładki itp... no z przodu okey, lecz z tyłu jakoś tak dziwnie... Chlapacze takie ala Subaru Impreza
Dodaje charakteru.
Podgrzewane maty pod siedzenia i włącznik = tani, dobry pomysł
Zmiana lamp na przedliftowe... Hmmm... Według mnie ładniejsze są, ale skoro tamtym nic nie dolegało to mnie by szkoda było kasy... Ewentualnie tamte można jeszcze przyzwoicie sprzedać.
Ustrojstwo w formie dodatkowej kontrolki, nie szpeci tak bardzo, nawet pasuje, tylko szkoda że zasłoniło nawiew.
Ogólnie lubię ta poliftową wersje i chętnie szukałbym w tym DiTD silniku.
Również witam kolegę z regionu! Mi osobiście podoba się zmiana pająka z funkcją INT. Sam będę myśleć o takiej modyfikacji.
Dodatkowe nakładki itp... no z przodu okey, lecz z tyłu jakoś tak dziwnie... Chlapacze takie ala Subaru Impreza
Podgrzewane maty pod siedzenia i włącznik = tani, dobry pomysł
Zmiana lamp na przedliftowe... Hmmm... Według mnie ładniejsze są, ale skoro tamtym nic nie dolegało to mnie by szkoda było kasy... Ewentualnie tamte można jeszcze przyzwoicie sprzedać.
Ustrojstwo w formie dodatkowej kontrolki, nie szpeci tak bardzo, nawet pasuje, tylko szkoda że zasłoniło nawiew.
Ogólnie lubię ta poliftową wersje i chętnie szukałbym w tym DiTD silniku.
Podoba mi sie droga modyfikacji którą podążasz
na wiosnę również będe chciał swoją BJ'ke zbliżyc do ziemii
powiedz mi gwint czy same sprężyny bo nie wiem czy nie przeczytałem czy nie jest napisane? Jak springi to jakie?
- Od: 7 paź 2012, 17:44
- Auto: BMW E46
nyguz napisał(a):Podoba mi sie droga modyfikacji którą podążaszna wiosnę również będe chciał swoją BJ'ke zbliżyc do ziemii
powiedz mi gwint czy same sprężyny bo nie wiem czy nie przeczytałem czy nie jest napisane? Jak springi to jakie?
Same sprężynki H&R -40mm. Diesel jest z przodu cięższy i niżej nawet siada.
To ładnie usiadła, ale ja potrzebuje tez sporego obniżenia bo na 16'' stoi jak koza.. Jeśli to nie tajemnica to mozesz mi napisać ile zapłaciłeś za nie, możę być na priv i gdzie dorwałeś, bo na allegro, nic nie znalazłem w ostatnim czasie
pozdro 
- Od: 7 paź 2012, 17:44
- Auto: BMW E46
Ostatnio robiąc porządki w domu znalazłem Power Boxa takiego jak na tej stronie http://www.chiptuning.cc/tuning-chip/chip-5-vp/. Został wyciągnięty kiedyś na szrocie z przedliftowej BJtki i ma obcięte kable. I tu jest problem. Ma 5 kolorowych kabli i nie wiem jak to podpiąć!! Używał ktoś z was takiego ustrojstwa? Albo ktoś wie jak to podpiąć?
Madzia ostatnim czasem przeszła gruntowny przegląd, łącznie z wymianami płynów i kompletnego rozrządu. Dla zainteresowanych samochodzik wystawiam na sprzedaż. Autko doinwestowane, zadbane cały czas użytkowane. Mogę rozważyć zamianę na małe autko miejskie. Info na pw.