Witam
Mam do Państwa pytanie jak to możliwe, że klub MazdaSpeed nie został poinformowany o spotkaniu finalistów o którym się dowiedzieliśmy po fakcie od jednego z klubów. Na Państwa stronie widnieje informacja o takiej treści :
„Wkrótce skontaktujemy się z przedstawicielami fanklubów zakwalifikowanych do finałowej dziesiątki i poinformujemy o terminie i miejscu spotkania, które ostatecznie rozstrzygnie plebiscyt.”
Jest nam niezmiernie przykro i bardzo prosimy o wyjaśnienia.
Pozdrawiam
Andrzej Karwat
Vice-prezes MazdSpeed
http://www.mazdaspeed.pl
Witam,
zaproszenie zostało wysłane do Pana Marcina Sobolewskiego na adres:
msobolewski[...]mazdaspeed[.]pl, dwukrotnie, w dniu 13 i 20 maja.
Przykro mi, że wiadomość do Państwa nie dotarła, natomiast z naszej strony dopełniliśmy obowiązku poinformowania Państwa. Nie mamy z Państwem innej formy kontaktu niż za pomocą maila, nie otrzymaliśmy także żadnego maila zwrotnego świadczącego o pomyłce adresu.
Przykro nam również, że klub MazdaSpeed nie wziął udziału w finale – zależało nam, aby cała finałowa 10-tka była obecna.
Pozdrawiam
Monika Marciniak
Brand Manager
Segment Tytułów Motoryzacyjnych
Witam
A czemu nie zostało wysłane zaproszenie na adres z którego był zgłaszany klub ? Adres Marcina nie był przecież w tym roku nigdzie wpisywany. W zgłoszeniu także był umieszczony telefon komórkowy do osoby zgłaszającej.
Czy mogę udostępnić naszą korespondencję na naszym forum w celu wyjaśnienie wszystkim bo na pewno czują się w pewnym sensie oszukani.
Pozdrawiam
Andrzej Karwat
Panie Andrzeju,
naprawdę przykro nam, że tak się stało. Zgodnie z naszą wiedzą, Pan Marcin Sobolewski jest prezesem klubu, ponadto taki adres otrzymałam od osób zajmujących się na bieżąco obsługą konkursu. Wysłanie zawiadomienia na adres e-mail prezesa nie budziło podejrzeń, że informacja może nie dotrzeć.
Jeśli chodzi o udostępnienie korespondencji – oczywiście zgadzam się.
Pozdrawiam
Monika Marciniak
Brand Manager
Segment Tytułów Motoryzacyjnych
No to już wszystko wiemy, nie licząc tego że kontakt do nas był podany z nowym zgłoszeniem to bardzo mi przykro, że pomimo iż z Marcinem kontaktuje się przez tą skrzynką i dokładnie w tym czasie akurat z nim korespondowałem on nie przekazał mi (nam) tej informacji.