Mazda Lantis BP 97r GT
super dziś zadbana i w ogóle! naj BA w klubie u nas wg mnie, u nas w grupie
Dziś masz kilka zdjęć, to sobie dołącz do tematu

Dziś masz kilka zdjęć, to sobie dołącz do tematu

-
Ania_TM
Po długim namyśle doszedłem do wniosku z moimi rodzicami że mazdę trzeba sprzedać. Plan jest taki że mazda zawita na allegro pod koniec sierpnia tego roku
Ciężko będzie się rozstać bo to moje oczko w głowie i nigdy mnie nie zawiodło...
Ostatnio edytowano 15 maja 2011, 12:20 przez MateoO, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 14 sty 2011, 10:36
- Auto: Mazda 323F Ba 1.8 1997r
Mazda 6 GH 2.5 2008
Szkoda... tym bardziej że później i tak będziesz jakieś auto musiał kupić więc po co sprzedawać, lepiej poszukać innego źródła pieniędzy...
PW poszło
PW poszło
MateoO napisał(a):Na pewno kolejne autko jakie sobie sprawie w przyszłości to mazda 3 w sedanie
mistrzu na forum cię coś nie ma, na spota wpadnij
-
Ania_TM
Ladna Ba i zadbana. Bra robi robote
. Jezeli chodzi o oklejanie folia kierunkowskazow to polecam. Efekt bardzo fajny.Co prawda nie jest jak ori ale zawsze cos. Jezeli chodzi o Twoj kolor to beda pasowac
To moje zdanie. Gdzie zamawiales BRE ?
Przeglądałem ostatnio dokumenty Mazdy i znalazłem kartkę z komisu... a oto i ona

Mazda przez cztery lata jako drugie auto w rodzinie przejechało 30 tyś kilometrów
Obecnie ma 170 z kilkoma metrami z tego co pamiętam 

Mazda przez cztery lata jako drugie auto w rodzinie przejechało 30 tyś kilometrów
Mazda 6 GH 2.5 2008
Ciekawe ile ma naprawdę
Gadałem kiedyś z typkiem co sprowadza auta z DE i mówił że tam pełno tego stoi, tylko wszystko ma przebiegi po 500k+, ale się przekręci i będzie ok 160k, wnętrze się kupi na allegro, zaleje się czymś tam żeby nie kopciło i stan igła na allegro idzie 
Twoje akurat na tyle nie wygląda, ale w 140 tysięcy w dziesięcioletnim aucie (tyle miało jak kupowaliście) też bym nie wierzył, moje miało 200 i też średnio w to wierzę, tyle że moje z holandii a nie niemiec
Mazda zostaję nie trafił się odpowiedni kupiec, może i dobrze bo ciężko byłoby mi się rozstać. Troszkę się z nią związałem
W prezencie mazda dostanie coś wyjątkowego w poniedziałek
i podpowiem że to nie gaz
ale przyznam że niebawem i gaz zawita na pokład
chociaż jakimś zwolennikiem nie jestem lpg 

Mazda 6 GH 2.5 2008
zmienisz zdanie po pierwszym tankowaniu
tylko nie oszczędzaj na instalacji