Zdarzyło mi się na GwTiger zdjąć na strzał T110E5 za 2200 – teraz czekam na nerf i strzały po 300 :/
World of Tanks
Fasola napisał(a):Po prostu robię formata
@tapatalk@
ja odwlekam to ale też muszę zrobić. Jak mam grę na D a formatuje C to potem wystarczy zainstalować? nie muszę pobierać jej od nowa ?
Panowie a wytłumaczcie mi co bedzie z su14? Bo niby ma być przeniesiony na 8 tier arty. Bo zakupiłem go po su8 i czekam z ciekawością co zrobią – zabiorą mi te su14 dając S51? Czy będę hulał swoim na ósmych tierach?
PS. Uwierzcie mi – jak zrobicie sobie przerwę to nie będzie się chciało już grać. Przynajmniej na mnie odwyk podziałał i grywam sporadycznie.
PS. Uwierzcie mi – jak zrobicie sobie przerwę to nie będzie się chciało już grać. Przynajmniej na mnie odwyk podziałał i grywam sporadycznie.
a mnie wpienia co IV tier może zrobić dla VIII? w gąski połaskotać? po co takie losowania?
wiem o tym ale jak nie jestem scoutem i mnie tak losuje to przegięcie jest
OJ przepraszam pomyliłem się miało być VI tier a nie IV. Czasem jak śmignę hellcatem i jestem na dole listy to nie dość że nie wiem co mam robić to jeszcze nie przebije 8 tieru chyba że od tyłu go zajadę.
więc zamiast płakać trzeba po prostu kombinować
a korzystając z szybkości hellcata można najpierw zdobyć trochę expa za podświetlanie i uszkodzenia zadane przez sojuszników po podświetleniu.
każdy czołg jest specyficzny tylko trzeba wiedzieć jak nim grać i gdzie Twoje miejsce w szeregu.
każdy czołg jest specyficzny tylko trzeba wiedzieć jak nim grać i gdzie Twoje miejsce w szeregu.
Masz rację Radex ale czasem zespół i wróg nie pozwala na fajną grę:| co innego jak jestem w połowie albo na górze stawki wtedy to jest fajnie 
Tzw. Antygwałtykinki napisał(a):przeczytałem podkolanówki

Wczoraj została zbadana kolejna IX – E-75
-
Pawciu
Chyba coś w tym jest na razie mam 35% win z dziś..... 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red