Mazda Xedos 6 CA KLZE '94 White...
Super 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Na początku myślałem, ze to nowe Mondeo
Wg mnie mod na plus, niczego nie brakuje w tym samochodzie patrząc na auta 21 wieku, ma nawet więcej
Co z przednimi? Wiem, że masz xenony nawet w halogenach, ale przewidujesz jakieś ledy prócz postojowych?

Wg mnie mod na plus, niczego nie brakuje w tym samochodzie patrząc na auta 21 wieku, ma nawet więcej
Co z przednimi? Wiem, że masz xenony nawet w halogenach, ale przewidujesz jakieś ledy prócz postojowych?
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
fajna sprawa
a diody dzienne z przodu będą?
a diody dzienne z przodu będą?
Pranie tapicerki samochodowej, dywanów oraz wykładzin BOCHNIA
TEL: 607832825
ledów z przodu nie przewiduje, jako dzienne mam halogeny na xenonie ktore wygladaja na prawde powalająco 
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Zrobiłem w końcu podświetlane progi które w głowie miałem jeszcze przed lakierowaniem auta na biało. Białe auto + białe podświetlenie podwozia
Progi włączają się razem z oświetleniem wnętrza czyli przy otwieraniu drzwi i otwieraniu centralnego zamka. Mogą też świecić cały czas ale nie skorzystam chyba z tej funkcji bo za podobne "tuningi" zabrali mi swego czasu dowód
Wyglada to tak...

Progi włączają się razem z oświetleniem wnętrza czyli przy otwieraniu drzwi i otwieraniu centralnego zamka. Mogą też świecić cały czas ale nie skorzystam chyba z tej funkcji bo za podobne "tuningi" zabrali mi swego czasu dowód
Wyglada to tak...

Xedos 6 KF 99r
Osobiście na 1 rzut oka mi się spodobało, pewnie dlatego, że jestem młody.
Pomyśl o podświetlaniu klamek na zew. po otwarciu auta z pilota, ja właśnie prężnie nad tym myślę...
Pomyśl o podświetlaniu klamek na zew. po otwarciu auta z pilota, ja właśnie prężnie nad tym myślę...
Xedos 6 '92 KF
freezoneq napisał(a):Osobiście na 1 rzut oka mi się spodobało, pewnie dlatego, że jestem młody.
No co wy ? Jeśli tak dalej pójdzie to w Boże narodzenie wystawicie swoje auto przed dom zamiast choinki ...
Niedługo tak to będzie wyglądac

Opamiętajcie się no
Wypraszam sobie
Ja osobiście nigdy bym czegoś takiego nie zamontował. Ale jak pisałem – na 1 rzut oka mi się spodobało, o ile świeci tylko podczas wsiadania.
Uważam jednak, że delikatnie i subtelnie podświetlone klamki (po otwarciu auta z pilota, do pociągnięcia za klamkę) to bardzo ciekawy pomysł. Nikt nie mówi o 30cm katodzie czy taśmie z diodami SMD przyklejonej nad klamką

Ja osobiście nigdy bym czegoś takiego nie zamontował. Ale jak pisałem – na 1 rzut oka mi się spodobało, o ile świeci tylko podczas wsiadania.
Uważam jednak, że delikatnie i subtelnie podświetlone klamki (po otwarciu auta z pilota, do pociągnięcia za klamkę) to bardzo ciekawy pomysł. Nikt nie mówi o 30cm katodzie czy taśmie z diodami SMD przyklejonej nad klamką

Xedos 6 '92 KF
Praktyczna rzecz jeśli używana tylko kiedy otwarte są drzwi
nie raz zdarzyło mi się zapalać latarkę przed wyjściem z auta...
Dla mnie krytykowanie takiego egzemplarza jest jak krytyka Jaguara za nadmiar – przydatnych – bajerów...
Dla mnie krytykowanie takiego egzemplarza jest jak krytyka Jaguara za nadmiar – przydatnych – bajerów...
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
tez zawsze uwazalem podswietlane klamki za genialny mod, ale zwyczajnie nie chce mi sie go robic. Trzebaby prowadzic kable do wszystkich drzwi, zeby zrobic to dobrze trzeba je puscic tymi gumowymi wezami przy zawiasach, a zeby to zrobic trzeba prawdopodobnie sciagac drzwi zeby miec tam latwy dostep. Za duzo pracy zwyczajnie.
Kazda opinie szanuje, ale tak jak mowie zapala sie to tylko po otwarciu drzwi . Ladnie wyglada a i widzimy w co wysiadamy
sylwo dobrze to ujales, widze rozumiemy sie
Kazda opinie szanuje, ale tak jak mowie zapala sie to tylko po otwarciu drzwi . Ladnie wyglada a i widzimy w co wysiadamy
sylwo dobrze to ujales, widze rozumiemy sie
Xedos 6 KF 99r
W MX 6 którego miałem "podświetlanie" drzwi było w lusterkach. Dość prosty i szybki mod ale mało skuteczny i niestety sporo do życzenia pozostawiał. Tu jest lepiej. Ciekawe jak będzie po zimie 
Sam bym chciał żeby halogeny świeciły przez jakiś czas po zamknięciu auta. Np alarm uaktywnia mi się po 15 sec.
Sam bym chciał żeby halogeny świeciły przez jakiś czas po zamknięciu auta. Np alarm uaktywnia mi się po 15 sec.
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):Sam bym chciał żeby halogeny świeciły przez jakiś czas po zamknięciu auta. Np alarm uaktywnia mi się po 15 sec.
to też jest w planach, mam już kupiony nwet układ opozniajacy, trzeba sie tylko wpiąć w instalacje samochodu i światełka mijania beda sie swiecily 15-20 sec po zamknieciu auta
Xedos 6 KF 99r
a mi się to podoba
pod warunkiem że będzie się świecić tylko przy otwieraniu 
Pranie tapicerki samochodowej, dywanów oraz wykładzin BOCHNIA