WARSZAWA – Usmiech Mazdy dla dzieciaków 2011

Postprzez AmRoZ » 12 maja 2011, 15:24

Dziś widziałem wstępne logo dla naszego projektu :), zapowiada się przyjemnie, forme plakatu multimedialnego na samo spotkanie 5.06.2011 jest już robocze zrobione teraz to ładnie ubrać w grafikę i do końca tygodnia w dniu jutrzejszym mam nadzieję ruszymy na FB z akcją. Jak dopniemy wszystko na ostatni guzik jeśli chodzi o karting również zrobimy plakat który będzie można wydrukować.

Wysłałem zapytanie do zaprzyjaźnionego przewoźnika czy by chciał się dołączyć i przewieść dzieciaków dam znać.
Czekam na wiadomość od Orlenu u którego staramy się o Paliwo na gokarty. Zobaczymy może też się uda.
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez CezaR83 » 13 maja 2011, 10:15

AmRoZ napisał(a):Dziś widziałem wstępne logo dla naszego projektu

Poka poka :)
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez AmRoZ » 13 maja 2011, 10:29

Uwaga wiadomość z ostatniej chwili, mamy busa do dyspozycji !

> Witam,
>
> Bardzo chętnie przyłączymy sie do akcji.
> Jeden bus 9-osobowy będzie do dyspozycji.
>
> Pozdrawiam
> Artur Barcikowski

:D:D:D
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mx6sc » 13 maja 2011, 10:33

dwa rowerki praktycznie już mamy <jupi> i mam pytanko kolegi z klubu motocykli ciężkich czy jest możliwość przyłączenia się i zademonstrowania dzieciakom motocykli (składkę ogarną na własnym forum)?
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Od: 12 maja 2007, 20:25
Auto: punto 1.4 8v......

Postprzez AmRoZ » 13 maja 2011, 10:46

Hymm nie będziemy blokować takich możliwości jeżeli chcą się dołączyć to jak najbardziej tylko niestety nie będą mogli przyjechać większą ilością bo miejsca na parkingu tam tyle nie ma ... chyba że wjadą na parking bo tam jest taki fajny okrąg i kilka zostawią obok naszych aut a kilka stanie przed parkingiem, ale naturalnie jest taka opcja i niech podeślą swoje logo do mnie jak najszybciej żebym mógł ich dołączyć do partnerów na plakatach etc ....

a_mrozinski@o2.pl tam niech ślą logotypy.

A co do ich składki niech zorganizują i jak będą wiedzieli ile uzbierali niech dadzą znać żeby wszystko to ładnie rozdysponować żeby nie było tak że każdy kupi to samo ... i naturalnie jeśli chcą mogą również dołączyć się do akcji na torze kartingowym i tam również zademonstrować swoje machiny ! to by było jeszcze lepsze :D tym bardziej że tam będzie można się zareklamować najbardziej bo będzie film etc kręcony.

tak więc powiedz im że składka na dom dziecka to jedno a drugie to składka na impreze na kartingach która pochłonie nas bardziej.

P.s i zapytaj czy mają konto na FB też się przyda :D
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Brunek » 13 maja 2011, 13:29

AmRoZ ja jeszcze czekam na tą informację od kolegi fotografa, bo ostatnio mu powiedziałem, że zmienił się dzień akcji, z soboty na niedzielę. Bo już na sobotę organizował dzień wolny w pracy, bo wypadło, że miał jakiś dyżur. Dziś będę wiedział czy niedzielę będzie miał wolną i dam znaka.
On ma sklep internetowy z fotograficznymi rzeczami, to rozumiem, że jego logo również będzie mogło być na plakaciku?
Forumowicz

Od: 11 kwi 2010, 13:49
Auto: Mazda 3 HB BL Sport DiSi i-stop 2011/2012 2.0 Benzyna

Postprzez AmRoZ » 13 maja 2011, 13:59

Tak
Obrazek
Forumowicz

Postprzez AmRoZ » 13 maja 2011, 16:58

Podsumowanie dzisiejszego dnia.

