radzi89 napisał(a):Szkoda , ze to przedlift, listwy w kolorku bylyby idealne do tego autka
Jeżeli auto zostałoby uzupełnione o m-pakiet to listwy będą oczywiście czarne bez chromów + wymyśliłem sobie do tego czarną nerkę – powinno być OK

Ale to tylko plany, zobaczymy co się uda zrealizować. Na razie to czekam do wiosny, by zrobić jej duuży przegląd, który też pewnie ładnych kilka tysi pochłonie

M.in. mam sprężyny eibacha sportline -60mm, a nadal mam standardowe amortyzatory, wypadałoby to wreszcie zmienić na jakieś dedykowane do takiego obniżenia, a więc nasuwa mi się na myśl bilstein B8 – a to już koszt ok 800zł za sztukę.
Jak kupiłem to auto to obiecałem sobie, że będę je robił na jak najlepszych i zgranych ze sobą częściach i chcę się tego trzymać – to procentuje w przyszłości

Zeszłej wiosny wymieniłem prawie całe zawieszenie (łączniki, tulejki, wahacze, itp.) – wszystko było z Lemfordera i też ponad 3k na to poszło (oni robią na pierwszy montaż te części do BMW), szkoda by było je zniszczyć teraz przez brak odpowiednich amorków (a na pewno przez nie to zawieszenie pracuje nie tak jak powinno)...
Do tego porządny przegląd silnika i wymiana tego co będzie trzeba + wymyśliłem sobie wkładkę KN w oryginalną puchę filtra powietrza (nie wiem czy to coś zmieni, może nie będzie lepiej, ale na pewno inaczej

) i powinien być na jakiś czas spokój

Może trochę przesadzam momentami, ale z drugiej strony – to moja zabawka i moje hobby, niech będzie tak jak to sobie wymyśliłem i teksty w stylu "i tak Ci się to nie zwróci" wcale mnie nie ruszają