Kogo widziałem / widziałam
Pozdro dla Jacka ( JackB ) i jego czerwonej 121 namierzonego dzisiaj ok 7,45 na ulicy Filtrowej ....
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
prozi napisał(a):klubowej 626 (z wielka lepa na tylnej szybie) o nr rej LRY XXXX
widzialem ja niedawno przy jana pawla
MazDarek napisał(a):W Gdańsku przy PKP Gdańsk główny wyczaiłem Grodę i jego MX-6Pozdrowienia.
tak zgadza się
mam nadzieję, że następne spotkanie będzie dłuższe
trzymajcie się ciepło
- Od: 30 maja 2005, 10:46
- Auto: Mazda MX-6 2.0i 16V GE,92r.LPG
Pajko znów Cie widziałem dzisiaj ,stałeś w korku pod górkę przed Carfour'em ,pozdrawiam ! ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
MAZDA MX3 1,8 V6 133 PS
HONDA ACCORD 2,0 136 PS
HONDA ACCORD 2,0 136 PS
- Od: 10 wrz 2004, 23:08
- Auto: HONDA ACCORD 2,0 136 PS
Czyżbym dzisiaj ok. 14.30 widział w swoich lusterkach wstecznych, Jarka stojącego na przyczółkach Placu Szembeka? Jeżeli tak to przepraszam, że nie stanąłem. Niestety po ostatniej wizycie w serwisie JAKSA moja Mazda jeździ jak rakieta i czasami przegapiam okazje. O zatrzymywaniu to juz w ogóle nie ma mowy. Tylko do przodu! 
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Tak to byłem Ja ( czekałem na żonkę na Komorskiej ) miałem zadzwonić do Ciebie ale bateria zrobiła piiiiiiiiii........tatian napisał(a):Czyżbym dzisiaj ok. 14.30 widział w swoich lusterkach wstecznych, Jarka stojącego na przyczółkach Placu Szembeka

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Będąc dzisiaj w Radomiu widziałem na głównej ulicy prowadzącej do lotniska bordową 626 z olbrzymią naklejką klubową na tylnij szybie
Niestety nie dogoniłem, ale serdecznie pozdrawiam
Niestety nie dogoniłem, ale serdecznie pozdrawiam
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
na włochach koło stacji PKP widziałem białą 323 Bg tagże z duża klubową naklejka na tylniej szybie .Pozdrawiam
Ps. stałem przy rozbitym kadecie kumpla
Ps. stałem przy rozbitym kadecie kumpla

- Od: 6 cze 2005, 23:00
- Auto: jeździ bokiem
A ja jak w piątek jechałem do roboty to najpierw mnie wyprzedził z prawej Jaksa (nie poznał czy co?) Potem go goniłem aż do filtrowej (stop wariatom drogowym
) gdzie skręcił w lewo a ja pojechałem prosto. Pozdrawiam!
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
A ja w piątek byłem w Auto Jaksa i zgadnijcie kogo widziałem
)).
Jaksa fajna ta Twoja 626. Mówię Wam dla mnie to ona chodzi idealnie a Jarek szukał dziury w całym bo podobno nie jest ideał. Jarek jest igła, daj już spokój... Pomyśl, że ja muszę zrobić pierścionki i amory.
Jaksa fajna ta Twoja 626. Mówię Wam dla mnie to ona chodzi idealnie a Jarek szukał dziury w całym bo podobno nie jest ideał. Jarek jest igła, daj już spokój... Pomyśl, że ja muszę zrobić pierścionki i amory.
- Od: 26 paź 2004, 10:14
- Auto: 626 2.0i 16V GE FS 1995r.
JA będąc w weekend w Warszawie widziałem w sobote szarą 323BG o 11.3-0 na Włodarzewskiej a w niedziele Tommy_007 przy łazienkach.
P.S. Ja niestety nie byłem swoim samochodem.
P.S. Ja niestety nie byłem swoim samochodem.
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Poznałem poznałem ale było juz pozno a kawał drogi jeszcze miałem do Bronisz.Xionc napisał(a):A ja jak w piątek jechałem do roboty to najpierw mnie wyprzedził z prawej Jaksa (nie poznał czy co?)
Musisz zmienic motor na 3.0Xionc napisał(a):Potem go goniłem aż do filtrowej

Taki passatrrrradek napisał(a):Jaksa fajna ta Twoja 626.

Walczyłem z obrotami ( ciągle mi coś nie pasujerrrradek napisał(a):Jarek szukał dziury w całym bo podobno nie jest ideał.

Chyba masz rację -czepiam się ....rrrradek napisał(a):daj już spokój
Tez to robiłemrrrradek napisał(a): Pomyśl, że ja muszę zrobić pierścionki i amory.
Chyba są lepsiXionc napisał(a):stop wariatom drogowym

Ostatnio edytowano 29 sie 2005, 21:03 przez Jaksa, łącznie edytowano 1 raz
Dziś rano na ul. Poleczki wyczaiłem durcę i jego srebną GE, a koło 18 widziałem na ul. Puławskiej najpierw czarna mx-3, później zielono-niebieską (jaki to właściwie kolor
) mx-3. Obydwie pomykały w stronę Piaseczna. Pozdrawiam.

Pozdrawiam,
Darek
Darek