gutek_wrb napisał(a):Bardzo podobny do oryginała ktory strzelił
Wygląda na to że masz coś innego niż Tedgum, napisz jak się sprawuje, to będzie istotna informacja dla innych użytkowników.
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
gutek_wrb napisał(a):Bardzo podobny do oryginała ktory strzelił
zoks napisał(a):zamiennik z tedgumu ok ale nie na tył lepiej używkę a najlepiej oczywiście nowy oryginał (jak ktoś ma wolne ok 500zł).
YgooR napisał(a):zoks napisał(a):zamiennik z tedgumu ok ale nie na tył lepiej używkę a najlepiej oczywiście nowy oryginał (jak ktoś ma wolne ok 500zł).
Gdybyś przeczytał ten temat wcześniej, zaoszczędziłbyś pieniądze. Dużo o tym było pisane
Szkoda że wymieniłeś przód i tył bo do tego Tedgum się kompletnie nie nadaje, mogłeś robić od skrzyni i rozrządu, tam się lepiej sprawdza.zoks napisał(a):Przeczytałem sporą część tego tematu i niektórzy pisali o konieczności wymiany wszystkich poduszek na zamienniki z tedgumu bo wtedy efekt będzie ok dobrze że się nie rozpędziłem
szuwar1978 napisał(a): Może jeszcze któraś będzie odpowiedzialna za szarpanie no chyba że problem leży w czymś innym.....
YgooR napisał(a):Moim zdaniem poduszki nigdy nie będą powodować szarpania, tylko wibracje lub buczenie.
Jak szarpie to coś z silnikiem lub przeniesieniem napędu.
tasek napisał(a):I tu bym się z kolegą nie zgodził.
szuwar1978 napisał(a):dodatkowo patrzyłem dziś to na ciepłym siniku na wolnych obrotach dość mocno silnik się trzęsie aż lata mi cała tablica rejestracyjna z przednim zderzakiem...
Sebaloz napisał(a):Ta poducha na grodzi kwalifikuje się pewnie do wymiany?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość