Witam. Panowie czytam i czytam bo tak jakbym miał podobny problem a jednak zupelnie inny

Mój problem dotyczy drzwi pasażera które zablokowały się conajmniej 5 razy ale jak narazie po czasie udaje się je odblokować

Zauważyłem że przed zablokowaniem drzwi przy próbie zamknięcia bardzo nieprzyjemnie uderzają i nie można ich zamknąć dopiero po manipulacji ręcznej dźwigni zamka centralnego można je zamknąć ale co jest śmieszne już się ich nie otworzy

Wówczas klamka zewnętrzna i wewnętrzne bardzo luźno pracują tak jakby conajmniej były urwane czy odłączone od mechanizmu. Za każdym razem odstawiam auto zrezygnowany, a na drugi dzień robie taką kombinacje że zamykam ręcznie centralny zamek otwieram pilotem i zaczyna działać

To jest może śmieszne ale 5 razy zakończyło się to sukcesem jednak zastanawiam się co będzie jak za 6 razem już się nie otworzą

Jeśli miał ktoś podobny problem to bardzo proszę o wskazówki, nie chciałem tworzyć nowego tematu więc się podpiąłem aczkolwiek wydaje mi się że mój problem jest trochę inny.