SYLWESTER 2010/2011 w Fabryce Tańca w Bydgoszczy
Jestem prawie wszystkożerny, więc co do preferencji kulinarnych, róbcie po swojemu. Ja zawsze coś chwycę (...) Strój oczywiście wieczorowy, przynajmniej ja nie wyobrażam sobie inaczej 
ADHD napisał(a):jestem prawie wszystko żerny
syndrom niepotrzebnej spacji
Pit napisał(a):Jestem prawie wszystkożerny
Pit napisał(a):Strój oczywiście wieczorowy, przynajmniej ja nie wyobrażam sobie inaczej
W piżamie nie będę lecz w garniaku też.
Chyba pozwolicie mi przyjść w wąskich dżinsach i koszuli ?
Właśnie dokonałem wpłaty zaliczki także termin jak i miejsce się nie zmieniają
Lista zostanie zamknięta jutro lub w czwartek i wtedy dowiemy się ile będzie do płacenia.
Wyciągajcie z szaf jakieś fajne płyty CeDe.
Siegu – ty to jesteś rybny gość
ADHD napisał(a):Lista zostanie zamknięta jutro lub w czwartek i wtedy dowiemy się ile będzie do płacenia
Sorry, ale ze względu na "małe" problemy prywatne w tym tygodniu nie napiszę żadnych konkretów.
pozdro
a ja zupełnie zapomniałem obiecuje poprawe i w weekend zrobic ofertkę nie do odrzucenia 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
siegu napisał(a):Zmiana na
Siegu + Magdalena + 2 osoby
ADHD – przyjąłeś do wiadomości bo nie widzę zmiany
szkodnik_byd napisał(a):weekend zrobic ofertkę nie do odrzucenia
Trzymam cię za słowo
no dobra weekend mija a nie mialem czasu w poniedzialek w robocie siadam i robie menu juz sobie nawet przypomnienie napisalem 
na liście mamy 34 osoby i czekam tylko na wieści od piotra_szp
Na dzień dzisiejszy sylwester + katering to koszt 104,70zł od osoby.
Prosiłbym abyście w momencie podania ostatniej kwoty byli przygotowani na wpłatę.
Myślę o spocie ma którym wszystko dogadamy.
Jeżeli wypali temat pilotowany przez Pita potrzebna będzie pomoc przy transporcie ławek szkolnych na miejsce imprezy.
Możliwości i czas ulokowania ławek zapewne poznam w przyszłym tygodniu gdyż ze względu na chorobę Chanti nie jeździmy do szkoły na tańce.
Klub muszę opłacić do połowy miesiąca.
Przy okazji rozliczeń, chociaż to nie w temat o tym, pieniądze które zostały po ostatnim spocie w Ostromecku przeznaczę na bombonierę lub ptasie mleko dla Babci Miłego.
Jeżeli dobrze pamiętam była to suma ok 12 zł. Jeszcze sprawdzę i czym prędzej zakupię.
pozdro
Na dzień dzisiejszy sylwester + katering to koszt 104,70zł od osoby.
Prosiłbym abyście w momencie podania ostatniej kwoty byli przygotowani na wpłatę.
Myślę o spocie ma którym wszystko dogadamy.
Jeżeli wypali temat pilotowany przez Pita potrzebna będzie pomoc przy transporcie ławek szkolnych na miejsce imprezy.
Możliwości i czas ulokowania ławek zapewne poznam w przyszłym tygodniu gdyż ze względu na chorobę Chanti nie jeździmy do szkoły na tańce.
Klub muszę opłacić do połowy miesiąca.
Przy okazji rozliczeń, chociaż to nie w temat o tym, pieniądze które zostały po ostatnim spocie w Ostromecku przeznaczę na bombonierę lub ptasie mleko dla Babci Miłego.
Jeżeli dobrze pamiętam była to suma ok 12 zł. Jeszcze sprawdzę i czym prędzej zakupię.
pozdro
Czyżby to już nasz Jadłopodawca zaproponował listę dań i czy jest wśród nich jakaś polewnica

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
Hmmmm... czekamy na propozycje 
dzisiaj pol dnia walczylem z kompem w pracy i stawialem system postaram sie jutro naprawic ten blad
generalnie z wstepnego zarysu to
zakąski 3-4 sztuki / osobe
cos uniwersalnego na cieplo do pieczywa typu straganow w ilosci 1,5 p / osobe lub w 2 smakach lecho
zurek – zawsze cos dobrego dla wiekszosci lub flaki – zapewniam podgrzewacz
moze jakis bigosik
naczynia i sztucce jednorazowe
cane takiego jadla to mysle 40zł / osobe
napoje cieple – pozycze wam 30 litrowy warnik + zakupy kawy i herbaty koszt paczki kawy i herbaty na tyle osob to 2-3zl/os
napoje zimne zakupic w dyskoncie spozywczym okolo 2 litry na osobe cena zakładając 1 litr coli 0.75 litra soku i 0,25 litra wody to okolo 7zl/os
czyli jadlo + napoje we własnym zakresie powinno zmiescic sie w 50zł
co do alkoholi to pewnie kazdy dam uraczy sie czym popadnie i dodatkowo przyniesie szampana za 9,99 z lidla dorato
tyle wstepnie mozecie juz cos nakreslic co wy na to jutro beda konkrety ;p
generalnie z wstepnego zarysu to
zakąski 3-4 sztuki / osobe
cos uniwersalnego na cieplo do pieczywa typu straganow w ilosci 1,5 p / osobe lub w 2 smakach lecho
moze jakis bigosik
cane takiego jadla to mysle 40zł / osobe
napoje cieple – pozycze wam 30 litrowy warnik + zakupy kawy i herbaty koszt paczki kawy i herbaty na tyle osob to 2-3zl/os
napoje zimne zakupic w dyskoncie spozywczym okolo 2 litry na osobe cena zakładając 1 litr coli 0.75 litra soku i 0,25 litra wody to okolo 7zl/os
czyli jadlo + napoje we własnym zakresie powinno zmiescic sie w 50zł
co do alkoholi to pewnie kazdy dam uraczy sie czym popadnie i dodatkowo przyniesie szampana za 9,99 z lidla dorato
tyle wstepnie mozecie juz cos nakreslic co wy na to jutro beda konkrety ;p
no nic post pod postem ale uzupelniam ofertę
Befsztyk tatarski
Schab w galarecie z ogórkiem
Medaliony z kremami
Pierś z indyka z morelą
karkówka po szlechacku
straganow w ilosci 1,2 p / osobe
moze jakis bigosik porcja ;p
cena 40zł/ osoby
Befsztyk tatarski
Schab w galarecie z ogórkiem
Medaliony z kremami
Pierś z indyka z morelą
karkówka po szlechacku
straganow w ilosci 1,2 p / osobe
moze jakis bigosik porcja ;p
cena 40zł/ osoby
dzięki Krzychu
Na pewno propozycja pod każdym względem jest bezkonkurencyjna.
Szkodnik zapewni nam warnik także kupmy herbatę i kawę i będziemy mogli się ogrzewać do woli.
Myślę, że jak dodamy te 1,5zł to starczy na gorące napoje + cukier.
Kwota niestety wzrośnie do 106zł od osoby.
Proszę o PW w jaki sposób chcecie wpłacić za sylwestra.
Termin tak jak pisałem wyżej to m/w 15.12.10 r.
Edit (koszt ostateczny patrz niżej)
Na pewno propozycja pod każdym względem jest bezkonkurencyjna.
Szkodnik zapewni nam warnik także kupmy herbatę i kawę i będziemy mogli się ogrzewać do woli.
Myślę, że jak dodamy te 1,5zł to starczy na gorące napoje + cukier.
Kwota niestety wzrośnie do 106zł od osoby.
Proszę o PW w jaki sposób chcecie wpłacić za sylwestra.
Termin tak jak pisałem wyżej to m/w 15.12.10 r.
Edit (koszt ostateczny patrz niżej)
Ostatnio edytowano 9 gru 2010, 01:24 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz
bezpiecznie bylo by przyjac nawet te 110 zł bo moze sie okazac cos nieprzewidzianego
Reasumując
106 lub 110 zł za osobę (sylwester + katering + ciepłe napoje + naczynia jednorazowe)
Alkohol i zimne napoje we własnym zakresie
106 lub 110 zł za osobę (sylwester + katering + ciepłe napoje + naczynia jednorazowe)
Alkohol i zimne napoje we własnym zakresie
Tak siegu.
Początkowo miałem na myśli zaproponować 110zł lecz przy tylu osobach to 180zł (trochę dużo).
Z drugiej strony może dzięki temu będę mógł się wspomóc taksówką przy odbieraniu kateringu.
Został też temat ławek i odwdzięczenie się w jakiś sposób koledze Pita za tą możliwość.
OK, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to zostaje 110zł na karczek.
Początkowo miałem na myśli zaproponować 110zł lecz przy tylu osobach to 180zł (trochę dużo).
Z drugiej strony może dzięki temu będę mógł się wspomóc taksówką przy odbieraniu kateringu.
Został też temat ławek i odwdzięczenie się w jakiś sposób koledze Pita za tą możliwość.
OK, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to zostaje 110zł na karczek.
ADHD napisał(a):OK, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to zostaje 110zł na karczek.
Elegancko, nam pasuje