Zakup samochodu używanego – budżet do 25.000 zł
podpowiem tylko że na 2.0dci w Xach (150 -178KM) ludziska na forum nie narzekają... nawet mniej uwag niż na pancerny 2.2 ale to może kwestia roczników i przebiegów. O ile w lagunie jest ten sam osprzęt to "bedzie pan zadowoloony" 
Jeden z naszych klientów zmienił W203 na LIII i był bardzo zadowolony, nie wiem jak teraz, ale do dnia dzisiejszego samochodu nie sprzedał (kupił w 2008r.), więc chyba jest OK. Mogę podpytać jak u nas będzie, chcesz się czegoś konkretnego dowiedzieć?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jak dla mnie to auto jest ładne. Ale to kwestia gustu. M6 GG wyglada przy tym juz staro. Z resztą L3 to konkurent GH. Superb tej generacji nie wychodził w kombi. Poza tym chyba mi nie powiesz, ze Superb jest ładniejszy od tej laguny?
Mnie sie podoba, cena jest ok. Jeździłem juz i chyba mam zwycięzcę tej dlugiej historii
Mnie sie podoba, cena jest ok. Jeździłem juz i chyba mam zwycięzcę tej dlugiej historii
A co z tym FRV?Powiem ze oglądam i za te pieniążki jest wszystko co trzeba-6 miejsc,niebrzydkie,japońskie
,udane diesle i benzyny pewnie też.
Wnętrze mi sie podoba,lewarek zmiany biegów w fajnym miejscu.
Spokojnie cos sie znajdzie z salonu PL
No i gen multipli
http://allegro.pl/honda-fr-v-2-2-i-ctdi ... 04207.html
Wnętrze mi sie podoba,lewarek zmiany biegów w fajnym miejscu.
Spokojnie cos sie znajdzie z salonu PL
No i gen multipli

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Łukasz, tak żeby Cię trochę ostudzić 
Nie wiem jak przy innych osobówkach, ale usadzenie dziecka w foteliku w M6 to tragedia.
Tak usadzenie w foteliku, jak i montaż nosidełka w aucie.
Zapomniałem o tym ale ilekroć musiałem wstawić nosidło do środka i je zamontować to mnie cholera brała.
Nie ma miejsca na takie manewry jak przeszkadzają w tym (i to niestety mocno) otwarte drzwi oraz niski dach. Montaż przez kobietę która ma mniej siły na "mocowanie się" z wagą dziecka i fotelika jest jeszcze bardziej uciążliwy.
Jak masz możliwość to zrób sobie taką przymiarkę z nosidłem w każdym z tych aut.
Problem rozwiązują odsuwane drzwi – i szczerze taką opcję bym Ci polecał (nieważne jakie auto, byle drzwi się odsuwały nie ograniczając tym samym twoich ruchów).
Nie wiem jak przy innych osobówkach, ale usadzenie dziecka w foteliku w M6 to tragedia.
Zapomniałem o tym ale ilekroć musiałem wstawić nosidło do środka i je zamontować to mnie cholera brała.
Nie ma miejsca na takie manewry jak przeszkadzają w tym (i to niestety mocno) otwarte drzwi oraz niski dach. Montaż przez kobietę która ma mniej siły na "mocowanie się" z wagą dziecka i fotelika jest jeszcze bardziej uciążliwy.
Jak masz możliwość to zrób sobie taką przymiarkę z nosidłem w każdym z tych aut.
Problem rozwiązują odsuwane drzwi – i szczerze taką opcję bym Ci polecał (nieważne jakie auto, byle drzwi się odsuwały nie ograniczając tym samym twoich ruchów).
jakbym miał bulimię to zamiast wkładać sobie palce do gardła czytałbym ten wątek ... kombi, isofix, foteliki dziecięce, pojemność bagażnika, próg załadunku ... i innne przekleśtwa motoryzacji ... że wstydu nie macie?!
Tu o ...
http://allegro.pl/opel-vivaro-master-1- ... 91161.html
wszystko wejdzie ... żona, teściowa, trójka dzieci, paleta pieluch i wiadro na wymioty.
Tu o ...

wszystko wejdzie ... żona, teściowa, trójka dzieci, paleta pieluch i wiadro na wymioty.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Czyżby kolejne, jakże zmysłowe wypowiedzi miały trafić do " post dnia" 

W uszach świst, w oczach mgła, a na liczniku 22
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
Grzyby napisał(a):Nie wiem jak przy innych osobówkach, ale usadzenie dziecka w foteliku w M6 to tragedia.
Masz rację, zwracam na to uwagę. Faktycznie pod tym względem M6 nie rozpieszcza. Jednak nadal będę się upierał nad segmentem D i jakimś kombi, bo póki co nie mogę się przełamać do nadwozia typu minivan. Zapewne kiedyś wspomnę Twoje słowa, ale do tego trzeba dorosnąć
Bimbak napisał(a):jakbym miał bulimię to zamiast wkładać sobie palce do gardła czytałbym ten wątek ... kombi, isofix, foteliki dziecięce, pojemność bagażnika, próg załadunku ... i innne przekleśtwa motoryzacji ... że wstydu nie macie?!
Przykro mi również, ale co ja poradzę?
Szymon napisał(a):Mam pierwsze przecieki z frontu. Można zaczynać zgadywać i się śmiać
Nie będę reszcie psuł zgadywanki, ale śmiać to się raczej nie ma z czego – kawał solidnej maszyny
Szymon napisał(a):ej no, zawsze jest z czego
Z loockasa – trochę mu nie pasuje taki tatusiowy bolid