Kontrowersyjny tuning
No i to co na klapie adekwatnie odzwierciedla wrażenie po spotkaniu czegoś takiego na drodze he he he
- Od: 13 sie 2010, 20:33
Chcecie coś kontrowersyjnego? Naprawdę chcecie? No to macie

Wg mnie najfajniejsze są alu dywaniki z tesco polakierowane na żółto (szczególnie że już kolor z nich zszedł)

Wg mnie najfajniejsze są alu dywaniki z tesco polakierowane na żółto (szczególnie że już kolor z nich zszedł)

najbardziej spindolony to jest ten odpowietrznik nadkoli przednich, choc przyznam, ze dywaniki tez są wyjątkowe w swoim rodzaju...
P.S. już kiedys widziałem kilka innych aut m.in. Alfe Romeo 159 z przednimi lampami od M6, bo to dość pozytywanie zauważalna lampa przednia. pozdr. E
P.S. już kiedys widziałem kilka innych aut m.in. Alfe Romeo 159 z przednimi lampami od M6, bo to dość pozytywanie zauważalna lampa przednia. pozdr. E
Ostatnio edytowano 31 gru 2010, 15:31 przez Enduro, łącznie edytowano 1 raz
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Boże widzisz i nie grzmisz......
Bóg: Grzmie ale plastik nie przewodzi prądu ;(
Bóg: Grzmie ale plastik nie przewodzi prądu ;(
Eclipso 323f BA
Masakra
Masakra
a ja powiem iz srodek (pomijajac dywaniki i gale zmiany biegow) wywarl na mnie pozytywne wrazenie.
z pewnoscia wydany worek kasy a efekt – szokuje. Mysle ze autor tego projektu osiagnal swoj cel.
jestem na tak
(lubie ladne wnetrza
)
z pewnoscia wydany worek kasy a efekt – szokuje. Mysle ze autor tego projektu osiagnal swoj cel.
jestem na tak

Mnie najbardziej urzekły odpadające progi(widać pęknięcia), nie dokręcona kolumna kierownicy i ręcznie szpachlowane wloty/wyloty powietrza (pięknie widać ślady palca który to modelował).
Fakt że kupa kasy na pewno wydana i w hmm...98-99 roku na pewno robiłoby zamieszanie na ulicy, bo przerobiona jest kompleksowo,ale w (jeszcze) 2010r jestem zdecydowanie na "nie" .
Fakt że kupa kasy na pewno wydana i w hmm...98-99 roku na pewno robiłoby zamieszanie na ulicy, bo przerobiona jest kompleksowo,ale w (jeszcze) 2010r jestem zdecydowanie na "nie" .

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
proponuje, abys kiedys w takim jaskrawym srodku się przejechał ,Barthez napisał(a):a ja powiem iz srodek ... wywarl na mnie pozytywne wrazenie.
z....)
i to najlepiej w mocno słoneczny dzień.
raczej zwykłe okulary przeciwsłoneczne nie wystarczą. pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Enduro napisał(a):proponuje, abys kiedys w takim jaskrawym srodku się przejechał ,
mam biale fotele wiec wiem co to znaczy viewtopic.php?f=316&t=81607&start=0
wiem doskonale, iz biala deska swietnie odbija sie w szybie i skutecznie przeszkadza w jezdzie, lecz ta BA bardziej wyglada mi na democara niz na codzienny srodek lokomocji, wiec takie niedogodnosci schodza na dalszy plan
biale fotele sa mega niepraktyczne ale mam to w

ps
oczywiscie mam na mysli ilosci pozwalajace na jednorazowe spozycie na grilu
Barthez napisał(a):....
.biale fotele sa mega niepraktyczne ale mam to w– niecodziennie woze wegiel, krowy, kury i swinie w mx5
![]()
ps
oczywiscie mam na mysli ilosci pozwalajace na jednorazowe spozycie na grilu
a no to wsio jasne..pozdr.E
a to kilka objektów tuningowych, niekoniecznie krytycznych a raczej hardcorowych
Mitsubishi Eclips z skórzą tapicerkom pod maską

Sbaro kombajnowy design

dwukołowy kloc V10

jeszcze większy wymiar V12

Porsche Cayenne Turbo coupe

i dwa specjalne rodzynki
nowy Airbag-System indywiduel

i V10 Vertigo, połykacz małych dzieci i wolnoporuszających się zwierząt.

pozdr.Enduro
Mitsubishi Eclips z skórzą tapicerkom pod maską

Sbaro kombajnowy design

dwukołowy kloc V10

jeszcze większy wymiar V12

Porsche Cayenne Turbo coupe

i dwa specjalne rodzynki
nowy Airbag-System indywiduel

i V10 Vertigo, połykacz małych dzieci i wolnoporuszających się zwierząt.

pozdr.Enduro
MI sie nawet podoba . Jednak wolę lekki tuning zrobiony jak to sie mówi "ze smakiem". Fajnie jest gdy samochód ma tuning mechaniczny w tedy moża nim poszaleś. Ja mam mazde 626 2.5l 250km po podyfikacjach silnika.
-
patryk9108