Niestety tak to jest jak rodzice z dziećmi nie rozmawiają. Jest to krotki kawałek wycięty z programu o seksie i skąd się biorą dzieci a także o antykoncepcji. A co lepsze ,w Polsce by (mohery zawalu dostały) było to pokazane w państwowej telewizji w pasmie dla dzieci i młodzieży coś jak kiedyś 5-10-15 w Polsce. Pozdrawiam Marian
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole." Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Hanka Mostowiak osierociła wszystkich widzów M jak Mózgo**b ginąc po tragicznym wypadku jej Mazdy 626 z kartonami Oskar dla najlepszej sceny kaskaderskiej murowany
Zwroćcie uwagę ,że cała polska czekała na ten wypadek włącznie z tymi co nie oglądają na codzień. Nawet ja oderwałem się na chwile od pracy gdy żona oglądała by zobaczyć tą epicka scene
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
w 29s. było słychać strzały nieznanych przechodniów, w maździe zawiodla czarna skrzynka która nie zarejestrowała przebiegu wypadku a na drodzę pojawiły się krasnal na rowerze w momencie zderzenia Hanka była pod wpływem narkotyków nagle z prostej drogi zrobił się zakręt a na nim pojawił się kartony niestety ponad 1 tonowa Mazda nie zdołała uratować biednej Hani a wszystko to przez te betonowe kartony .... ;/ dziękuje dobranoc [*] na Wawel ....
Ale jak kartony mogą zabić... ja wiem, że polskie seriale są beznadziejne ale czy scenarzyści myślą, że nikt się nie pokapuje, że po zderzeniu z kartonami nawet pewnie ryska się na samochodzie nie zrobi?