– do akcji dołącza grupa motocykli ciężkich ( robią składkę również u siebie )
– do akcji dołącza jakoobcycles custom bikes dając dwa rowerki dla dzieciaków
– do akcji dołącza http://wynajemlimuzyn.waw.pl dając busa na transport dzieciaków z ośrodka na tor.
– do akcji dzięki Don Corleone mam nadzieję również przyłączy się klub mx5.

Mamy logo naszego projektu wygląda

Obrazek

W pon. będzie pierwszy "plakat" prezentujący pierwsze spotkanie które odbędzie się w ośrodku i wtedy ruszamy z Facebookiem na ostro.

profil jest już zrobiony tylko jeszcze go nie publikuje bo po co skoro nie jest dopięte wszystko jak należy.

Jak już będzie public wtedy edytuje temat i poproszę o otwarcie go dla wszystkich.

Co do składki Panowie nie ma na co czekać wszystkie chętne osoby które chcą pomóc i wpłacić na ten cel i bawić się razem z nami proszę wpłacać pieniążki na moje konto , potrzebujemy ok 1000zl min. żeby zorganizować samą imprezę na torze kartingowym więc nie jest to mało i nie jest to dużo przy takiej ilości osób jaką mamy w klubie, do tego trzeba pamiętać że są jeszcze potrzeby inne związane z niedzielą więc kwota troszkę się powiększa ale wierze że damy radę.

Na koncie póki co jest 150zł które wpłaciłem ja ... robimy listę osób które się zrzuciły na forum w tym temacie na pierwszej stronie, po każdej wpłacie będę edytować listę proszę więc w tytule przelewu pisać swojego NICKA z forum by ułatwiło to nam sprawę.

Imie nazwisko
Nick z Forum
eKONTO 70 1140 2004 0000 3002 6333 3442

Siwy proszę o wysłanie wiadomości do wszystkich z grupy mazowieckiej z infem na jakie konto wpłacamy i po ile pamiętajcie ze ustaliliśmy że każdy z nas z gr. mazowieckiej wpłaca po 50zł naturalnie jeśli ktoś nie ma rozumiemy i każda kwota jest ważna, każdy daje tyle na ile może sobie pozwolić i w jakim stopniu chce by akcja w pełni się udała, nikt nie będzie z tego rozliczany, proszę również potraktować temat poważnie i nie komentować wpłat mniejszych niż 50zł przez resztę uczestników imprezy.

Pozdrawiam
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mx6sc » 13 maja 2011, 17:29

logo jest super
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Postprzez Don Corleone » 13 maja 2011, 17:45

Temat na forum MX-5 założony :)
http://www.mx-5.pl/viewtopic.php?t=6366

Czy ktoś kontaktował się z RX Klub?
Może ktoś od nich chciał by wpaść :)
Padre
Forumowicz

Od: 26 sty 2007, 11:14
Auto: BA KF->NB BP->FE 13B

Postprzez AmRoZ » 13 maja 2011, 17:47

Nie nie kontaktowałem się z żadnym innych klubem Mazd ... akcję prowadzę u nas ale Mazda to Mazda więc jeśli ktoś ma kontakt z innymi klubami proszę o rozesłanie tematów dalej, połączmy siły wspólnie. Pamiętajcie że każdy klub który się dołączy dostanie miejsce na reklamę dodatkową, więc od razu niech podsyłają swoje logotypy na mój adres a_mrozinski@o2.pl
Obrazek
Forumowicz

