no ale nastawiam sie na przyjazd
wiec kto bedzie? ;>?
www.mazdaspeed.pl
jack soplica napisał(a):ja spoty widział bym troszkę inaczej niż postać na jakimś placyku pogadać i porobić parę zdjęć ,ale w naszym regionie trudno zorganizować taki zlocik jak to powinno wyglądać mianowicie ,jakieś wyścigi na 1/4 mili czasówki lub coś wtym rodzaju nie ma choćby starego lotniska na którym można by poćwiczyć kontrolowane poślizgi ja miałem sytuację właśnie taką i jakoś dałem radę inaczej być może by mnie już nie było ,tego typu sprawy przyciągną mazdowiczów na jakimś dużym placu gdzie posiadacze jakich kolwiek autków chętnie się zjawią aby bezpiecznie pokazać co potrafią lub się nauczyć coś nowego daję to do przemyślenia osobom którzy mogą coś w tym temacie zmienić . pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich mazdowiczów JACK SOPLICA.
pawlak63 napisał(a):Robimy spota 23.12.2011 godz 17:00 ? Na parkingu Galerii Echo jak ostatnio lub inne miejsce .
wpisywać się ! .