RADOM – spotkania regionalne
ok wiec 16.30 17 bede pod tym feniksem i bede czekal na reszte. Nie wiem dokladnie o ktorej bede bo czekam az mamuska wroci z pracy wtedy wsiadam w auto i przyjezdzam

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Spotkanie super smaczne
szkoda Andrzej że Cie ominęło zruć więc na ile oceniacie poziom najedzenia? mój wprost proporcjonalny do ilości śmiechu – do oporu albo to była gruba przesada ludzie obok patrzyli się co najmniej dziwnie.
No panowie, takie spoty to mi sie podobaja
placisz grosze, jesz az pekniesz (mi niewiele brakowalo
), smiejesz sie jak nigdy, o to chodzilo
Karol jak mogles widziec ludzi ktorzy sie dziwnie patrzyli skoro siedzielismy tylem do nich?
chyba ze jak z miska chodzilismy to na nas zerkali 
Andrzeju szkoda ze nie bylo w zestawie bebiko bo wtedy pewnie bys z malym wpadl bo naprawde bylo super

Andrzeju szkoda ze nie bylo w zestawie bebiko bo wtedy pewnie bys z malym wpadl bo naprawde bylo super

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Qrde, przyjdzie czterech takich miśków, zapłacą po szesnaście złotych a każdy zje za stówe, no to jak mają być nie zadowoleni ze spota

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Mieczyslaw napisał(a): Karol jak mogles widziec ludzi ktorzy sie dziwnie patrzyli skoro siedzielismy tylem do nich?chyba ze jak z miska chodzilismy to na nas zerkali
>
za każdym razem kiedy robiliśmy kurs po czysty talerz
tadziomaru1 napisał(a):Qrde, przyjdzie czterech takich miśków, zapłacą po szesnaście złotych a każdy zje za stówe, no to jak mają być nie zadowoleni ze spota![]()
![]()

troche rundek faktycznie zrobilismy ale nogi mnie od tego nie bolaly, raczej brzuch z przejedzenia i za smiechu

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
No ja już się nie mogę doczekać następnego razu
. Mieciu, dopiero na Wielkanoc bedziesz...
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Miecio wyjeżdża ale może za to ktoś z nowych użytkowników forum ujawni się na następnym spotkaniu w końcu wszyscy zadają pytania – kiedy, kiedy a jak dojdzie do czegoś to stara gwardia – mogę już się do niej zaliczać ? 
Możesz, Karolu, możesz...
Ta... Nowi walą drzwiami i oknami...

Ta... Nowi walą drzwiami i oknami...
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
tadziomaru1 napisał(a):No ja już się nie mogę doczekać następnego razu. Mieciu, dopiero na Wielkanoc bedziesz...
Szykuj brzuch
ale
kajol napisał(a):Miecio wyjeżdża ale może za to ktoś z nowych użytkowników forum ujawni się na następnym spotkaniu w końcu wszyscy zadają pytania – kiedy, kiedy a jak dojdzie do czegoś to stara gwardia
Licze na godnego zastepce

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):Licze na godnego zastepceale to co mowisz prawda jest niestety, a szkoda. Hondziarzy w stalej gwardii jest ok 10ciu.
z tego jeden wspólny

ja go nie widzialem na tym i na poprzednim 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
nie ebde sie skarzyl bo jego syn dorosnie i dostane becki jeszcze ze on byl glodny a ojciec na spocie 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Panowie czy są jacyś chętni do dyskusji na temat planów następnego spotkania? Śmiało wszyscy nowi albo Ci co dawno się już nie ujawniali piszcie – złożymy coś na następny miesiąc żeby tak chociaż co miesiąc ustalać spotkania
Ja, ja! 
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
dobrze by bylo jakby byla stala godzina i miejsce, ktore ew mozna zmienic z powodow pogodowych i umiescic na pierwszej stronie bo na dobra sprawe zeby znalezc date posta trzeba troche poszukac jesli ktos nie obserwuje watku za czesto

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Witam Radom
Panie i Panowie. Nie chcę się narzucać w sprawie Waszych spotkań. Moge jedynie podpowiedzieć
Ustalcie sobie miejsce wspólnych spotkań oraz godzinę. Możecie także spotykać się w róznych miejscach ale trzymajcie godzinę w jakich macie zamiar to robić. Podczas najbliższego spotkania możecie ustalić czy spotykacie się raz na dwa tygodnie czy raz na miesiąc. Chyba że częściej chcecie
Powinna też być osoba, która będzie przewodniczyć w Waszych spotkaniach. Na obecną chwilę widzę w tej roli kajola. Mógł to być Mieczyslaw ale z racji jego rozbieżności pomiędzy Polską a Danią nie będzie to możliwe. Chyba że chce
kajol jeśli masz ochotę złóż wniosek o status klubowicza
Proszę moją informację odebrac jako sympatię do Was
Warszawa pozdrawia Radom i okolice oraz życzy udanych spotkań
Panie i Panowie. Nie chcę się narzucać w sprawie Waszych spotkań. Moge jedynie podpowiedzieć
Ustalcie sobie miejsce wspólnych spotkań oraz godzinę. Możecie także spotykać się w róznych miejscach ale trzymajcie godzinę w jakich macie zamiar to robić. Podczas najbliższego spotkania możecie ustalić czy spotykacie się raz na dwa tygodnie czy raz na miesiąc. Chyba że częściej chcecie
Powinna też być osoba, która będzie przewodniczyć w Waszych spotkaniach. Na obecną chwilę widzę w tej roli kajola. Mógł to być Mieczyslaw ale z racji jego rozbieżności pomiędzy Polską a Danią nie będzie to możliwe. Chyba że chce
kajol jeśli masz ochotę złóż wniosek o status klubowicza
Proszę moją informację odebrac jako sympatię do Was
Warszawa pozdrawia Radom i okolice oraz życzy udanych spotkań

-
Szalotka
Amen
i ja się przyłączam do pozdrowień

i ja się przyłączam do pozdrowień
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.