Chciałbym poznać opienie użytkowników którzy są dłużej w temacie xedos 6, 1.6, 107 KM 1997 rok, 250 tys.
Mam możliwość zakupu mazdy od dalszych znajomych.
Uzytkownikiem był Pan który niestety zmarł a nikt z rodziny nie potrafi odpowiedzieć na pytania dotyczące samochodu co było wymieniane itd. Naprawy były wykonywane u mechanika bądź ASO ze względu na "status finansowy" uzytkownika samochodu.
Samochód posiada ślady użytkwania, wytarta kierownica, pedały, uchwyt drzwi od wewnątrz.
Optycznie wygląda według mnie dobrze. Ma nowy lakier, ale wiem że nie było żadnej stłuczki w ciągu użytkowania. Zauwazyłem, że na 99% jest po konserwacji (czy mazda ma tendencję do korozji??) widać to w nadkolach i jak zerknąłem pod samochód (nie z kanału tylko pochylają się przy samochodzie)
Jedyne co usłyszałem od żony właściciela, to że mechanik stwierdził, że motor spokojnie wytrzyma do 500 tys i nie nidgy nie zepsół się w czasie jazdy (kobiety są szczere)
Silnik nie myty – widać ze właściciel tylko jeździł a nie siedział ze szmatką przy silniku. (wicieków nie widziałem)
Chciałym poznąć wasze opinie, co sądzicie
Bardzo proszę o komentarze
A i jeszcze cena 8 000,