WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
mnie na 99% wciągnijcie na listę 
Ja jak sie ogarne po kolacji i dorwe sie do lapka to puszcze PW po regionie o tym spocie, wiec nie zdziwic sie ze ci co sa na liscie tez dostana, bo puszcze hurtem 
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Regeneracja DPF........info PW
ale chyba nie ten ulep z okleiną w kratke?? 
a ja was zaskoczę, założyłem kołpaki. Będzie śmiechu coniemiara
ps. widzę że jednak sporo nas będzie, dałby ktoś radę ogarnąć jakąś dobrą cyfrę żeby cyknąć zacne foty w ciemności celem udokumentowania spocique?
a ja was zaskoczę, założyłem kołpaki. Będzie śmiechu coniemiara

ps. widzę że jednak sporo nas będzie, dałby ktoś radę ogarnąć jakąś dobrą cyfrę żeby cyknąć zacne foty w ciemności celem udokumentowania spocique?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Jeśli zdążę poskładać Xedosa to wlecę ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wykończenia wnętrz, mechanika
Niestety Panie i Panowie nie dam rady się zjawić. Bawcie się dobrze. 
Lo matko jaką nadzwyczajna frekwencja:P Jak nas tylu będzie to ja nie wiem jak się pomiescimy:p Raczej przy autach za wiele nie podziałamy w takim razie. Mało tego prawdopodobnie w piątek jeszcze mi wyskoczyła fucha i nie wiem do której mi zejdzie więc proponuję najpierw się spotkac pod brico marhe o 18 a potem przejedziemy do garażu. Ps -garażu nie zdarze posprzątać, mam nadzieję że się nie przestraszycie:D
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka

kaczy91 napisał(a):Olsztyn okazyjnie musze poszukac przełącznika do halogenow orac troche żarówek diodowych do wewnatrz auta jak i do podswietlania tablicy
ja chyba z Olsztyna będę jechał
Co do włącznika do halogenów to nie znajdziesz nic na szrotach koło Olsztyna
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174