Kogo widziałem / widziałam
Bartek i czerwona 323f widziani 14.55 na Rokicińskiej z tramwaju na lewym pasie.............oj wciskaliście chłopaki.....niestety tramwaj był wolniejszy i jak wysiadłem na rondzie Inwalidów do nie dałem rady Was dojśc z buta.
Nie wiem, który ale przyjemny wydech słyszłem.
A tak przy okazji witam Wszystkich po długiej przerwie.

A tak przy okazji witam Wszystkich po długiej przerwie.
- Od: 15 sty 2009, 01:08
- Auto: Vectra C GTS fiatowski diesel
Nie wiem czy to Umcyk, czy ktoś podobny. Dzisiaj rano ok. 8:30 widziany w Łodzi w Tico na rejestracji ELW 
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Lukazie napisał(a):Nie wiem czy to Umcyk, czy ktoś podobny. Dzisiaj rano ok. 8:30 widziany w Łodzi w Tico na rejestracji ELW

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
- Od: 10 lip 2010, 08:43
- Auto: 626 GW 2.0 DiTD 01'
hhehe a co CI zrobil ?
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Nie, tak to nic, ale dobrze mieć jakieś znajomości "na górze"

Athar widziany na podawalnej dziś ok 11.00
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Pozdrowienia dla Ani widzianej na Statoilu na Przybysza
I dla Marcedomiego spotkanego na Tatrzańskiej dla odmiany
Ładnie to tak wbijać się ze środkowego pasa do skrętu ?
Olmek nie mam pojęcia czyja to 626, stare podkładki jeszcze, może poprzeglądaj starych bywalców na pierwszej stronie w temacie Spotkań, może akurat ktoś się trafi
Olmek nie mam pojęcia czyja to 626, stare podkładki jeszcze, może poprzeglądaj starych bywalców na pierwszej stronie w temacie Spotkań, może akurat ktoś się trafi
Bartg napisał(a):Pozdrowienia dla Ani widzianej na Statoilu na PrzybyszaI dla Marcedomiego spotkanego na Tatrzańskiej dla odmiany
Ładnie to tak wbijać się ze środkowego pasa do skrętu ?
![]()
a ja cię nie widziałam
ja tam tankowałam, myłam auto, a potem chińskie o_0
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):Olmek nie mam pojęcia czyja to 626, stare podkładki jeszcze, może poprzeglądaj starych bywalców na pierwszej stronie w temacie Spotkań, może akurat ktoś się trafi
Sprawdzałem zdjęcia ze starych spotów, ale już ich nie ma fizycznie na serwerach tak więc

Chyba będzie spontan
yaro626 napisał(a):Lukano na Kunickiego wczoraj ok.14.30,pozdrowionka
Pozdrawiam