World of Tanks
Pokaż na screenie o które gwiazdki Ci chodzi
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Punkty doświadczenia, zobacz, że wszyscy mają symbol * wiec to raczej dla ozdoby 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Po prostu nigdy mi się nie zgadzało z moim doświadczeniem które zdobyłem (pewnie dlatego jak kinki pisze)
Najlepsze w tej grze jest to, ze grając tierem numer VI w 80% przypadków gram z VII a nawet VIII.
Kiedy wezmę VIII, to zawsze z IX a nawet X.
Zaczyna mnie ta gra wnerwiać i chyba znowu zrobię dwuletnia przerwę
Najlepsze w tej grze jest to, ze grając tierem numer VI w 80% przypadków gram z VII a nawet VIII.
-
Fasola
to jest największa głupota tej gry. pierwszą są arty ale z tym mają zrobić porządek w 8,6. ale to że pomimo setek tysięcy graczy rzuca o 2 tiery wyżej to jest przesada. powinno się grać na jednym poziomie a arty jeśli już to tylko po jednej, max 2 na drużynę. jak czasem są 4 i dostaniesz od każdej to masz po grze
Fasola napisał(a):Po prostu nigdy mi się nie zgadzało z moim doświadczeniem które zdobyłem (pewnie dlatego jak kinki pisze)
Mnie przeszkadza najbardziej spadek inteligencji graczy. Kiedyś każdy się uczył w to grać ale szanse były równe. Teraz wchoząc do gry mam wrażenie że głównie grają teraz 10 latkowie i nawet jakbyś grał za trzech to dostajesz taki noob team że i tak nie ma szans. I wchodząc na 10 bitew, 70% mam takich. Gdyby zrobili mathmaker z podziałem stosunkowo efi po równo na drużynę bylo by bardziej fair. Głownie jestem artylerzysta ale rozumiem i uważam również ze 2 arty na drużynę to max. Problem jest taki ze teraz jest za dużo graczy na artach. Czasami i tak trzeba czekać ponad 2 minuty na wylowanie bo nie maja juz gdzie tej arty upychać.
By Tapatalk.
Fasol ta gwiazdka to podstawowe "doswiadczenie" bez zadnych bonusow typu premka czy premia za zwyciestwo noobku 
T57Heavy jest zarabisty!
czolgi gina na jeden magazynek
na pewno bitwy bylyby ciekawsze i dluzsze. bo tak przykladowo wyjezdzam T57H na T34 i zdejmuje go na 3 strzaly kiedy on nawet nie odda strzalu bo laduje 13 sekund
jedynie scoutów mogloby wrzucac z nizszymi tierami, tak jak w kompaniach...
Dopisano 16 maja 2013, o 12:08:
no i bardzo dobrze, ja osobiscie lubie jak mnie wrzuca T34 na X bo fajniej mi sie gra niz debilami na 6 tierach. w ten sposob mozna takze naucz sie ostrozniej i lepiej grac
to znak ze za duzo moze grasz, albo za bardzo przezywasz to wszystko
fucktycznie kilkudniowa przerwa zrobi Ci dobrze. ja czasem tak robie dla odzyskania sil witalnych
nie zapominaj ze to TYLKO GRA.
T57Heavy jest zarabisty!

kinki napisał(a):powinno się grać na jednym poziomie
na pewno bitwy bylyby ciekawsze i dluzsze. bo tak przykladowo wyjezdzam T57H na T34 i zdejmuje go na 3 strzaly kiedy on nawet nie odda strzalu bo laduje 13 sekund

Dopisano 16 maja 2013, o 12:08:
Fasola napisał(a):Najlepsze w tej grze jest to, ze grając tierem numer VI w 80% przypadków gram z VII a nawet VIII.
no i bardzo dobrze, ja osobiscie lubie jak mnie wrzuca T34 na X bo fajniej mi sie gra niz debilami na 6 tierach. w ten sposob mozna takze naucz sie ostrozniej i lepiej grac
Fasola napisał(a):Zaczyna mnie ta gra wnerwiać i chyba znowu zrobię dwuletnia przerwę
to znak ze za duzo moze grasz, albo za bardzo przezywasz to wszystko

Może mieliście taki problem.
Moja myszka A4techa X7 ma już z 5 lat i złamał mi się przycisk lewy, kupiłem już 2 myszki i wszystko jest ok w sieci i w windowsie, ale jak włączę obojętnie jaka grę to tnie w cholerę kursor i nic nie idzie zrobić
– POMOCY
Moja myszka A4techa X7 ma już z 5 lat i złamał mi się przycisk lewy, kupiłem już 2 myszki i wszystko jest ok w sieci i w windowsie, ale jak włączę obojętnie jaka grę to tnie w cholerę kursor i nic nie idzie zrobić
-
Fasola
Waterlive napisał(a):Zakupiono czołg 'GW Typ E'. Wydano kredytów: 3 540 000.
no nie ma się czym chwalić
takie typy rujnują tą grę...
wczoraj wyjechałem moim E-75, mapa malinowka a tu po 5 artylerii tier VII i VIII. MASAKRA!
całą grę przesiadziałem w lesie bo jak na chwilę wyjechałem to oberwałem -1000 HP na początek.
i powiedzcie jaki jest sens w takim graniu.
bieski napisał(a):Jeszcze chwilka i bedzie spokoj
szkoda, że nareszcie, ileż można.
Sam mam hummela ale gram nim tylko by wykorzystać mnożnik..
-
Fasola