Pada śnieg, he
radzi89 napisał(a):U nas właśnie pada grad wielkości winogrona
ja o 9 wjeżdżałem do Szczecina, a chwile wcześniej załapałem się na ten grad na zaraz przy zjeździe z DK nr 6 a S6 . No i po jakimś kilometrze, patrzę w lusterko a tam 100 metrów za mną mercedes a-klasa sunie bokiem, spycha jakieś auto z prawego pasa na barierki, robią razem ze 2-3 obroty na pasie awaryjnym, po czym na styk omija ich tir.
A po kolejnym kilometrze na przeciwnym kierunku na lewym pasie stoi w poprzek bodajże Sharan, który wkleił się w barierki i kierowca dopiero co zjeżdża z lewego pasa na awaryjny, żeby nikt w niego nie przywalił...
kubsztyk napisał(a):Za to piździ, jak w kieleckim.
No, to fakt, aż do mnie zalatuje...

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
marek napisał(a):ja o 9 wjeżdżałem do Szczecina, a chwile wcześniej załapałem się na ten grad na zaraz przy zjeździe z DK nr 6 a S6 . No i po jakimś kilometrze, patrzę w lusterko a tam 100 metrów za mną mercedes a-klasa sunie bokiem, spycha jakieś auto z prawego pasa na barierki, robią razem ze 2-3 obroty na pasie awaryjnym, po czym na styk omija ich tir.A po kolejnym kilometrze na przeciwnym kierunku na lewym pasie stoi w poprzek bodajże Sharan, który wkleił się w barierki i kierowca dopiero co zjeżdża z lewego pasa na awaryjny, żeby nikt w niego nie przywalił...
Zapewne miłośnicy letniego ogumienia
marek napisał(a):Widzisz, ja też jechałem na letnich oponach i jakoś dało radę. Na lodzie w który ten grad szybko się zamienił żadna zimówka bez kolców nie pomoże.
dokladnie. trzeba poprostu myśleć na drodze i być czujnym kiedy temperatura zwłaszcza oscyluje wokół zera. wtedy mogą tworzyć się miejscami groźne przymrozki da drogach
marek napisał(a):Na lodzie w który ten grad szybko się zamienił żadna zimówka bez kolców nie pomoże.
Fakt, na czysty lód nie ma mocnych, czy to 4x4, czy full elektronika czuwająca nad bezpieczeństwem.
Ale i tak zimówka będzie lepsza niż letnia w takich warunkach, chociaż ze względu na lamelki i odprowadzenie wody.
A kolcom Polska mówi "nie wolno....", przynajmniej legalnie nie można
Magician napisał(a):Święta mają niby być ciepłe.
Oby po świętach było już tylko ciepło
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
oby 14-15.04 było ciepło i bez deszczu 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
ooo Jacol dopiero zobaczyłem, że z Włocławka jesteś – wczoraj tam byłem jakieś auta kupić ze znajomymi 
i co, zawieszenie miało dobre?radzi89 napisał(a):ooo Jacol dopiero zobaczyłem, że z Włocławka jesteś – wczoraj tam byłem jakieś auta kupić ze znajomymi

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Kupowaliśmy same angliki więc po tamtejszych drogach raczej nie przejechały zbyt wiele, no może jeden ale pewnie też nie więcej niż 1000 km 
Jacol napisał(a):i co, zawieszenie miało dobre?radzi89 napisał(a):ooo Jacol dopiero zobaczyłem, że z Włocławka jesteś – wczoraj tam byłem jakieś auta kupić ze znajomymiBo od naszych dróg to u kumpla w 3 letniej lagunie wyleciał amor przez maskę
U mnie po kilkukrotnym przejezdzie przez włocławek, DK nr1 amory zaczęły życ swoim innym życiem, tragedia tam jest, współczuje..