jeśli bedzie lepiej niż w zeszłym roku proponuje auta oddać w ręce naszych kobitek, pewnie wszyscy sie ze mną zgodzą
8-9 września 2012 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim – II edycja
najlepszym sposobem na bezpieczny powrót jest abstynencja- jak ktoś jest za klikajcie <lubie to>
jeśli bedzie lepiej niż w zeszłym roku proponuje auta oddać w ręce naszych kobitek, pewnie wszyscy sie ze mną zgodzą
jedność w klubie
kajol napisał(a):najlepszym sposobem na bezpieczny powrót jest abstynencja
W tym momencie rezygnacja mnie ogarnęła
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
nocna furia napisał(a):kajol napisał(a):proponuje auta oddać w ręce naszych kobitek,
A co jeśli kobitka już przyjedzie i też chce się napić
Niech weźmie koleżankę

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Ta cwaniak bo ma blisko
to i na zdalnym
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
nocna furia napisał(a):To z kim ja piwka się napije( bo ostatnio nie dało rady)

W ostateczności przyjadę i wrócę wieczorem, może ktoś pojedzie od nas , nie wiem... naprawdę, nie umiem powiedzieć.
a tak bardzo bym was chciała zobaczyć
-
Ania_TM
Sylwek znamy się nie od dziś i wiem że dasz rade nawet po małej integracji
a niby dlaczego masz przyjeżdzać sam... weż sobie kierowczynie Czekam na zaapis w którym wspomnisz o Beacie lub innej kobitce jak tam sobie chcesz
tak w ogóle to organizator nie oganiczył ilości kolezanek więc masz tu pole do popisu 

Radex napisał(a):Maćku jest możliwość zdecydowania się powiedzmy na tydzień przed Zegrzem?
Spokojnie. Pamiętam o tej Twojej operacji
ps.
No. Ja do bojów w siatkówkę plażową jestem przygotowany. Parę meczyków plażowych rozegrałem. A jeden to taki konkret. Mecz trwał ze dwie godziny w upale. Punkt za punkt pięć setów
-
Szalotka
Jeśli będzie sok z gumijagód to przyjadę
Wpłacając przelewem powinienem doliczyć dyszku za auto czy dopiero po przyjeździe?

Wpłacając przelewem powinienem doliczyć dyszku za auto czy dopiero po przyjeździe?
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Panowie I Panie
moze mi ktos powiedziec do kiedy wplaty sa ? bo ja dopiero 1 wrzesnia bede wiedzial czy mam wolne 8-9 ;/
- Od: 20 paź 2010, 11:35
- Auto: Była MAZDA 323,xedos6,xedos9
Honda Accord CL7 04' PAPI
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=320&t=189226
Czyli wszyscy mamy wjazd za freeeeeeeeeeeeeeeee

Papi napisał(a):moze mi ktos powiedziec do kiedy wplaty sa ? bo ja dopiero 1 wrzesnia bede wiedzial czy mam wolne 8-9 ;/
To wtedy wpłacisz
-
Szalotka
Nie nooo... co jak co ale siatkówka nad Zegrzem to mega kusząca propozycja. Nie wiem jeszcze jak tego dokonam ale zawitam
Jedzie ktoś z okolic Katowic, kto dysponuje miejscówką? Wstępnie zgłaszam tylko siebie ale popracuję nad osobą towarzyszącą
Maćku, przelew zrobię jeszcze w tym tygodniu, jak tylko dostanę się do kompa bo z telefonu nie jest to najwygodniejsze... 3 h później...

Maćku, przelew zrobię jeszcze w tym tygodniu, jak tylko dostanę się do kompa bo z telefonu nie jest to najwygodniejsze... 3 h później...
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Hahahaha nie ufaj telefonom
bo to niebezpieczne