A sama naprawa działa pięknie ,gąska w 5 sek się naprawia
World of Tanks
Powiedzcie mi w jakim kierunku dalej szkolić załogę na IS 3 ? Nie wiem czy to normalne ale zaledwie kilka dni temu osiągnąłem pierwsze 100% wybrałem wszystkim naprawę i już mam 57% następnej setki
-
Pawciu
Po tym jak okazało się, że mój kod z CDaction jest nieaktualny napisałem do nich ale nie uzyskałem odpowiedzi. Dzisiaj napisałem drugi raz i zje.ałem ich konkretnie w mailu. Odpowiedź przyszła od razu, że niby już raz do mnie napisali. Postarają się by konto na którym został użyty kod zostało wykasowane. I dobrze. Teraz czekam na swój kod na złotko 
Będą BANy się sypać za czytanie kodów w supermarketach

- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Oddali Ci golda?
Pawciu napisał(a):Powiedzcie mi w jakim kierunku dalej szkolić załogę na IS 3 ? Nie wiem czy to normalne ale zaledwie kilka dni temu osiągnąłem pierwsze 100% wybrałem wszystkim naprawę i już mam 57% następnej setki
pierwsze perki zawsze się nabijają szybko, następne woniej
Ja juz tu nic nie wklejam, gram dla funu (choć to uzależnia

-
Fasola
Ja juz tu nic nie wklejam, gram dla funu (choć to uzależnia :> ) człowiek się cieszy, że coś tam ugrał a tu zaraz dziwne komentarze, że ten medal do <dupa> , tamten to wyczyn a bo z premium, sremium, bujajcie się
pewnie,jesze focha strzel;–)hi ,hi:–)
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
poza tym muszą Ci udowodnić że to był nie Twój kod 
to że masz płytę z kodem nie oznacza że kupiłeś tą gazetę. mogłem np kupić ją tylko dla kodu, kod wpisać a gazetę zostawić np w pociągu. ktoś ją znalazł a teraz ma pretensje o to że mu kod nie działa![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
to że masz płytę z kodem nie oznacza że kupiłeś tą gazetę. mogłem np kupić ją tylko dla kodu, kod wpisać a gazetę zostawić np w pociągu. ktoś ją znalazł a teraz ma pretensje o to że mu kod nie działa
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja myślę, że będzie jak ze złotem z allegro.
Dostanie bana na czas wykupienia równowartości nielegalnego złota
Dostanie bana na czas wykupienia równowartości nielegalnego złota
Jedyna wada tej gry to to że bez golda i konta premium dojść do ostatniego a przynajmniej VIII tieru to zajmuje lata świetlne 
Tu masz rację niestety twórcy gry zamiast rozwinąć to co jest słabym punktem tej gry postawili na dojenie kasy od ludzi.
www.1ptd.ugu.pl
Zapraszam do mojegoadis555 napisał(a):Panowie szukam ogarnietego klanu bo moj nie domaga
www.1ptd.ugu.pl
ja do 8 tieru doszedłem po 2,5miesiąca. Fakt trochę schodzi ale co to za przyjemność kupować czołg za złoto.
Don gregorio. To nie jest dojenie kasy. Tak działa każda gra typu free to play. Z czegoś muszą się utrzymywać. Pretensje możemy mieć tylko do naszego kraju bo wydać w Niemczech 10 euro na premke raz w miesiącu to nic. W polsce jak masz dać prawie 50 zł to już nie jest taka tania sprawa.
Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
No w sumie coś w tym jest...
Jeszcze na alledrogo możesz znaleść ludzi którzy zamiast Ciebie dzwonią płacąc za połączenie – wychodzi taniej za golda a wszystko legalnie
Jeszcze na alledrogo możesz znaleść ludzi którzy zamiast Ciebie dzwonią płacąc za połączenie – wychodzi taniej za golda a wszystko legalnie