Od jakiegoś czasu jestem po prostu uwiedziony Mazdą 323F BA tak więc powoli i z waszą pomocą będę szukał jakiejś dobrej sztuki. Zakup jest już postanowiony teraz wystarczy tylko dozbierać końcówkę pieniędzy. Świetne forum BTW.
Tutaj się witamy
Witam
Od jakiegoś czasu jestem po prostu uwiedziony Mazdą 323F BA tak więc powoli i z waszą pomocą będę szukał jakiejś dobrej sztuki. Zakup jest już postanowiony teraz wystarczy tylko dozbierać końcówkę pieniędzy. Świetne forum BTW.
-
Morv
Witam wszystkich serdecznie na forum.
Ostatnio edytowano 24 lip 2011, 00:02 przez Gigs, łącznie edytowano 1 raz
-
Gigs
Witam wszystkich użytkowników tych pięknych samochodów. Od dłuższego czasu było moim marzeniem mieć MAZDĘ i w końcu mam od marca PREMACY 2004/05 2.0 DITD . Na razie ( odpukać ) OK. Już korzystałem z porad forum jako obserwator i odwiedziłem warsztat "jaksy".
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
-
kubas
Witam wszystkich oczywiście nowy jestem i mam nadzieje ze pomożemy sobie nawzajem 
Kupiłem miesiąc temu MX3 K8 i zobaczymy ile rajdy da to autko
Pozdro for all

Kupiłem miesiąc temu MX3 K8 i zobaczymy ile rajdy da to autko
Pozdro for all

-
MaaL
Witam wszystkich. Jako świeżak spełniam przyjemny obowiązek powitania wszystkich. Mam nadzieję, że nie będę sprawiał problemów i że może uda mi się komuś udzielić dobrej rady. Mój nowy nabytek to Madzia 626 2.0 136PS, rocznik 2000. Pozdrawiam.
- Od: 24 lip 2011, 17:12
- Auto: Mazda 626 2.0i 136HP GF/GT `00
cześć mazdacy. Ja zapalony volwiacz szukam auta dla mamy, ta upatrzyła sobie mazde demio z 2000 roku a że się nie zna ni chu chu na autach to ja szukam czegoś więcej na temat tej fury. Pomożecie na szybko?
-
brykovitz
witam wszystkich – niespelna od miesiaca dumny wlasciciel srebrnej Mazdy 6 Kombi z 2006 roku 
-
sivivatu
Witam wszystkich Mazdowiczów...Od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 6 diesel 2.0 kombi 2004 rok.
Zakochany jestem w japońskich autkach...zapraszam do działu sprzedam auto,ponieważ tam nadałem ogłoszenie o sprzedaży poprzedniego wozidła jedynej najbogatszej wersji w polsce Honda Prelude 1999rok
Zakochany jestem w japońskich autkach...zapraszam do działu sprzedam auto,ponieważ tam nadałem ogłoszenie o sprzedaży poprzedniego wozidła jedynej najbogatszej wersji w polsce Honda Prelude 1999rok
-
Adamss
Witam!
Uzupełniajcie profile: skąd jesteście i jakie autka macie.....
Uzupełniajcie profile: skąd jesteście i jakie autka macie.....

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
witam uprzejmie, jestem posiadaczem od niedawna mazdy 626 2.2 coupe 91r. Autko naprawdę mi się podoba ma swój styl.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
jaculla