Trzymaj się Maciek

www.mazdaspeed.pl
Sąsiad napisał(a):Jeśli uda się odzyskać trochę więcej rx otrzyma poniższe zamienniki:
Sąsiad napisał(a):Jako uzupełnienie body ms. Ori jest w kolorze nadwozia, a, że będzie zwęglona maska wydaje mi się, że takowy powinien pasować.
Gared napisał(a):miał być niczym się nie wyróżniający, cichociemny killer?
tekkenfan napisał(a):Po za tym i tak po RXie nikt się za dużo spodziewać nie będzie
Gared napisał(a):czy to nie miał być niczym się nie wyróżniający, cichociemny killer? Nooo... to teraz już nie będzie
tekkenfan napisał(a):lepiej mieć auto bardzie rzucające się w oczy niż piekarnik pod maską.
Gared napisał(a):BTW jak ci teraz będą naliczać składkę OC? W katalogach rxa z taką pojemnością raczej nie znajdą, jestem ciekaw miny agenta ubezpieczeniowego.
tekkenfan napisał(a):dobrze gadasz będzie ładny zestaw.
Seraf napisał(a):Ale po Rx-8 w pakiecie MS już raczej trzeba się spodziewać
Sąsiad napisał(a): Gared napisał(a):BTW jak ci teraz będą naliczać składkę OC? W katalogach rxa z taką pojemnością raczej nie znajdą, jestem ciekaw miny agenta ubezpieczeniowego.
Leci jeszcze na starej składce – nie można modyfikować w trakcie trwania umowy, co było mi oczywiście na rękę. Zdziwko pewnie będzie, jakoś sobie poradzą zwiększając stawkę.
onyx napisał(a):To jest strata ubezpieczalni Dopiero od nowego okresu ubezpieczenia zwiększą stawkę. Robiłeś mimo to aneks do umowy, że zwiększyłeś pojemność itd?
Seraf napisał(a):I teraz w ich bazie figurujesz po pozycją ULEP
Sąsiad napisał(a):onyx napisał(a):To jest strata ubezpieczalni Dopiero od nowego okresu ubezpieczenia zwiększą stawkę. Robiłeś mimo to aneks do umowy, że zwiększyłeś pojemność itd?
Nie, jako, że to ich strata, jeśli by się dało na 100% by nie odpuścili. Temat w zasadzie skończył się na skanie dowodu z nową pojemnością, wrzuceniu info do systemu i przekazaniu mi potwierdzenia o wpłynięciu w/w.
Gared napisał(a):Onyx – własnie jestem ciekaw na jakiej zasadzie jest wyliczane oc po przekładce. Zastanawiam się jaka by mogła być różnica gdybym zamaist mx-3 1.8 ubezpieczał 2,5 i czy gdy pójdę do pośrednika ten nie zrobi wielkich oczu mówiąc "panie, takiego auta nie ma".
Sąsiad napisał(a):Agent powalczyl ca 20 minut w asyscie Pani kierownik, w koncu system przyjal, ze jest cos takiego jak RX8 2.5l. Koszt skladki wyliczyl automat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości