RADOM – spotkania regionalne

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Guinness » 27 wrz 2013, 19:51

Hostessy były ale zdjęc się im nie robi bo na własną pupę bata się nie kręci . <glupek2> <lol>
Show było niesamowite , mnóstwo ludzi , na samym stadionie było full , coś około 58 tysięcy , nawet na którymś wywiedzie było powiedziane że Top Gear Live jeszcze nie miało takiej publiczności . Samochodów naokoło stadionu było mnóstwo , coś około 300 podzielone na różne tematy motoryzacyjne np . cross country – czyli dakarowcy – Małysz , Czachor , Dąbrowski , Przygoński , Porsche Cup – Giermaziak i Szczerbiński , drift – zespół BudMat , Przygoński i Skomorucha , różne strefy salonowe – Mercedes + AMG , Jaguar , Mazda itp , legendarne samochody – czasy PRL . Było tego tak dużo że od 15.40 jak weszliśmy to do 18.00 obeszliśmy tylko raz naokoło stadion . Od 19.00 zaczęły się pierwsze pokazy na stadionie , o 20.00 zaczęła się Verva Street Racing , były przejazdy Porsche 911 GT3 Cup , rajdówki , wyścigówki – NASCAR i Le Mans , drift i dakarowcy . O 21.15 zaczął się Top Gear Live i wtedy dopiero były popisy – wyścigi rydwanów zaprzężonych w skutery , samochodowa wersja curlingu , mecz Polska – Anglia i wiele innych . Impreza zakończyła się dopiero po 23.00 , tak więc było naprawdę warto bo coś na taką skalę to chyba w przyszłości nie będzie .
Obrazek
Nie złe tłumy ?
Obrazek
Coś z PRL
Obrazek
Concept Jaguara
Obrazek
Ja i Kuba Giermaziak
Obrazek
Szok- tak wyglądał stadion przygotowany na ten dzień
Obrazek
Super samochody przywiezione przez Top Gear
Forumowicz

Od: 1 sie 2011, 21:31
Auto: Była Mazda MPV
Jest Opel Astra H

Postprzez Szalotka » 27 wrz 2013, 22:00

Guinness napisał(a):Impreza zakończyła się dopiero po 23.00 , tak więc było naprawdę warto

Wiem że warto i fajnie że byłeś, przeżyłeś i jesteś zadowolony. Szkoda tylko że nie dałeś znać że będziesz w Warszawie. Można było się spotkać przed czy po imprezie i zamienić kilka słów. Istnieje coś takiego jak mazowiecka czateria z której nie wiem czemu nie korzystacie. Przykro to mówić ale z obserwacji widać że istnieje dla Was tylko to co macie obok siebie. Dlaczego się nie zmobilizujecie i nie wpadniecie do nas na spotkanie ? Wiecie przecież że dużo się dzieje w Warszawie na spotach cyklicznych. Nikt nie wymaga bycia co tydzień ale raz na pół roku czy rok to wiele ?
Nie odbierajcie tego jako pretensja broń Boże. To tylko wskazówka na lepsze jutro czy lepsze kiedyś <spoko>

Chcecie trochę ulotek reklamujących klub ? Na Mazowsze jest zamówiona taka ilość że starczy dla Was bo o Was pamiętam :)

Pozdrawiam
Maciek
Szalotka

Postprzez Guinness » 27 wrz 2013, 22:30

Sorry , miałem nawet taki zamiar ale nie byłem sam . W W-wie byłem na południe , rodziców wywiozłem do brata na Targówek , żona została u koleżanki przy stadionie Legi ( ul. Szwoleżerów ) więc od razu na stadion . W niedzielę pozbierac wszystkich i do domu .
W Radomiu na MazdaSpeed Track Day mam zamiar byc więc jest szansa nadrobic zaległości .
Forumowicz

Jest Opel Astra H

Postprzez Szalotka » 27 wrz 2013, 22:37

Guinness napisał(a):Targówek

Blisko :)

Guinness napisał(a):żona została u koleżanki przy stadionie Legi

Też blisko :)

Guinness napisał(a):W Radomiu na MazdaSpeed Track Day mam zamiar byc więc jest szansa nadrobic zaległości .

