Podsumowanie dzisiejszego dnia.
– do akcji dołącza grupa motocykli ciężkich ( robią składkę również u siebie )
– do akcji dołącza jakoobcycles custom bikes dając dwa rowerki dla dzieciaków
– do akcji dołącza
http://wynajemlimuzyn.waw.pl dając busa na transport dzieciaków z ośrodka na tor.
– do akcji dzięki
Don Corleone mam nadzieję również przyłączy się klub mx5.
Mamy logo naszego projektu wygląda

W pon. będzie pierwszy "plakat" prezentujący pierwsze spotkanie które odbędzie się w ośrodku i wtedy ruszamy z Facebookiem na ostro.
profil jest już zrobiony tylko jeszcze go nie publikuje bo po co skoro nie jest dopięte wszystko jak należy.
Jak już będzie public wtedy edytuje temat i poproszę o otwarcie go dla wszystkich.
Co do składki Panowie nie ma na co czekać wszystkie chętne osoby które chcą pomóc i wpłacić na ten cel i bawić się razem z nami proszę wpłacać pieniążki na moje konto , potrzebujemy ok 1000zl min. żeby zorganizować samą imprezę na torze kartingowym więc nie jest to mało i nie jest to dużo przy takiej ilości osób jaką mamy w klubie, do tego trzeba pamiętać że są jeszcze potrzeby inne związane z niedzielą więc kwota troszkę się powiększa ale wierze że damy radę.
Na koncie póki co jest 150zł które wpłaciłem ja ... robimy listę osób które się zrzuciły na forum w tym temacie na pierwszej stronie, po każdej wpłacie będę edytować listę proszę więc w tytule przelewu pisać swojego NICKA z forum by ułatwiło to nam sprawę.
Imie nazwisko
Nick z Forum
eKONTO 70 1140 2004 0000 3002 6333 3442
Siwy proszę o wysłanie wiadomości do wszystkich z grupy mazowieckiej z infem na jakie konto wpłacamy i po ile pamiętajcie ze ustaliliśmy że każdy z nas z gr. mazowieckiej wpłaca po 50zł naturalnie jeśli ktoś nie ma rozumiemy i każda kwota jest ważna, każdy daje tyle na ile może sobie pozwolić i w jakim stopniu chce by akcja w pełni się udała, nikt nie będzie z tego rozliczany, proszę również potraktować temat poważnie i nie komentować wpłat mniejszych niż 50zł przez resztę uczestników imprezy.
Pozdrawiam