chciałem zapytać czy ten pęknięty plastik w czymś przeszkadza?motorzystaa napisał(a): motorzystaa
Short shifter DIY.
reyman napisał(a):po 3 h pracy mogę się wozić z krótkim skokiem. Fantastyczna sprawa

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
reyman napisał(a):dopisuję się do listy posiadaczy short shiftera !z wielką pomocą Jacola (90% działania na moje skromne 10%) i po 3 h pracy mogę się wozić z krótkim skokiem. Fantastyczna sprawa
3 godziny?? To chyba duzo tych piwek poszło, ja właśnie skończyłem robić ss i watpie żeby trwało to więcej niz godzinke
krzychsolt napisał(a):3 godziny?? To chyba duzo tych piwek poszło, ja właśnie skończyłem robić ss i watpie żeby trwało to więcej niz godzinke
W Ba zrobiłem to w niecałe 40 minut
-
Fasola
nikt sie nie spieszył, i farba też troche schłaFasola napisał(a):W Ba zrobiłem to w niecałe 40 minut
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):A co do piwek, to z nimi sie dokładniej pracuje
Fakt, mnie nie miał kto kupić
-
Fasola
dużo jest z tym zabawy w bj??
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Znakomita fotorelacja .
Mam mazde MX3 1.8 V6, kulkę przesunąłem o 2.5 cm i jest znakomicie. Biegi wchodzą dużo lepiej, a ze wstecznym nie ma problemu .
Dzięki jeszcze raz .
Pozdrawiam
Mam mazde MX3 1.8 V6, kulkę przesunąłem o 2.5 cm i jest znakomicie. Biegi wchodzą dużo lepiej, a ze wstecznym nie ma problemu .
Dzięki jeszcze raz .
Pozdrawiam
-
Filip94
Jak też się dopisuję – mam moda od miesiąca i sprawuje się znakomicie
Wsteczny nadal czasem czasem grymasi i wymaga wysprzęglenia ale przyspieszanie to istny rarytas:D Kulka przesunięta o 2.2 cm i zabezpieczona migomatem
Wielkie dzięki za pomysłowość iście ogromną w swej prostocie 

Chcesz z laseczką wsiąść do Mazdy? Zrób se najpierw prawo jazdy :P
dopisuje się do szczęśliwych posiadaczy ss w mojej maździe Bj, większość rzeczy jak w opisie uciążliwe jest tylko zdjęcie tunelu środkowego ponieważ trzeba wymontować fotele aby odkręcić 2 śruby trzymające tunel, potem to juz prosta sprawa do zbijania i przesuwania kulki zrobiłem sobie przyrząd z kawałka rurki i poszło w miarę gładko. Kulka podniesiona o 2 cm jest odczuwalny krótszy skok lewarka i wsteczny juz prawie wcale nie szwankuje polecam każdemu 

- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL