NIEBO! napisał(a):Podziękowania w tym miejscu przede wszystkim dla dobrzyna22 za świetną fotorelację i pomoc w wyborze naprawdę fajnych świateł!!!![]()

www.mazdaspeed.pl
NIEBO! napisał(a):Podziękowania w tym miejscu przede wszystkim dla dobrzyna22 za świetną fotorelację i pomoc w wyborze naprawdę fajnych świateł!!!![]()
Arkadius 73 napisał(a):Jeżeli miałeś checka z tym błędem to powróci na bank , nie jestem zwolennikiem gazu w naszych silnikach ze względu – bo nie lubię albo na to że gniazda zaworowe puszczają ale to jak kto woli , masz zagwozdkę bo jakbyś nie miał junkersa to łatwiejsza diagnoza a tak to wróżenie z fusuf
btw. na śrubunki i spinki poszukaj w firmie Romix
em_dzej napisał(a):Bardzo ładnie wyszło i "prosto"
Dlaczego prawie? Przecież wszystko działa automatycznie, jest dzień świecą "dzienne", jest noc świecą "nocne"NIEBO! napisał(a):Podsumowując, ze światełek jestem bardzo zadowolony – prawie idealnie pracują z całą automatyką auta, ładnie świecą i sprawiają wrażenie trwałych.
Tylko że ja potrzebuję te których nie masz wymienionychSocyopatic napisał(a):zakup sobie takie kolorowe jak ja u siebie wrzuciłem zamiast oemowych.
19Maaarcin89 napisał(a):Gniazda zaworowe puszczają?? Co masz na myśli ze się gniazda wypalają czy co??Arkadius 73 napisał(a):Jeżeli miałeś checka z tym błędem to powróci na bank , nie jestem zwolennikiem gazu w naszych silnikach ze względu – bo nie lubię albo na to że gniazda zaworowe puszczają ale to jak kto woli , masz zagwozdkę bo jakbyś nie miał junkersa to łatwiejsza diagnoza a tak to wróżenie z fusuf
Nie wiem z czego korzystałeś poprzednio, ale jestem bardzo zadowolony i polecam. Zostało mi jeszcze na 3 – 4 czyszczenia .... po spryskaniu po kilku minutach po prostu przetarłem szmatką do sucha i taki był efekt ... sam nie wierzyłemPrzemysław napisał(a):tym razem skorzystam z tego specyfiku co Ty.
NIEBO! napisał(a):po prostu przetarłem szmatką do sucha i taki był efekt
NIEBO! napisał(a):bo mam wrażenie, że zbyt uboga mieszanka na biegu jałowym mogła mieć ścisły związek z brudnymi filtrami gazu,
Rumcajs napisał(a):Wywaliło Ci czeka na jałowym i gazie
Rumcajs napisał(a):: Widziałem dziś porsche cayenne na stacji jak tankowal lpg
NIEBO! napisał(a):
Nawet jak silnik nie przeżyje następnych 100kkm na gazie to i tak się opłacało!!! Bo to auto nie będzie już raczej wtedy ze mną,
Socyopatic napisał(a):"Uwielbiam" takie podejscie w stylu "po mnie to i potop"..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości