www.mazdaspeed.pl
cbr napisał(a):Samochód dla prawdziwego faceta powinien pozwolić mu spłodzić syna na tylnej kanapie, przewieźć materiały budowlane w bagażniku jak buduje dom, i dać miejsce na sadzonkę miedzy fotelami aby posadzić drzewo przy nowym domu
cbr napisał(a):Samochód dla prawdziwego faceta powinien pozwolić mu spłodzić syna na tylnej kanapie, przewieźć materiały budowlane w bagażniku jak buduje dom, i dać miejsce na sadzonkę miedzy fotelami aby posadzić drzewo przy nowym domu
gadula napisał(a):Z tym OT, to sio mi do luźnych rozmów Chyba że się umawiacie na płodzenie syna, czy tam budowę domu
devilsgift napisał(a):u mnie nie zrobisz niczego z rzeczy które wymieniłeś ale za to ile uśmiechu przy wkręcaniu na obroty
911mc napisał(a):Michał_1987 napisał(a):
u mnie nie zrobisz niczego z rzeczy które wymieniłeś
cbr napisał(a):A wracając do tematu mx5 jest dla bab
Samochód dla prawdziwego faceta powinien pozwolić mu spłodzić syna na tylnej kanapie, przewieźć materiały budowlane w bagażniku jak buduje dom, i dać miejsce na sadzonkę miedzy fotelami aby posadzić drzewo przy nowym domu
Spidi_MX5 napisał(a):Bo to właśnie umiejętność szybkiej jazdy autami RWD, ogarnięcie zamiatającego ogona, odróżnia prawdziwych mężczyzn od chłopców!!
Reszta to duperele...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd