SYLWESTER 2010/2011 w Fabryce Tańca w Bydgoszczy
no wątły, wątły, same kości i skóra 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ADHD napisał(a):zerknij na pierwszego posta a zostaniesz uświadomiony
Ale nasz Nynuch vel Krzysiu ma żonę Angelikę, myślałem, że z nią się wybiera
ADHD napisał(a):Kolego Bambit

Pit napisał(a):oraz Bambit

Pit napisał(a):A Ty masz pistolet
To ja wam dorzucę kajdanki

ravestation napisał(a):no wątły, wątły, same kości i skóra
Ty się ciesz, nie ma lepszej redukcji wagi auta niż leciutki driver
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Bandit napisał(a):Ale nasz Nynuch vel Krzysiu ma żonę Angelikę, myślałem, że z nią się wybiera
Bambit ty wiesz o co chodzi
siegu – jeżeli jesteście za sylwestrem z dzieciakami to ja żadnych przeciwwskazań nie widzę.
Jedną salę lub pokoik dostaną dla siebie.
Sam myślałem, że jak będzie ktoś z problemem to ja chętnie wezmę swoją młodą.
Wpisuję Was na listę
Ostatnio edytowano 18 lis 2010, 23:12 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz
jak mnie z Pati nie chcą to nie 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
hehe
chciałem sprawdzić Twoją stanowczość
widziałem i zaraz dopiszę
hehe
jest tylko jeszcze jedna osoba która się nie określiła na 100%, i chyba chce żebym wyczytał to z między wierszy
chciałem sprawdzić Twoją stanowczość
widziałem i zaraz dopiszę
hehe
jest tylko jeszcze jedna osoba która się nie określiła na 100%, i chyba chce żebym wyczytał to z między wierszy
ja pracuje ;p niestety ;d za rok bedzie mi latwiej bo pracuje do 21 ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
ADHD napisał(a):siegu – jeżeli jesteście za sylwestrem z dzieciakami to ja żadnych przeciwwskazań nie widzę.
Udało nam sie załatwić niańkę
Pit napisał(a):Ja sobie sam z Fajfem nie poradzę, nie upilnujęA ravestation wątły jakiś
A Ty masz pistolet
Więc ci pomogę
ADHD napisał(a):jest tylko jeszcze jedna osoba która się nie określiła na 100%, i chyba chce żebym wyczytał to z między wierszy
Nie no Łukaszu! Nie mogę zostawić Was na pastwę szalejącego Five'a! Oczywiście, że muszę być, gdyż nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co mogłoby się stać gdyby było inaczej! Dopisz mnie i konkubinę do listy!
ADHD napisał(a):Mam Panią która wyglancuje cały klub po imprezie koszt 200zł, więc jeżeli macie kogoś kto ogarnia takie tematy i będzie konkurencyjny dla tej Pani, czekam na info.
Myślę że to dobra cena zważywszy na czas (1 styczna NOWY ROK) i nie co sie zastanawiać wychodzi na chwilę obecną 18 zł od pary to mniej niż bym miał bym wydać na paliwo lub TAXI (ta opcja jest bardziej prawdopodobna) i detergenty o drogocennym czasie nie wspomnę.
ADHD napisał(a):Sprawy typu alkohol i jedzonko zostają we własnym zakresie i ten temat powstał po to abyśmy wszystko sobie ustalili.
Proponuje zrobić spotkanie zainteresowanych zaraz po zamknięciu listy.
siegu napisał(a):Myślę że to dobra cena zważywszy na czas (1 styczna NOWY ROK) i nie co sie zastanawiać wychodzi na chwilę obecną 18 zł od pary to mniej niż bym miał bym wydać na paliwo lub TAXI (ta opcja jest bardziej prawdopodobna) i detergenty o drogocennym czasie nie wspomnę.
Jestem na tak, uwazam ze to dobry pomysl.
Less roof, more fun

ogólnie jest coraz lepiej
wynajem 2000
pani sprzątająca 200
suma 2200
osób 28 (jak na razie)
koszt sylwka na osobę bez kateringu 78,57zł
katering zostanie opisany i wyceniony w temacie, jak tylko nasz przyjaciel przestanie się po nocach udzielać w ekscesach typu karaoke
wynajem 2000
pani sprzątająca 200
suma 2200
osób 28 (jak na razie)
koszt sylwka na osobę bez kateringu 78,57zł
katering zostanie opisany i wyceniony w temacie, jak tylko nasz przyjaciel przestanie się po nocach udzielać w ekscesach typu karaoke
spoko spoko damy rade musze sie za to zabrac troche wywołam wilka z lasu jakiej życzenia kulinarne

szkodnik_byd napisał(a):jakiej życzenia kulinarne
Zdamy się na doświadczenie długoletnie bodajże najlepszego managera
Szkodnik podaj nam pozycje jakie mamy dostępne łącznie z gramaturą 
ta ja sie bede uzewnętrzeniał wymieniał wypisywał a wy mi napiszecie ŁE A MIAŁ BYĆ KOMPOCIK 
wieć pytam grzeocznie o wasze propozycje a i tak zrobie po swojemu i zaproponuje jedną propozycje i na pewno bez gramatur bo to za duzo pisania
wieć pytam grzeocznie o wasze propozycje a i tak zrobie po swojemu i zaproponuje jedną propozycje i na pewno bez gramatur bo to za duzo pisania
no wiesz ale jak zaproponujesz nam schabowego, który ma 100g To byśmy musieli ten katering pomnożyć x2
Teraz pytanie czy zupa wchodzi w grę?? te pytanie kieruje do organizatora oraz dostarczyciela
A co z dań ciepłych:
– koperta wieprzowa z szynką i serem?
– grilowana pierś w sosie ziołowym?
– pieczeń z karkówki, ewentualnie w jakimś sosie (grzybowy, pieczeniowy, własny) ? albo grillowana karkówka ?
– jakaś ryba: czy dorsz, sandacz, pstrąg w jakiejś kompozycji np. sandacz w sosie koperkowym, pstrąg z migdałami ? albo zwykła panierówa?
– Kotlet de vollaile?
do tego jakieś dodatki frytki, ziemniaki, pieczone ziemniaki, krokiety, kasza, ryż??
i jakies surówki, buraczki, kapusta zasmażana, warzywka blanszowane itp.
Dalej jakieś zakąski
– tatar wołowy?
– jakaś sałatka (grecka, z tuńczykiem, gyros)?
– jakieś wędliny, sery na platerach do przegryzienia
– bygees oczywiście
– jakieś szaszłyki, kiełbasy, golonki, klopsiki itd.
– chleb masło itp.
????
Co możesz nam jeszcze zaproponować? Co z tego można wybrać? Jak macie jakieś propozycje, proszę pisać.
Napisz nam co wchodzi w duży zestaw ten za 60 zł o ile pamiętam i w ten mniejszy?
Pozdrawiam
–
Teraz pytanie czy zupa wchodzi w grę?? te pytanie kieruje do organizatora oraz dostarczyciela
A co z dań ciepłych:
– koperta wieprzowa z szynką i serem?
– grilowana pierś w sosie ziołowym?
– pieczeń z karkówki, ewentualnie w jakimś sosie (grzybowy, pieczeniowy, własny) ? albo grillowana karkówka ?
– jakaś ryba: czy dorsz, sandacz, pstrąg w jakiejś kompozycji np. sandacz w sosie koperkowym, pstrąg z migdałami ? albo zwykła panierówa?
– Kotlet de vollaile?
do tego jakieś dodatki frytki, ziemniaki, pieczone ziemniaki, krokiety, kasza, ryż??
i jakies surówki, buraczki, kapusta zasmażana, warzywka blanszowane itp.
Dalej jakieś zakąski
– tatar wołowy?
– jakaś sałatka (grecka, z tuńczykiem, gyros)?
– jakieś wędliny, sery na platerach do przegryzienia
– bygees oczywiście
– jakieś szaszłyki, kiełbasy, golonki, klopsiki itd.
– chleb masło itp.
Co możesz nam jeszcze zaproponować? Co z tego można wybrać? Jak macie jakieś propozycje, proszę pisać.
Napisz nam co wchodzi w duży zestaw ten za 60 zł o ile pamiętam i w ten mniejszy?
Pozdrawiam
–
Dajmy Krzysiowi jeszcze chwilę.
Wiem, że brakuje mu czasu
tak jak mi, a w wolnych chwilach udziela się jako palacz piecy kaflowych.
Zakładam, że max środek tego tygodnia powinniśmy wiedzieć.
Co do menu to ja jestem prawie wszystko żerny (no może na ryby muszę mieć chęć ).
Także propozycje Siwusa chętnie widzę w menu (oczywiście tylko część, chyba, że katering za 150zł
).
Dzisiaj rozmawiałem z Krzysiem o tatarze więc jeśli chcecie to sam proponaował.
Ja raczej byłem na nie bo nie wszyscy lubią (ja lubię) , jednak widzę, że jeden tatarak
się znalazł 
Wiem, że brakuje mu czasu
Zakładam, że max środek tego tygodnia powinniśmy wiedzieć.
Co do menu to ja jestem prawie wszystko żerny (no może na ryby muszę mieć chęć ).
Także propozycje Siwusa chętnie widzę w menu (oczywiście tylko część, chyba, że katering za 150zł
Dzisiaj rozmawiałem z Krzysiem o tatarze więc jeśli chcecie to sam proponaował.
Ja raczej byłem na nie bo nie wszyscy lubią (ja lubię) , jednak widzę, że jeden tatarak

ADHD napisał(a):Siegu Familiada
Zmiana na
Siegu + Magdalena + 2 osoby
Co do jadłospisu to nie ma co szaleć – nie wyprawiamy wesela tylko mamy się dobrze bawić na parkiecie a nie cała noc siedzieć przy zastawionym stole.
Proponuje głównie oprzeć sie na przekąskach zimnych (miej kłopotu bo po co zamawiać potrawy, które je się na ciepło skoro przyjadą wszystkie razem i będziemy spożywać je i tak zimno) – bo przecież kolega Krzysztof nie będzie nam co 2 godziny dowoził ciepłych potraw i ich nam podawał.
Na zimno
– filety śledziowe marynowane (koreczki lub rolmopsy po kaszubsku, żydowskie, itp)
_ filety śledziowe słone lub ala matias (śledziki pod pierzynką)
– grzyby marynowane (pieczarki, leśne)
– koreczki tradycyjne (na wykałaczce)
– przystawki z wędlin i serów
– chleb
– kabanosy
– sałatka warzywna lub surówka
– ewentualnie kotlet (coś pieczonego) co można podać również na zimno
– ciasto
– owoce
– chipsy, paluszki
Ponadto jaki strój obowiązuje na imprezie