Tomas2000 napisał(a):Czy do złącza sondy od strony ecu tez idą 3 przewody? sprawdź obie sondy może masz tam jakiś patent albo założone jakieś wynalazki
Wszystko fabryka
www.mazdaspeed.pl
Tomas2000 napisał(a):Czy do złącza sondy od strony ecu tez idą 3 przewody? sprawdź obie sondy może masz tam jakiś patent albo założone jakieś wynalazki
LAJCIK29 napisał(a):panowie a czy może ktoś polecić jakiś zamiennik sondy?
break3r napisał(a):ok dzięki wielkie a nie wiecie jaki koszt jest takiej sondy?
break3r napisał(a):Przy okazji nie wiecie czy rozwalone kompletnie sondy mają wpływ na wywalenie błędu przepływki?
break3r napisał(a):Przy okazji nie wiecie czy rozwalone kompletnie sondy mają wpływ na wywalenie błędu przepływki?
Crenshaw napisał(a):miałem sytuację kiedy przy padniętej sondzie pokazywało mi błąd o nazwie "sprzężenie zwrotne" (nie pamiętam numeru), czyli przepływka.
Marek 161BD081 napisał(a):Crenshaw napisał(a):
miałem sytuację kiedy przy padniętej sondzie pokazywało mi błąd o nazwie "sprzężenie zwrotne" (nie pamiętam numeru), czyli przepływka.
Marek 161BD081 napisał(a):Zauważ też, że przykładowo w instalacjach LPG II gen. sygnał z lambdy jest jednym z wazniejszych sygnałów regulujących dawkę gazu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość