Uwagi do funkcjonowania forum
ravo napisał(a):Mariusz nie każdy dział ma szybką odpowiedź, włącz w panelu admina w danym dziale w którym nie miałeś
Automatycznie działy tworzyły się bez tej opcji
To nie to Andrzejku. Nie mam szybkiej odpowiedzi w żadnym (!!) dziale.
No i nie mogę cytować – po zaznaczeniu tekstu i kliknięciu "cytuj" tekst się odznacza. Nic więcej się nie dzieje.
Przeglądarka FF, Win7 – wczoraj działało ...
Przez chwilę mi działało (na lapku w firmie) a potem znowu przestało.
W domu na stacjonarce jest ok.
Sprawdzę jutro.
Sprawdzę jutro.
Grzyby napisał(a):Przez chwilę mi działało (na lapku w firmie) a potem znowu przestało.
Sprawdzę jutro.
Wg mnie to przez java skrypty na końcu strony się tak dzieje, m.in. od statów. Możliwe, że skrypt od szybkiej odpowiedzi jest powieszony poniżej skryptu ze statsami czy coś. Nie chce mi się w to wnikać, ale ja też często obserwuję, że "szybka odpowiedź" ładuje się z dużym opóźnieniem, albo wcale.
Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):Wg mnie to przez java skrypty
Mieliście (chyba) rację.
Rano po odpaleniu lapka krzyczała że jest aktualizacja. Po instalacji jest ok.
Grzyby napisał(a):Mieliście (chyba) rację.
Rano po odpaleniu lapka krzyczała że jest aktualizacja. Po instalacji jest ok.
Errata, często szybka odpowiedź nie ładuje się także zanim nie załadują się IMG,
vide tematy w powitaniach, NM, etc., gdzie długo zaciąga obrazy z ImageShack, itp.
Zatem jeśli gdzieś się transmisja zwiesi, to nie zobaczysz przycisku SO.
Pozdor Myjk
KyRy napisał(a):Tak forum wygląda u Artiksa
po zalogowaniu również ucina tekst i zdjęcia...
edit: sprawdzałem u siebie na IE 6 i tak samo się dzieje.
Na mozilli wszystko jest okej...
poważnie nie da rady z tym nic zrobić?
Zyg napisał(a):poważnie nie da rady z tym nic zrobić?
Da się. http://firefox.pl albo http://www.opera.com/portal/choice/?language=pl
Pozdor Myjk
Zyg napisał(a):nie wiem czemu ING się uparło na IE6
nemi nadchodzi z odsieczą dla "korporacyjnych"
http://portableapps.com/apps/internet/g ... e_portable
lub Firefox Portable lub Opera Portable.
Jesli macie USB, które nie jest blokowane, to oczywiście można to zrobić na pendrive. Mi odcięli nawet to

nie wiem czy było ale błagam zmieńcie te fonty bo czyta się to masakrycznie jeśli ktoś ma antialiasing w przeglądarce. Zwykły arial / verdana byłaby duuuuuzio lepsia a przede wszystkim citelniejsia
senks
senks
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX