TORUŃ – spotkania regionalne
sewa nie doczytałem wcześniej że organizujecie coś..... może jak cos będzie u was w przyszłym tygodniu to wpadne..... bo musze sobie rękawice i gogle kupić na narty a w plazie fajny sklep znalazłem 
mi sroda nie pasuje za cholere niestety.
a co do furek to my tez nie mamy nic wypasionego
wiec smialo mozesz zajechac
(btw ja tez zaczynałem od seryjnej eFki!!) 
a co do furek to my tez nie mamy nic wypasionego
wtorek?
A na którą godzinę np. ?
Moja Mazda: viewtopic.php?f=312&t=126510
- Od: 26 paź 2011, 19:30
- Auto: MAZDA 323F BA 1.5 16V '96
np na 19 albo 20 zapewne
Chłopy i baby, nie było mnie i się nic nie odzywałem, bo nie miałem ochoty. Miałem ale na płacz
Niestety, pech wielki ale rozwaliłem mazde
Nie żeby całą, ale i tak mam mega wkurw....
A do tego teraz masa spraw na głowie, że nawet nie chce mi się myśleć, nie mówiąc już o spotach.
Na razie odpadam
Niestety, pech wielki ale rozwaliłem mazde
Nie żeby całą, ale i tak mam mega wkurw....

A do tego teraz masa spraw na głowie, że nawet nie chce mi się myśleć, nie mówiąc już o spotach.
Na razie odpadam
krzychsolt napisał(a):Chłopy i baby, nie było mnie i się nic nie odzywałem, bo nie miałem ochoty. Miałem ale na płacz![]()
Niestety, pech wielki ale rozwaliłem mazde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie żeby całą, ale i tak mam mega wkurw....![]()
Na razie odpadam
ojejku:<tuli>:będzie dobrze główka do góry, a co dokładnie odwaliłeś z mazdą?
ja moją mazdę odbieram w piątek 23 grudnia, a 24 jadę po brata na lotnisko do poznania.
Jeśli moja madzia da rade oczywiście . Bo po takiej operacji którą przeżyła, dać jej takiego kopa.... hmm. ciekawe czy wytrzyma podróż:)
- Od: 13 sie 2011, 19:49
Witam
krzychsolt masz rację idzie się wkurzyć, zwłaszcza, że włożyłeś w nią tyle pracy i wysiłku, aby tak ładnie wyglądała. Współczuję.
krzychsolt masz rację idzie się wkurzyć, zwłaszcza, że włożyłeś w nią tyle pracy i wysiłku, aby tak ładnie wyglądała. Współczuję.
- Od: 6 gru 2010, 16:49
- Auto: Mazda 2 1.2 DY 2006r.
Były:
Mazda 323 F 1.5 BA 98r.;
Mazda 323 BG '91r.
No szkoda autka;/ Tu palec połamany tu samochód rozwalony ehhh;/ dysiunnia musisz oszczędzać silnik chociaż przez 1000km:)
i jak tam spot? moja kobitka wpadła na pomysł żeby wszyscy zabrali swoje kobitki
tylko kiedy? środa, czwartek czy piątek?
Rafał
uzyczylbys mi swojego kanału i garażu do wymiany oleju jakos niedlugo ?:> czwartek piatek lub po swietach jak pasuje 
czułem sie tak samo jak kolega krzychsolt.... przekichane. tez nie mialem na nic ochoty.. porażka. tez swoja niunie rozwaliłem. na wiosne kupuje znow mazde mozliwe ze ta sama

czułem sie tak samo jak kolega krzychsolt.... przekichane. tez nie mialem na nic ochoty.. porażka. tez swoja niunie rozwaliłem. na wiosne kupuje znow mazde mozliwe ze ta sama
ja moge wtorek czwartek 
krzychu daj jakies Foty. Wspólczuje
krzychu daj jakies Foty. Wspólczuje
to co jutro? większości pasuje? na 20KFC proponuje to akurat Ania na chwilę z trasy wpadnie