Piłka nożna – temat zbiorczy
u mnie tez wygrał alkohol
ale podobała mi sie sytuacja z poczatku meczu porostu 
a ze moi to piz.... to jest fakt wszem i wobec znany. wiec smiejcie sie do woli z nich nie rusza mnie to
i tak sa najlepszym klubem
a ze moi to piz.... to jest fakt wszem i wobec znany. wiec smiejcie sie do woli z nich nie rusza mnie to
People_Hate_Me napisał(a):u mnie tez wygrał alkoholale podobała mi sie sytuacja z poczatku meczu porostu
Dokładnie. Najlepszy klub
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Fans napisał(a):People_Hate_Me napisał(a):u mnie tez wygrał alkoholale podobała mi sie sytuacja z poczatku meczu porostu
Dokładnie. Najlepszy klub
Nie jest zły......
a co powiecie o dwóch incydentach zwiazanych z Messim oraz Pique?
czemu Sedzia nie ukarał go 2 kartką choć po nią sięgał i czemu Pique nie dostał na końcu meczu 2 żółtej kartki? (nie jest to teoria spiskowa tylko sie chciałem dowiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat)
czemu Sedzia nie ukarał go 2 kartką choć po nią sięgał i czemu Pique nie dostał na końcu meczu 2 żółtej kartki? (nie jest to teoria spiskowa tylko sie chciałem dowiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat)
Przecież nie oglądałeś meczu..... A może tylko skróty? Akurat wszyscy mówią, że sędzia bardzo dobrze wywiązał się ze swojej roli. Messi pierwszą żółtą dostał za jakiś tekst, z tego co pamiętam, na dobrą sprawę mógłby jej nie mieć a wtedy dostałby żółtą kartke później. O Pique to nie wiem o czym mowisz, nie pamiętam sytuacji.
mecz ogladałem jednym okiem. a pozniej skróty.
No oki ale skoro sięgał po kartonik i chciał go mu dac to czemu cofnął rękę?
a Pique to sytuacja z 92 minuty chyba? (ktos z realu nie pamietam kto wychodził sam na sam)
No oki ale skoro sięgał po kartonik i chciał go mu dac to czemu cofnął rękę?
a Pique to sytuacja z 92 minuty chyba? (ktos z realu nie pamietam kto wychodził sam na sam)
Hmmm a to pierwszy raz sytuacja kiedy sędzia sięga po kartke a jednak nie daje? I to nie chodzi o zepsuł, dzień czy piłkarza. Często widuje takie obrazki, np. asystent powie, że to nie kartka albo sędzia daje wyraźny znak zawodnikowi, że ma trochę wyluzować. 92 minuta, pewnie już było bez znaczenia na wynik. Z resztą w TV często inaczej to wygląda niż sędzia widzi, czy nawet jak sam dobrze wiesz w lidze angielskiej za ostre faule sie kartki nie dostaje. Nie pamiętam sytuacji, o których wspomniałeś ale szczęście sprzyja lepszym, czy jak ściany czy coś tam
taka prawda. Jak ktoś wygrywa to zawsze ktoś znajdzie jakieś ale 
A dziś Wisła popłynie i odpadnie z LE 

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
cbrPL napisał(a):A dziś Wisła popłynie i odpadnie z LE
co Ty chrzanisz

-
Kamil
Kamil napisał(a):Wisełka miała duuuużo szczęścia![]()
Trochę szczęscia też jest potrzebne
A dzisiaj Legia z Hapoelem. Mecz o pietruszkę bo awans już jest ale dobrze jakby nie odpuscili
-
Szalotka
Cud nad Wisłą
Ale dobrze, niech graja w 1/16 może jednej uda się awansować do 1/8. Zobaczymy szanse w piątek po losowaniu. Punkty do rankingu UEFA się przydadzą nam 

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Szkoda ze to dopiero w lutym ale jak oceniacie szanse naszych druzyn w LE ?
Legia Warszawa – Sporting Lizbona
Wisła Kraków – Standard Liege
Legia Warszawa – Sporting Lizbona
Wisła Kraków – Standard Liege
-
Szalotka