Virtual Tuning
Witam moge prosić o blende w czrny mat??I wersje czrny mat i tylko kierunek pomaranczowy w czarny i czerwony kolorek??A może blenda w kolor+ pomarancze na czerwono??

- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
A może zostaw blendę jak jest a pomarańcze z kierunków na czerwono? Wg mnie powinno fajnie wyglądać bo kombinowanie przy blendzie tylko oszpeci auto (chyba że chcesz założyć czarne lexy to można i czarną blendę zrobić ale jednak ori ładniejsze)
Widzisz przy zamku pękniecie na blendzie??Nie wiem co z tym zrobić;/
konrad278 posłuchaj lukiego.... dobrze prawi
takim malowaniem tylko zeszpecisz auto. ta blenda sama w sobie jest piękna.
ewentualnie jak już byś chciał blendę na czarno to wtedy koniecznie wymiana świateł na lexy żeby to razem pasowało.
ale malowanie blendy i zostawienie stockowych świateł kompletnie nie ma sensu i ze sobą nie współgra.
takim malowaniem tylko zeszpecisz auto. ta blenda sama w sobie jest piękna.
ewentualnie jak już byś chciał blendę na czarno to wtedy koniecznie wymiana świateł na lexy żeby to razem pasowało.
ale malowanie blendy i zostawienie stockowych świateł kompletnie nie ma sensu i ze sobą nie współgra.
wiec sprawa jasna maluje tylko pomarancze w kierunkach na czerwono:P AmRoZ wiem wiem ale jaki proponujesz??
Akurat te co ma marius to do niczego nie pasują w 323F BA

Takie coś to do golfa i corrado a nie do mazdy która ma delikatną linię, poprzednia wersja wydechu mariusza z dwoma końcówkami z jednej strony była dużo lepsza

Takie coś to do golfa i corrado a nie do mazdy która ma delikatną linię, poprzednia wersja wydechu mariusza z dwoma końcówkami z jednej strony była dużo lepsza
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Witam 
mam ogromną prośbę. Poniżej zamieszczam fotki samochodu (Brii – mam nadzieję, że się nie
obrazisz – użyłem zdjęcia Twojego) oraz felg, które mogę zakupić w dobrej cenie. Proszę o VT
i założenie tych felg w stanie jak sa na samochód. Duża flacha się będzie należała. Kto
pozna wie, że to rarytas i zależy mi na czasie baaaardzo.

Dziękuję bardzo i pozdrawiam – Artur
Wiem, że w pierwszych inny rozstaw niz u mnie
Nie szkodzi 
mam ogromną prośbę. Poniżej zamieszczam fotki samochodu (Brii – mam nadzieję, że się nie
obrazisz – użyłem zdjęcia Twojego) oraz felg, które mogę zakupić w dobrej cenie. Proszę o VT
i założenie tych felg w stanie jak sa na samochód. Duża flacha się będzie należała. Kto
pozna wie, że to rarytas i zależy mi na czasie baaaardzo.

Dziękuję bardzo i pozdrawiam – Artur
Wiem, że w pierwszych inny rozstaw niz u mnie
Welcome to the Internet,
where men are men,
women are men,
and children are FBI agents.
where men are men,
women are men,
and children are FBI agents.
- Od: 4 cze 2009, 09:00
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE
Beny mów szybko gdzie taki wydech zanabyć:D
Mógłby mi ktoś zrobić na czarno tą atrape pod rejestracją ? I do tego przyciemnił trochu lampy (postojówki i kierunki) z przodu ?

- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Dzięki Artiks, ale mógłbym jeszcze prosić to samo tylko z normalną maską
?
coś czuje że z tymi drugimi była by kosa ! 
Basilius bez VT mowie że masz brać pierwsze!!