No mam nadzieję :)
Szalotka

Postprzez Rafał_ » 27 wrz 2013, 23:30

Guinness napisał(a):W Radomiu na MazdaSpeed Track Day mam zamiar byc więc jest szansa nadrobic zaległości .

Niedługo koniec zapisów więc zapraszam :)
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
jarek.ZE
Klubowicz
CUP 2014 miejsce 3
CUP 2013 miejsce 2

Od: 25 lis 2008, 01:19
Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04

Postprzez Guinness » 27 wrz 2013, 23:37

W przyszłym tygodniu zrobię zapis – jako kibic .
Forumowicz

Jest Opel Astra H

Postprzez Mieczyslaw » 28 wrz 2013, 11:03

Widzialem oficjalny filmik i sporo innych kreconych prywatnymi aparatami. No szoł rewelacyjny, w ogole nie do opisania, a takiego borewicza ma moj znajomy. Kolor identyczny, taka dziecieca skraczka ;)

Co do czaterii mazowieckiej Macku rozmawialismy kiedys na ten temat ;) to raz, a dwa, ze jest nas (ich) tylko trojka czy czworka wiec jak pewnie widzisz skoro obserwujesz ciezko jest sie zebrac na miejscu, a co dopiero mowic o jakims wyjezdzie ;) jak wroce to bede jezdzil ale daj mi jakis rok :D
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

Od: 3 lut 2008, 16:38
Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez tadziomaru1 » 28 wrz 2013, 20:00

Zlikwidujcie nam i ten wątek, to będziemy musieli w czaterii mazowieckiej pisać :]
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Od: 15 lis 2009, 12:17
Auto: była 626 GF, będzie 6 GH zastępczaki:
Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4
HONDA CBR 1000RR FIREBLADE 171KM

Postprzez donleon » 29 wrz 2013, 16:00

Ta impreza na Narodowym była absolutnie zajefajna-żałuję, że nie mogłem być obecny. Ostatnio w ogóle rzadko się odzywałem, bo znowu dopadły mnie szkolenia, tym razem poważne-z 2 egzaminami... . Nie było lekko, ale udało się, mam następne uprawnienia, Młody wyjeżdżał do Szczecina z dużymi bagażami na ten swój staż, drugi też się zjawił i trzeba było to wszystko później odwieźć w cholerę. We łbach im się przewraca; tak, jakby nie mógł stażu odwalić w Radomiu. W sumie miałem mało czasu, od jutra to się zmieni. Mimo wszystko najbliższy spot to chyba będzie na torze w Radoniu za 2 tygodnie :) , a poźniej zobaczymy, jak nam aura dopisze :> .
Forumowicz

Od: 12 cze 2009, 20:32
Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota

Postprzez Mieczyslaw » 30 wrz 2013, 16:13

Egzaminy miales? hehe no to ladnie. Faktycznie czlowiek uczy sie przez cale zycie :D

Co do czateri to wszyscy powiedzieli jednoglosnie, ze to sie mija z celem i nic sie nie zmienilo ;)

Zorganizujcie sie tylko na ten tor bo kurde kupa luda sie zjedzie, pokaszta zesmy goscinnie
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Szalotka » 30 wrz 2013, 16:19

Mieczyslaw napisał(a):Co do czateri to wszyscy powiedzieli jednoglosnie, ze to sie mija z celem i nic sie nie zmienilo ;)

Jeden, region jedna czateria. Tak jest wszędzie, w każdym regionie ;)

Mieczyslaw napisał(a):Zorganizujcie sie tylko na ten tor bo kurde kupa luda sie zjedzie, pokaszta zesmy goscinnie

<ok>
Szalotka

Postprzez Mieczyslaw » 30 wrz 2013, 16:55

Cebula napisał(a):
Mieczyslaw napisał(a):Co do czateri to wszyscy powiedzieli jednoglosnie, ze to sie mija z celem i nic sie nie zmienilo ;)

Jeden, region jedna czateria. Tak jest wszędzie, w każdym regionie ;)

Macku, wiesz dokladnie o co chodzi ;) nie bedziemy tego walkowac drugi raz :)
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Guinness » 2 paź 2013, 22:54

