Tutaj się witamy
Witam wszystkich
Mam nadzieję że ktoś z Kielc lub okolic jeszcze tutaj jest 
- Od: 14 lip 2013, 15:31
- Auto: Mazda 626 V
Rocznik 1997
Benzyna + LPG
Witam, jestem Sebastian mieszkam w okolicach Rzeszowa. Posiadam Mazdę 6 2.0 DiTd. Pozdrawiam.
-
Sebastyjann
Witam wszystkich forumowiczów.
Zostałem szczęśliwym posiadaczem 323 f , auta moich marzeń dziecięcych
Może jest ktoś w Katowicach lub okolicy kto mógłby coś doradzić odnośnie napraw niezbędnych w tym modelu. Gość ze stacji kontroli pojazdów powiedział że tak zdrowej od spodu 323f nie widzial od bardzo dawna i że warto zadbać o ten samochodzik tylko on się nie zna na japończykach.
Pozdrawiam Serdecznie
PS. Takiego BANANA na ryju w samochodzie to nie miałem od XXX lat. Frajda z jazdy MEGA
Zostałem szczęśliwym posiadaczem 323 f , auta moich marzeń dziecięcych
Może jest ktoś w Katowicach lub okolicy kto mógłby coś doradzić odnośnie napraw niezbędnych w tym modelu. Gość ze stacji kontroli pojazdów powiedział że tak zdrowej od spodu 323f nie widzial od bardzo dawna i że warto zadbać o ten samochodzik tylko on się nie zna na japończykach.
Pozdrawiam Serdecznie
PS. Takiego BANANA na ryju w samochodzie to nie miałem od XXX lat. Frajda z jazdy MEGA
-
proSIAK
Witam wszystkich!
Mam na drugie imię Patryk. Wszedłem w posiadanie mojego wymarzonego Xsedosa 9 2.5 V6 z 1993, lecz dużo roboty przede mną. kupilem go w cenie samych felg jakie na sobie ma. do roboty chlodnica, zawieszenie oraz sprzeglo (dolac plynu).
pozdrawiam!~
Mam na drugie imię Patryk. Wszedłem w posiadanie mojego wymarzonego Xsedosa 9 2.5 V6 z 1993, lecz dużo roboty przede mną. kupilem go w cenie samych felg jakie na sobie ma. do roboty chlodnica, zawieszenie oraz sprzeglo (dolac plynu).
pozdrawiam!~
- Od: 18 lip 2013, 20:38
- Auto: Mazda Xedos 2.5 V6 1993
Czesc wszystkim
Stalem (nie)szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 2004 diesel 136KM.
Poki co mam mam male problemy glownie z wyciekiem oleju i nikt nie moze sobie z tym poradzic
Nie wiem czy byl to dobry pomysl zamiana Golfa IV na Mazdzinke
zobaczymy...
Mam nadzieje ze nawrocicie mnie na wlasciwa droge i tutaj rozwiaze tez swoje problemy hehehe
Pozdrowienia
Stalem (nie)szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 2004 diesel 136KM.
Poki co mam mam male problemy glownie z wyciekiem oleju i nikt nie moze sobie z tym poradzic
Nie wiem czy byl to dobry pomysl zamiana Golfa IV na Mazdzinke
Mam nadzieje ze nawrocicie mnie na wlasciwa droge i tutaj rozwiaze tez swoje problemy hehehe
Pozdrowienia
- Od: 19 lip 2013, 01:13
- Auto: Mazda 6 GY 136KM
Witam wszystkich. Mam na imię Adrian, jestem z okolic Wrześni. Swoją Mazdę kupiłem w tym tygodniu
Forum znalazłem na naklejce z szyby- 3 zloty Ryki 2007. Szukam informacji o przeszłości tego auta, mam nadzieję, że czegoś się dowiem
Z grubsza o aucie: jest to szara mazda 323f, 2,0 V6 z 1995r, instalacja gazowa EMME-Gas z wtryskami Valteka od 2005roku, lekko przyciemnione szyby, 4 elektryczne szyby + szyberdach. Może ktoś zna poprzedniego właściciela, który był nią na zlocie? Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje 
-
Adrian1991
WITAM WSZYSTKICH
Szukam klubowicza z Wawy który zna się na X9.
Jestem świeżym posiadaczem i mam obawy co do egzemplarza.
Dzięki za info. Pozdrawiam.

Szukam klubowicza z Wawy który zna się na X9.
Jestem świeżym posiadaczem i mam obawy co do egzemplarza.
Dzięki za info. Pozdrawiam.
-
KLOPOT
Witam, jestem Konrad i na przełomie września/października planuje zakup '6' 2,3 166 Sedan/Hatchback, mój pierwszy cel to przestudiować forum czyli wszystkie za i przeciw
.
- Od: 19 lip 2013, 15:27
- Auto: Mazda6 GG L3 '02 2,3l 16V 166KM Blue Pacific
Witam wszystkich! Z tej strony posiadacz Mazdy 626 GE 1.8 przebywający w Warszawie. Pozdrawiam!
-
mariunio6