Mazda Xedos 6 KF '93 -Moje autko:)
1, 2
O ile się nie mylę to to jest ten Xed który chciałem kupić od Ciebie Małymazdaspeed byłem wtedy u Ciebie w warsztacie w Pruszczu Gdańskim z synkiem moim granatowym Xedosem pamiętasz ?
- Od: 24 kwi 2014, 18:11
- Auto: Xedos 9 TA KL 2.5 V6 2002r
Były
Xedos 6 CA KF 2.0 V6 LPG 1995r
Xedos 6 CA KF 2.0 V6 1999r
Xedos 6 CA KF 2.0 V6 1993r
to jest dokladka od astry 2 .DamianSzatan666 napisał(a):Ładnie się prezentujePodoba mi się kółeczko. Tylko zastanawia mnie jak zamontowana jest ta dokładka.
Dopisano 20 lis 2014, 19:37:
dokladka od astry 2Crenshaw napisał(a):goju10 napisał(a):Jak możesz to dodaj jakieś zdjęcie przodu auta, bo coś mi się wydaje, że masz jakiś inny zderzak niż ori.
też chętnie zobaczę przód, bo wydaje mi się, że to są dokładki z eunosa.
Dopisano 20 lis 2014, 19:38:
tylko ci sie wydaje... koncowki sa od porsche cayenne i sa dobrze zalozone:)B0TTLE napisał(a):Czy tylko ja mam wrażenie że końcówki wydechu są odwrotnie założone? Tzn prawy wydech powinien być obrócony i iść na miejsce lewego by zwężał się do zewnątrz?
koślawa jakość ale chyba wiadomo o co mi chodzi
Dopisano 20 lis 2014, 19:39:
tylko ci sie wydaje... koncowki sa od porsche cayenne i sa dobrze zalozone:)B0TTLE napisał(a):Czy tylko ja mam wrażenie że końcówki wydechu są odwrotnie założone? Tzn prawy wydech powinien być obrócony i iść na miejsce lewego by zwężał się do zewnątrz?
koślawa jakość ale chyba wiadomo o co mi chodzi
dlatego mam zamiar cos z tym zrobic tylko nie mam jeszcze pomyslu co i jak... narazie zajalem sie podwoziem i zawieszeniemKaszel91 napisał(a):Może mam spaczony gust, ale jakby ta dokładka była cała, to może nawet nie wyglądałoby to tak źle...
Dopisano 20 lis 2014, 19:40:
kolor audi LZ5KSetritus napisał(a):Hm ciekawy kolor, co to za lakier?
Ładnie zgrywa się odcień felg z resztą auta, podoba mi sie
Dopisano 20 lis 2014, 19:41:
a co dokladnie chcialbys wiedziec???:)Damiano9988 napisał(a):nom kolorek fajny nie widziałem w takim jeszcze ;]
Daj jakiś opis tego autka chętnie bym się wtajemniczył w jego historię.. ;]
Dopisano 20 lis 2014, 19:42:
a co dokladnie chcialbys wiedziec???:)Damiano9988 napisał(a):nom kolorek fajny nie widziałem w takim jeszcze ;]
Daj jakiś opis tego autka chętnie bym się wtajemniczył w jego historię.. ;]
mam taki zamiar ale narazie zajmuje sie podwoziem i zawieszeniemKaszel91 napisał(a):Tak jak zauwazył Setritus, koła z lakierem komponują się genialnie.
Szpecą jedynie te agrotuningowe lusterka od M3
- Od: 19 wrz 2014, 22:53
- Auto: Mazda Xedos 6
silnik 2.0 V6 144 km
rok 1993 listopad
wiesz, o tej dokładce wiedziałem zanim napisałeś. Nie interesuje mnie z jakiego auta pochodzi tylko jak została zamontowana. Proszę czytać ze zrozumieniem.
Nie odpowiadaj na posta cytując go całego, gdyż wygląda to mało profesjonalnie. Jak odpowiadasz jednej osobie że to dokładka to już następnej nie musisz. Wystarczy napisać nicki, pogrubić i odpowiedzieć.
Jeżeli chodzi o histerie i informacje- przejrzyj wątki w dziale 626 / MX-6 / Xedos 6
Opisz co cię skłoniło kupić to jakże "paskudne" auto. Edytuj pierwszy post i opisz:
-Wyposażenie
-Mody
-Plany
Wrzuć fotki wnętrza. Obejrzyj wątek Setritus, sylwo, radar88, goju10, Crenshaw i innych i pomyśl co i jak zrobić w Twoim. Nie bez powodu palmę pierwszeństwa wśród for ze względu na organizacje ma MS
Nie odpowiadaj na posta cytując go całego, gdyż wygląda to mało profesjonalnie. Jak odpowiadasz jednej osobie że to dokładka to już następnej nie musisz. Wystarczy napisać nicki, pogrubić i odpowiedzieć.
Jeżeli chodzi o histerie i informacje- przejrzyj wątki w dziale 626 / MX-6 / Xedos 6
Opisz co cię skłoniło kupić to jakże "paskudne" auto. Edytuj pierwszy post i opisz:
-Wyposażenie
-Mody
-Plany
Wrzuć fotki wnętrza. Obejrzyj wątek Setritus, sylwo, radar88, goju10, Crenshaw i innych i pomyśl co i jak zrobić w Twoim. Nie bez powodu palmę pierwszeństwa wśród for ze względu na organizacje ma MS

Ostatnio edytowano 20 lis 2014, 21:54 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 2 razy

Damian ileż jadu w Twoim poście, skąd te nerwy? 
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
jadu?? Może to dlatego, że okres mi się spóźnia
Piotrze, jestem niezwykle spokojną osobą co może potwierdzić rodzina oraz z forum Radar88(Kamil)
Jak nie zrozumiał odpowiedzi to myślę, że teraz zrozumie i poprawi aby było si
Skończmy OT, gdyż śmietnik w wątku się zrobi i będzie jak u mnie 
Co by mój nie był do końca OT. Końcówki z porsche- skąd je dorwałeś?? Fajnie to wygląda

Co by mój nie był do końca OT. Końcówki z porsche- skąd je dorwałeś?? Fajnie to wygląda

DamianSzatan666 napisał(a):Końcówki z porsche- skąd je dorwałeś??
Pewnie z Porsche.
Buah sory musiałem
Koniec OT
Xedos 6 KF 99r
DamianSzatan666 napisał(a):Opisz co cię skłoniło kupić to jakże paskudne auto.
Damian nie gniewaj się, ale to Twoje auto zasługuje na miano paskudnego. Ten egzemplarz da się jeszcze łatwo uratować. Zmiana lusterek i zderzaka i będzie jednym z ładniejszych.
-
goju10
goju10 napisał(a):Damian nie gniewaj się, ale to Twoje auto zasługuje na miano paskudnego.
buahahah, dobry dzień dziś wszyscy macie
Xedos 6 KF 99r
goju10 napisał(a):Damian nie gniewaj się, ale to Twoje auto zasługuje na miano paskudnego. Ten egzemplarz da się jeszcze łatwo uratować. Zmiana lusterek i zderzaka i będzie jednym z ładniejszych.

- Od: 19 maja 2010, 23:54
- Auto: 626 GE 2.0 FS '92
Tak pamietam...Jednak zdecydowalem sie go zrobic...
Dopisano 20 lis 2014, 22:49:
W takim stanie go kupilem. Poprzedni wlasciciel strasznie zaniedbal to autko...
Dopisano 20 lis 2014, 22:49:
W takim stanie go kupilem. Poprzedni wlasciciel strasznie zaniedbal to autko...
silnik 2.0 V6 144 km
rok 1993 listopad
e tam. Trzeba mieć dystans do siebie i posiadanych rzeczy. Moje nie jest idealne, dla wielu nie jest piękne, jak również wielu się podoba. Opinii tyle ile ludków. Skończmy OT bo to nie jest odpowiedni wątek.
Goju (PW)– a co masz do zderzaka?? Wystarczy z nim trochę pomodzić. I tak nie jest źle- jest coś innego niekoniecznie złego.
Kolor- bajka,
felgi- świetne,
Lusterka- kwestia gustu.
Końcówki wydechu- podziwiam!!
Wg mnie każdy xed jest "paskudny"!! W poprzednim poście brakowało " ".
Najbardziej podziwiam osoby które burzą się, choć słowa nie są skierowane do nich.
Właściciel jeszcze nic nie naskrobał w oburzeniu. Z całą pewnością jego xed bedzie jednym z ładniejszych przy odrobinie pracy.
Jeśli czegoś nie wiesz, pisz do użytkowników. Z całą pewnością Ci pomogą.
Goju (PW)– a co masz do zderzaka?? Wystarczy z nim trochę pomodzić. I tak nie jest źle- jest coś innego niekoniecznie złego.
Kolor- bajka,
felgi- świetne,
Lusterka- kwestia gustu.
Końcówki wydechu- podziwiam!!
Wg mnie każdy xed jest "paskudny"!! W poprzednim poście brakowało " ".
Najbardziej podziwiam osoby które burzą się, choć słowa nie są skierowane do nich.
Właściciel jeszcze nic nie naskrobał w oburzeniu. Z całą pewnością jego xed bedzie jednym z ładniejszych przy odrobinie pracy.
Jeśli czegoś nie wiesz, pisz do użytkowników. Z całą pewnością Ci pomogą.
Ostatnio edytowano 20 lis 2014, 22:55 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 1 raz

Dajcie mi troche czasu a doprowadze go do porzadku...
:):) Pozdrawiam
silnik 2.0 V6 144 km
rok 1993 listopad
i tak trzymaj 

Teraz jestem w trakcie przekładki zawieszenia z Mazdy 626 . Mam jeszcze w planach hamulce od Mazdy 3 mps 320 mm ale nie wiem czy sie zmieszcza 
silnik 2.0 V6 144 km
rok 1993 listopad
Z 6 MPS na zimę 17'', jednak nie wiem jak to jest z M3. Ja mam z GG/GY 2.3 ze względu na zimowe 15''. I zawias pasuje?? Ori czy jakiś mod??

hamulce 320 sie zmieszcza ale caly rok 17"
ja tam smigam na 205/50/17 i jest dobrze tyle ze nie wlozysz hamulcow od mps 3 bo nie pasuja bez dorabiania adapterow P&P masz hamulce od mazdy 6 mps ale wtedy liczysz sie z kosztem zaciski 600zl (regeneracja z 200) klocki 200-300 do tego tarcze tysiak
Z ciekawosci to za ile kupiles to cudo pamietam ze byl na tablicy ale nie bylo ceny tylko "zamienie" i jak tam blacharka?? bo auto malowane a doly drzwi i nadkola nawet z daleka widac ruda;p Kazde auto jest dobre do odbudowy jesli blacharka nie leci na pysk
fakt faktem ktos niezle odwalil z tymi luterkami i zderzakiem heh 
1, 2