Właśnie dokonałem wpłaty na Track Day Radom . Wybiera się ktoś jeszcze ?
Forumowicz

Jest Opel Astra H

Postprzez tadziomaru1 » 3 paź 2013, 18:23

To znaczy, że wjeżdżasz na tern obiektu? Bo chyba jako "pieszy kibic" nie trzeba nic rezerwować i wpłacać? Jak to jest?
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4

Postprzez Mieczyslaw » 3 paź 2013, 20:24

poczytaj Kazmirz ;) gdzies pewnie jest info ;)
Nie robcie lipy i przyjedzcie, az wstyd
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Guinness » 3 paź 2013, 20:57

Wjeżdżam i już wpłaciłem 30 zetów a za wejście jest bodajże 10 zetów . Przyjeżdżam bez Kasi i młodego , mają inne plany . Bądz co bądz to my mamy najbliżej i nie wypada przyjśc na piechotę .
Więcej info – viewforum.php?f=490
Będę dopiero około 13.00 , sobota pracująca i nic na to nie poradzę .
Forumowicz

Jest Opel Astra H

Postprzez tadziomaru1 » 5 paź 2013, 19:02

Mieczyslaw napisał(a):poczytaj Kazmirz ;) gdzies pewnie jest info ;)

Jak zwykle, przeczytałem całość informacji o imprezie i jak często, badziewie jest na ten temat który mnie interesuje (wejścia pieszego).
Ja też bym był gdzieś o tej porze, raczej po 13-tej. W sumie może byś mnie Romku zwinął po drodze... <oczy>
Coś Karol, Kuba, Damian i Jurek się nie odzywają, będą nie będą? Bo to czasu jest mało a (tu przytoczę wolny cytat koordynatora spotów) "jak się chce uczestniczyć w społeczności klubowej i dostać identyfikator, to trzeba się zapisać i zrobić wpłatę, jak nie, to można wleźć przez płot". Czyli w przypadku wejścia pieszego też należy się zapisać i zrobić wpłatę 10 zł, chociaż nigdzie o tym nie pisało, a myślę, że kibice miejscowi byliby tym zainteresowani i powinno to być jasno określone. Wiem, że są ludzie którzy tu zaglądają a nic nie piszą, co nie znaczy, że się nie pojawią w taki czy inny sposób.
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4

Postprzez kajol » 7 paź 2013, 18:03

Maciek ja śledze temat waszych spotkań a i na to oststnio mi brakuje czasu.
Mieszkam teaz tak blisko toru i nie moge powiedzieć, że będe witał przyjesdnych bo w sobote pewnie w pracy do 14 będe siedział.
Forumowicz

Od: 10 sty 2011, 22:24
Auto: 626 GF 2.0FS
Honda CBR 600

Postprzez D@m$on » 7 paź 2013, 18:56

Ja nie moge bo pracuje w sobotę, dlatego nic nie pisze:(((

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Mazda 323F (BA) V6 GT !
Obrazek
Forumowicz

Od: 2 lut 2009, 23:05
Auto: 323F (BA) GT 2.0 V6 KF!

Postprzez Mieczyslaw » 7 paź 2013, 21:42

tadziomaru1 napisał(a):... (tu przytoczę wolny cytat koordynatora spotów) "jak się chce uczestniczyć w społeczności klubowej i dostać identyfikator, to trzeba się zapisać i zrobić wpłatę, jak nie, to można wleźć przez płot". Czyli w przypadku wejścia pieszego też należy się zapisać i zrobić wpłatę 10 zł, chociaż nigdzie o tym nie pisało, a myślę, że kibice miejscowi byliby tym zainteresowani i powinno to być jasno określone. Wiem, że są ludzie którzy tu zaglądają a nic nie piszą, co nie znaczy, że się nie pojawią w taki czy inny sposób.

a to ciekawe, zeby sobie obejrzec trzeba placic? Nie wnikam. Zreszta chodzi tutaj pewnie o bezpieczenstwo. Szkoda, ze nie bedzie komitetu powitalnego :(
Ostatnio edytowano 7 paź 2013, 22:26 przez Mieczyslaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'