Kuguar napisał(a):Tylko japończyki, z daleka od wszystkiego co na F oraz Francuzów
I oczywiście z dala od Toyoty, bo się może pedał gazu zacinać, Nissan to tak naprawdę Renault itd. Nie ma jak stereotyp
www.mazdaspeed.pl
Kuguar napisał(a):Tylko japończyki, z daleka od wszystkiego co na F oraz Francuzów
nemi napisał(a):Kuguar napisał(a):Tylko japończyki, z daleka od wszystkiego co na F oraz Francuzów
I oczywiście z dala od Toyoty, bo się może pedał gazu zacinać, Nissan to tak naprawdę Renault itd. Nie ma jak stereotyp.
brii napisał(a):Kuguar napisał(a):Tylko japończyki, z daleka od wszystkiego co na F oraz Francuzów
Taaaaa, autor tego posta chyba nie wie, że dużo japończyków jest robionych w Turcji i o zgrozo we Francji
Kuguar napisał(a):Chociaż faktem jest że ten z Gliwic gorszy od swojego brata z Niemiec.
Kuguar napisał(a):Chociaż faktem jest że ten z Gliwic gorszy od swojego brata z Niemiec.
Kuguar napisał(a):Jeżdżę Mazdą, nie wiem jak Twoja ale moja była made in Japan i dla mnie logiczna jest wyższość Madzi
Kuguar napisał(a):To ze japończyk jest robiony w Turcjii czy o zgrozo we Francjii nie zmienia faktu iż to Japończyk
Kuguar napisał(a):Jeżdżę Mazdą, nie wiem jak Twoja ale moja była made in Japan i dla mnie logiczna jest wyższość Madzi
Kuguar napisał(a):żal mi tych zasuszonych zagazowanych silników, aż serce się kraja
Button napisał(a):Ja za taką kasę kupiłbym auto, które od dawna bardzo mi się podoba – Lancię Lybrę
Ma sporo zalet
NP taka w wersji Intensa:http://otomoto.pl/lancia-lybra-intensa- ... 81233.html
TALREP napisał(a):jakość avensisa, który w końcu jest składany w GB
Kuguar napisał(a):Widze że Twoim zdaniem NEMI japończyki to złe i badziewne auta, nie ma sensu ich kupować?
Kuguar napisał(a):Widze że Twoim zdaniem NEMI japończyki to złe i badziewne auta, nie ma sensu ich kupować?
Kuguar napisał(a): OK – ale to chyba nie to forum.
brii napisał(a):Tutaj bardziej chodzi o reżim jaki trzyma producent i kontrolę jakości.
Kuguar napisał(a):Dobra no poniosło mnie, ale nie wymagaj zbyt wiele bo miłość rządzi się innymi prawamiMAZDA to jest to, oprócz niej jest tylko kilka aut owianych "stereotypami" na które mogę patrzeć i tyle
Nie mogę dyskutować na takie tematy bo nie umiałbym jeździć osobiście np. Focusem czy Mondeo, to takie szare i nudne auta że szok, do tego usterkowe, japońce mają to coś i są najlepsze, niemieckie auta są dobre ale strasznie oklepane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości