Tutaj się witamy
Witamy wszystkich. Miłego użytkowania forum
.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Dzień dobry wszystkim,
Zarejestrowałem się na tym forum jako właściciel firmy zajmującej się badaniami, wdrożeniami i montażem systemów zasilania gazem do samochodów, chętnie będę uczestniczył w dyskusjach na ten temat, myślę, że poszukującym informacji w tym zakresie będę mógł pomóc.
Pozdrawiam wszystkich.
Zarejestrowałem się na tym forum jako właściciel firmy zajmującej się badaniami, wdrożeniami i montażem systemów zasilania gazem do samochodów, chętnie będę uczestniczył w dyskusjach na ten temat, myślę, że poszukującym informacji w tym zakresie będę mógł pomóc.
Pozdrawiam wszystkich.
GZW Odbudowa i Tuning. Profesjonalne instalacje LPG
Zbrosławice / Gliwice
Tel. 889 77 11 77
http://gzw.pl
Zbrosławice / Gliwice
Tel. 889 77 11 77
http://gzw.pl
- Od: 8 lis 2012, 02:27
- Auto: Kilka różnych :–)
Witam chciałem przywitać wszystkich ...własnie zostałem nowym klubowiczem pozdrawiam
-
sunrise rx8
Witam wszystkich serdecznie
na jesieni nabyłem mazdę 323c ba 1.3 i mam zamiar brać aktywny udział w życiu forum:)
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Kto pyta nie błądzi... i nie psuje samochodu....
- Od: 25 sty 2013, 13:50
- Auto: Mazda 323c BA 1.3 1995r.
Witam serdecznie .Jeszcze nie posiadam mazdy ,ale wytrwale szukam ładnej 6ki . Miałem już 6 audi (różne modele i roczniki ) i zdecydowałem się na Japonię . A jeśli o Japonię chodzi to wybór był prosty -Mazda i tylko Mazda .Pozdrowionka !
-
Bejerbone
Witam wszystkich.
Obecnie jestem na etapie poszukiwania Mazdy 3 – szwagierka poprosiła o pomoc w wyborze auta i jak zaczęliśmy szukać padło właśnie na Mazdę 3
A że małżonce przy okazji poszukiwań spodobała się Mazda 6 to i my z czasem zamierzamy zamienić swoje dotychczasowe (Vectra B 1,8 99r.) na M6. Tak więc mam nadzieję, że stanę się stałym forumowiczem
Pozdrawiam, Grzegorz.
Obecnie jestem na etapie poszukiwania Mazdy 3 – szwagierka poprosiła o pomoc w wyborze auta i jak zaczęliśmy szukać padło właśnie na Mazdę 3
Pozdrawiam, Grzegorz.
-
blysk