Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
hmmm dziwne...
u mnie, za czasów oryginalnego radia, z aux grało u mnie bardzo dobrze. A może miałeś wyciszone urządzenie? a może jak pisałem wcześniej, jakiś equalizer wgrać? A może plik słabej jakości (plik mp3 jest bardzo mocno skompresowany, osobiście polecam pliki FLAC lub WAV)?

-
Kamil
polak900 napisał(a):niestety nie masz racji, wszelkie tego typu popychacze stopniowo uszkadzają silniki.
Ciężko polemizować bo temat rzeka i nie oto chodzi,warto zapoznać się na czym to polega i jak działa,
a jednostkę napędowa rozwalisz tylko na własne życzenie,ba nawet bez chipa.
bartosz51 napisał(a):Wracając do gniazda AUX i możliwości podpięcia pod nie jakiegoś Apple'a uprzejmie Panów zawiadamiam, że zawiedziony jestem lekko.
Nie jestem melomanem i nie mam specjalnych wymagań do dźwięku ale fakt ze na iPodzie gra cicho ,identycznie na iPhonie chyba produkty apla maja to do siebie.
Nawet utwory zakupione w iTunes graja ciszej, a dźwięk z CD tez wydaje mi się lepszy.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Spotkał się ktoś z was z taką sytuacją że dorobienie kluczyka nie możliwe jest u "klucznika" po sczytaniu kodu immo... z powodu kodowania klucza ... w pobliżu stacyjki..
Może ktoś wie ile kosztuje takie kopiowanie....danych do klucza zapasowego
Bo nie mam .. a to nie ładnie...
Może ktoś wie ile kosztuje takie kopiowanie....danych do klucza zapasowego
- Od: 9 mar 2011, 22:23
- Auto: Mazda 6 2009 2.5L 170 KM USA
Lofi napisał(a):Spotkał się ktoś z was z taką sytuacją że dorobienie kluczyka nie możliwe jest u "klucznika" po sczytaniu kodu immo... z powodu kodowania klucza ... w pobliżu stacyjki..![]()
Może ktoś wie ile kosztuje takie kopiowanie....danych do klucza zapasowegoBo nie mam .. a to nie ładnie...
Ja tak mialem w audi-tylko w aso, bo zmieniali kodowanie starego klucza i auta.
- Od: 7 paź 2007, 12:20
- Auto: M6 GH 2008r. 2,0 klekot 168KM
bartosz51 napisał(a):ięcia pod nie jakiegoś Apple'a uprzejmie Panów zawiadamiam, że zawiedziony jestem lekko. W tle szum, ogólna cichość i jakoś
Potwierdzam, jakość muzyki z wyjścia aux się "nie umywa" do cd. Może nie mam oryginalnego kabelka i tym to jest spowodowane.
Mam jeszcze pytanie, jak otwieracie bagażnik to przy podnoszeniu klapy też słyszycie taki odgłos jakby coś w środku przeskakiwało?
Jeżeli skończy się mi gwarancja to podkęcam swój silnik.
Lofi, we Wrzeszczu na klonowej do Seata płaciłem 250zl
Pozdro
- Od: 29 lip 2011, 21:25
- Auto: Mazda 6 2009 MZR-CD 2.2 Sport 185KM
Popo napisał(a):
Lofi, we Wrzeszczu na klonowej do Seata płaciłem 250zl
Pozdro
a to z Mazdą pójdzie
- Od: 9 mar 2011, 22:23
- Auto: Mazda 6 2009 2.5L 170 KM USA
-
Kamil
damianko napisał(a):nie ma katalogu bo to aftermarket.
to polecam zmierzyc i przemyslec kilka razy zanim kupisz.
Ja wiem co znaczaja felgi ktore "maja pasowac" a w rzeczywistosc okazuje sie inaczej.
fela wyglada ciekawie, tylko nie jestem do koloru przekonany

zielony110 napisał(a):fela wyglada ciekawie, tylko nie jestem do koloru przekonany
dla mnie to ona wyglada jak 19" lub 20"

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
damianko napisał(a):będzie pasować bo ma fajne ET
a co to jest "fajne ET"
Tak sie pytam, bo troche uczulony jestem (Tomek6 wie o czym pisze)
I tak sie zastanawiam czy na Polskie drogi to 19-stki nie beda zbyt twarde

Nie lepiej poszukac 18-stek
Nie zrozum mnie zle, fele mi sie podobaja same w sobie, ale jezeli auto uzywasz dzien w dzien to czy nie lepiej aby bylo konfortowo a nie twardo
glowasiek napisał(a):zielony wie o czym mowi
Potwierdzam, wie
zielony110 napisał(a):Tomek6 wie o czym pisze
I ja też wiem
Całe szczęście, że u Bartka skończyło się dobrze na normalnych fabrycznych felgach
Co do rozmiaru to może nie będę się wypowiadał specjalnie. Będzie twardo na 19" i już, ale wiem jak to jest kiedy coś się podoba i można sprzedać pewne odczucia kosztem drugich także, jeśli się damianko marzą 19" to czemu nie ma się cieszyć z ich widoku
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Tomek6 napisał(a):można sprzedać pewne odczucia kosztem drugich także, jeśli się damianko marzą 19" to czemu nie ma się cieszyć z ich widoku
to samo chciałem napisać
-
Kamil
Kamil napisał(a):Jeden montuje dwie rury, drugi świecące listwy, następny wymienia całe audio, a ktoś inwestuje w duży felunek. Co kto woli.
jak najbardziej. Jezeli mu sie podoba to pewnie ze tak
P.S Kamil naprawiles juz schowek
zielony110 napisał(a):P.S Kamil naprawiles juz schowek
nie. Próbowałem go wyciągnąć ale nie umiem, boje się że go połamę do końca
-
Kamil
Kamil napisał(a):to samo chciałem napisać . Jeden montuje dwie rury, drugi świecące listwy, następny wymienia całe audio, a ktoś inwestuje w duży felunek. Co kto woli.
jeździłem już paskiem z oponą 195/40 R16 z gwintem twardym jak beton więc ta "twardość" 19 mi nie straszna. Myślałem o 18 i miałem już nawet coś na oku jednak koszt opony do 19 i 18 prawie taki sam, a 18 nie robi jakiegoś wielkiego szału i przejście z 17 na 18 było by bez sensu. Tak czy owak ten sezon jeszcze przelatam na 17 bo szkoda opon z przebiegiem 6 tys ale wyścig zbrojeń trzeba robić
A felgi maja 8,5J przy ET55 więc powinny się upchnąć bez większych problemów.
- Od: 24 lis 2011, 21:26
- Auto: Mazda 6 GH 2.2 163PS