Postprzez arjot » 13 maja 2011, 17:52

Wici rozesłane po biurze i po znajomych, w ramach swojej działki "plastycznej" robię zbiórkę materialów do rysowania, malowania itd. Firma wspomoże też najprawdopodobniej finansowo. Znajomi w poniedzialek dostaną puszkę do której będę zbierał "co łaska".
Dzisiaj i jutro odwiedzę kilka sklepów plastycznych z prośbą o pomoc. ASO Bołtowicz na razie mnie zlało ale ja się nie poddam i zaraz znowu zaatakuję. Poczekam tylko aż będzie oficjalny profil na fcb – będzie to "twarda" podkladka do akcji, której przyda się przy rozmowach na temat sponsoringu.
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez AmRoZ » 13 maja 2011, 20:14

, chyba mamy piosenkę przewodnią dla naszej akcji ;)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mx6sc » 13 maja 2011, 23:20

mnie jako motyw przewodni pasi <faja>
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 13 maja 2011, 23:32

Moim zdaniem jesli chodzi o dzieci (sam je posiadam więc wiem co mowie) ta piesn do gustu nie przypadnie. Trzeba cos weselszego z udzialem przede wszystkim dzieci. Cos co wpadnie do ucha i bedzie cieszyc małoletnich. Na wesolo to musi byc. Nawet jesli ma to byc piesn tylko dla nas to zawsze bedzie ona dla dzieci. A dzieci lubią kolorowo na sportowo i zeby było odlotowo ;)
Szalotka

Postprzez mx6sc » 13 maja 2011, 23:40

to ma być motyw przewodni akcji (czyli bardziej dla nas) a Fasolki też raczej dzieci już nie bawią :P
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 13 maja 2011, 23:47

mx6sc napisał(a):to ma być motyw przewodni akcji

A nie lepszy jest weselszy ? To przeciez dzien dziecka jakby nie było.

mx6sc napisał(a):a Fasolki też raczej dzieci już nie bawią

A czy to muszą być Fasolki ?
Czasy sie zmieniają i dzieci mają inne fantazje i zamilowania ;)
Szalotka

Postprzez mx6sc » 14 maja 2011, 00:09

zostawmy temat wyboru utworu i skupmy się na dzieciakach
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 14 maja 2011, 00:14

Dla mnie dzieci to najważniejsza sprawa.
Te z domu dziecka tez. Zawsze bylo szkoda mi ze spotkał ich taki los :(
Dlatego do nich trzeba z sercem. I to szczerym.
Szalotka

Postprzez mcmorik » 15 maja 2011, 04:00

no to sie nazywa organizacja :) i zebranie wspólnych sił ;)
a wiec co ja mam jeszcze do powiedzenia jesli chodzi o motory to sądzę że nie będzie problemu z pomieszczeniem jest trochę trawnika ;) może dyr sie nie obrazi ;) za parkowanie na trawniku :P samochody tez się zmieszczą ;) mam nadzieje, chyba że będzie aż tak dużuuuu ..... nas (ja mogę by bez samochodu w niedzielę żeby jedno więcej miejsce było :P )
jeśli chodzi o boisko na mecz w poniedziałek mam prawdopodobnie wizytę mojej dyr u siebie na dyżurze wiec się dowiem czy załatwiła w pobliskiej szkole boisko jeśli nie to ja zacznę działać może uda mi się na elekcyjnej załatwić a to niedaleko ale to w poniedziałek napisze jak się czegoś dowiem.
Jeśli mam czegoś się jeszcze wywiedzieć lub zorganizować jeśli chodzi o placówkę to piszcie staram się systematycznie czytać wątek
aaaa jeszcze jeśli chodzi o fotografów jeśli coś nie wypali z tymi co pisaliście to dajcie znać spróbuje kogoś z ADRENALINY ściągnąć lub sam pożyczę sprzęt bo mój jest uszkodzony, albo poproszę bikusa żeby się zjawił jak nie wyjedzie
AmRoZ – piosenka jest dobra pasuje do klimatu (dla nas i do akcji) a co do gustu dzieciaków to ciężko powiedzieć jaka by była dla nich dobra :P

ps. Pozdrowienia dla wszystkich z Nocnego Dyżuru ;)
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna