loockas napisał(a):Widać, że nie wiele korzystasz z telefonu, bo ekran nawet nie jest w top 5
To były testy

.
Z drugiej strony nie korzystam namiętnie z telefonu, bo mój dzień upływa przy komputerze. A Endomondo żre baterię bez ekranu

.
Dziś w Saturnie obmacałem wszystkie telefony, z uwzględnieniem tych, które oferuje mi operator. HTC faktycznie jakiś się trafił fajnej jakości, ale nie pamiętam modelu... Pomacałem Galaxy SII i SIII – SIII już jest za duży, żeby go uznać za urządzenie, które zawsze można mieć przy sobie

.
Do takiej saszetki już nie wejdzie

:

I rzeczywiście – materiały i elegancja nie są jego mocną stroną, wygląda gorzej od SII, a nawet Ace 2. I właśnie SII ma chyba maksymalne wymiary dla telefonu...
Pomacałem też Wave 3 – naprawdę elegancki telefonik, fajna metalowa obudowa. Szkoda, że nie ma androida

.
Grzyby napisał(a):Cała reszta to dla mnie zbędne dodatki
Różni ludzie, różne potrzeby

. Ja mało dzwonie, nie prowadzę prawie notatek w telefonie, ale korzystam z paru przydatnych aplikacji, których bym nie miał na żadnym telefonie, który trzyma 7 dni

.
Trudno mi sobie wyobrazić brak dostępu do maila non-stop, do nawigacji (np. często korzystam z aplikacji "jak dojadę" – sama mnie lokalizuje i kieruje na najbliższy przystanek). Też to uważałem za zbędne, ale już się tak przyzwyczaiłem, że nie umiem sobie wyobrazić innego telefonu

.