Czy da się zrobić aby cały dział ukryć? Mnie np. nie interesuje dział diesel i chciałbym mieć możliwość go gdzieś w profilu wyłączyć
Uwagi do funkcjonowania forum
Siw-y juz kolega wyzej o tym pisał
nemi napisał(a):Czy da się zrobić u nas zwijanie części for?
Chodzi mi o coś takiego jak tu: http://forum.octaviaclub.pl/index.php – wystarczy kliknąć na ciemnoniebieski pasek i część forum się ukrywa.
Moim skromnym zdaniem dział MODELE oraz GARAŻ/WARSZTAT są zbędne przeciętnemu człowiekowi (a właścicielom tak bezawaryjnej marki to już w ogóle nie powinno się przydawać ) i chętnie bym się tego pozbył.
Rejestracja się wykrzaczyła, takiego maila mam na skrzynce konkursowej.
Wiecie co się dzieje?
tco podesłałem ci namiary do gościa na pw.
----- Original Message -----
Sent: Thursday, October 28, 2010 2:24 PM
Subject: Fw: REJESTRACJA NA FORUM
W dniu dzisiejszym kolejny raz próbowałem się zarejestrować na stronie, wszystko jest ok do chwili przepisywania kodu potwierdzającego z okienka. Miałem w jednym przypadku takie, że nie mogło być mowy o błędzie, a i tak przeczytałem:
Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie.
Wpisany kod potwierdzający jest nieprawidłowy.
Czy otrzymam pomoc przy rejestracji, czy nadal będę użytkownikiem Mazdy bez możliwości wypowiedzi na forum?
Pozdrawiam,
Mariusz
----- Original Message -----
Sent: Monday, October 25, 2010 3:24 PM
Subject: REJESTRACJA NA FORUM
Witam.
Próbuję zarejestrować się na forum, ale w chwili wpisywania "zaszyfrowanego" kodu stale wyskakuje błąd.
Nazwa użytkownika: netis
Proszę o pomoc w rejestracji.
Pozdrawiam,
Mariusz
Wiecie co się dzieje?
tco podesłałem ci namiary do gościa na pw.
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Wątek dotyczący problemów z logowaniem i rejestracją znajduje się tu:
viewtopic.php?f=95&t=760&start=0
Jest tam napisane, jakie czynności należy wykonać przed ponowną próbą rejestracji/logowania i ewentualnie jakie informacje podać, abyśmy mogli zdiagnozować problem.
viewtopic.php?f=95&t=760&start=0
Jest tam napisane, jakie czynności należy wykonać przed ponowną próbą rejestracji/logowania i ewentualnie jakie informacje podać, abyśmy mogli zdiagnozować problem.
the right man in the wrong place...
Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy jednakże to nie jedyne forum na jakim jestem. Nie porównuję tego z innym bo każde na swój sposób jest "inne" – w czymś lepsze a w czymś gorsze. Ale co zauważyłem.
Są ludzie którzy nie szukają i pytają, zakładają nowe tematy, ale są tez tacy którzy mimo szukania nie znajdują tematu bo jest inaczej nazwany(choć bardzo mi się podoba, że nawołujecie do zmian na bardziej zrozumiały) i nawet początkujący piszą "szukaj!!!" "szukajka nie boli!!!" itp. właśnie na tematy jest zwracana bardzo duża uwaga modów ale jak np. jest jakiś temat i rozmowa w nim znacząco odbiega od pytania zadanego to nie ma kto nawołać do przerwania OT bo rozmowę prowadzą bardziej doświadczone z większą ilością postów osoby.
Są ludzie którzy nie szukają i pytają, zakładają nowe tematy, ale są tez tacy którzy mimo szukania nie znajdują tematu bo jest inaczej nazwany(choć bardzo mi się podoba, że nawołujecie do zmian na bardziej zrozumiały) i nawet początkujący piszą "szukaj!!!" "szukajka nie boli!!!" itp. właśnie na tematy jest zwracana bardzo duża uwaga modów ale jak np. jest jakiś temat i rozmowa w nim znacząco odbiega od pytania zadanego to nie ma kto nawołać do przerwania OT bo rozmowę prowadzą bardziej doświadczone z większą ilością postów osoby.
- Od: 21 wrz 2010, 08:03
- Auto: MAZDA 6 1.8 16V 2003r.
Spróbuj przeczytać wszystkie tematy na forum i wyłapać OT, trudne prawda?
ale się staramy
ale się staramy
-
Ania_TM
Da się coś zrobić z belka, która przekreśla temat w edycji postu po kliknięciu podgląd? Dziwnie to trochę wygląda. Taka sytuacja ma miejsce w FF i Operze.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Nie chciałem o tym pisać wcześniej, ale teraz mogę. Z kosza mozna było moderować ogłoszenia glabalne np konkurs fotograficzny
ale oparłem się tej pokusie 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
ja mam problem z pocztą ;d
wysłałem pare dni temu wiadomość przez PW do użytkownika z forum konkretnie do Kyrego ;d i czekam sobie na wiadomość i czekam i dzisiaj sobie patrze na poczte i co widze ?
czyli wychodzi na to że mam konto pocztowe takie same jak Kyry
wysłałem pare dni temu wiadomość przez PW do użytkownika z forum konkretnie do Kyrego ;d i czekam sobie na wiadomość i czekam i dzisiaj sobie patrze na poczte i co widze ?
Witaj KyRy,
Tę wiadomość wysłał(a) do Ciebie CheZZy przez Twoje konto na "Klub
MazdaSpeed: Forum". Jeśli jest to spam lub zawiera obraźliwe treści, to
wyślij informację o tym na ten adres e-mail:
czyli wychodzi na to że mam konto pocztowe takie same jak Kyry
- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50