Nasze Modyfikacje
Dzisiaj zrobiłem 70km w ten upał... i tak jak by troszke było lepiej(zwafsza jest ,nie duzo ale ruznice minimalnie czuc...) i wszystko co pod spodem maty chłodniejsze jest stanowczo.To moje takie odczucie a warunki i atmosferyczne identyczne jak wczoraj upał:D.Fakt ze bez hamowni to napisałem...Tu w okolicy nie mam nigdzie czegos takiego....Ale jak ktos kiedys bedzie... prosze o przetestowanie na odseparowanym orginalnym dolocie.
- Od: 13 cze 2009, 20:31
- Auto: Mazda 323F Ba 1998r
kitek wszystko fajnie Tylko za mała felga, i to dziury na błotniku....
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
na rexach zdecydowanie najlepiej 
To dizel to i tka sie wolno wkreca a na rexach to sie nie wkreca nic a nic tak wiec jak widzicie kogos w m6 z 18 to smialo mozecie lykac bo za duzo nie zdziala
ja mialem 215/50/18 – Porazka
Niepowiem byly to najladniesze felgi ale poza wygladam to nic 0.
Z 17 juz inna zabawa
ja mialem 215/50/18 – Porazka
Niepowiem byly to najladniesze felgi ale poza wygladam to nic 0.
Z 17 juz inna zabawa

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
kitek autko spoko,na dół z 30mm by się przydało. Tam ,gdzie masz ten wlot siedzi stożek 

tco_tm napisał(a):jeśli już coś kombinować, to na pewno na seryjnym dolocie, bo każdy inny był gorszy już na starcie

Mariusza dziura w zderzaku też mi się nie podoba
już mu to pisałem
(ale jak to mowią każdy robi auto pod siebie
)
wyższy profil przecież tam jest juz balon , gleba wieksza i duze alusy 18 i bedzie jak trzeba
-
Pyton162
People_Hate_Me – jeszcze nie widziałeś – dziury już nie ma od 2 miechów 
teraz wąż zasysający jest za halogenem
i jest git
dowody

Uploaded with ImageShack.us

teraz wąż zasysający jest za halogenem
dowody

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje, ale...
Radex84 mam do Ciebie pytanie ?
Jeżeli koła Arturro nie pasują do jego BJ, to jakim cudem pasują koła NgS'a do jego BG.
Sorry, ale zauważyłem, że zwróciłeś uwagę tylko na jego (błędne) ET.
Koła Ngs'a są fajne, jego BG też, lecz połączenie jest konkretnie nie trafione.
Sorry Ngs ale te koła nie pasują wg mnie do charakteru/wyglądu Twojego auta.
Widział bym bardziej takie
http://www.motorworldhype.com/wp-conten ... _ci3_l.jpg
Z kolei koła Arturro są tak dobrane, że całość wygląda dobrze i na pewno nie ma rażącej różnicy stylu jak u kolegi powyżej.
Trec_Londyn – niestety muszę poprzeć kolegę z Torunia
ma chłopak rację.
Koła z rexa mają coś w sobie (chociaż sam wolał bym inne) i to połączenie wygląda najlepiej
Jeżeli koła Arturro nie pasują do jego BJ, to jakim cudem pasują koła NgS'a do jego BG.
Widział bym bardziej takie
http://www.motorworldhype.com/wp-conten ... _ci3_l.jpg
Z kolei koła Arturro są tak dobrane, że całość wygląda dobrze i na pewno nie ma rażącej różnicy stylu jak u kolegi powyżej.
Trec_Londyn – niestety muszę poprzeć kolegę z Torunia
Koła z rexa mają coś w sobie (chociaż sam wolał bym inne) i to połączenie wygląda najlepiej

ADHD napisał(a):Wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje, ale...
trochę mi się już nie chce ale odpiszę skoro pytasz z ciekawości (bo tak jak mówisz o gustach się nie dyskutuje ale każdy ma jakąś tam swoją wizję).
Na auto i felgi NG's po prostu spojrzalem z przymrozeniem oka. Bo cale auto jest kontrowersyjne, ale same pomalowane na czarno felgi nie tak zle wypadaja w polaczeniu z czerwono czarnym autem.
Jesli chopdzi o kola Arturro to zwrocilem uwage na niepasujace felgi bo tu juz bardzo gryzly mi sie z kulturalna i piekna sylwetka BJ
kazdy ma jakies tam swoje spojrzenie, ja usprawiedliwilem wybor felgi w przypadku NGsa kontrowersyjnoscia calego projektu, a wytknalem dobor felgi w pieknej BJ'tce bo tutaj wystarczy zmiana felg i auto nabierze fajniejszego wygladu. w przypadku ngs'a co by nie zrobic to malo co sie zmieni
ADHD te kolka co zapodales do ngs'a rzeczywiscie KOZAK, ekstra by byly do tej BG

Daniel85 mariusz_sti-Dozuc jeszcze progi...Patrze ze rowniez w najszybszym koloze jak moja he he:)ogolnie auto jest ok Alusa. Prezentuje sie ładnie.
Przeciez sa progi i to najlepsze z najlepszych
-
piotrek_acm_